Gimnasta de 10 ani, supranumită ,,micuța Nadia ", a primit Golden Buzz

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Gabriela Dincă este concurenta în vârstă de doar 10 ani, care a reușit să-i impresioneze pe jurați cu un număr de balet acrobatic, ce i-a făcut pe Andra, Andi, Dragoș și Bobo să-i ofere micuței un Golden Buzz. 

image

Gabriela a impresionat prin grația, delicatețea și sensibilitatea ei din momentul în care a urcat pe scenă, însă nimic nu-i putea pregăti pe jurați și pe spectatori pentru spectacolul care avea să urmeze.

Gabriela i-a uimit pe toți cu o demonstrație de balet acrobatic, cu elemente de contorsionism, totul într-o atmosferă minunată și plină de emoție, ce reda universul interior al copilei. 

Citește și Lucian Pășcan, pompierul cu voce divină de la Românii au talent. Momentul care «îți face piele de găină»

Jurații i-au oferit Golden Buzz, iar Andi Moisescu a numit-o ,,micuța Nadia".

,,Când văd un anumit nivel de performanță și capacitatea de transmite o anumită emoție de la o vârstă atât de mică nu pot rămâne indiferent.", a declarat juratul. 

Gabriela practică gimnastica de la o vârstă fragedă

Gabriela practică gimnastica de la 6 ani, când a mers la gimnastică ritmică și și-a dat seama că aceasta este chemarea ei, după ce a văzut acest sport într-un desen animat pe YouTube. 

Copila a făcut gimnastică de performanță 6 luni, însă nu i-a plăcut deoarece profesoara ei era prea dură. Gabriela nu a putut sta deoparte de sportul preferat, așa că a reluat gimnastica după 6 luni. Copila este singura din familie cu o pasiune pentru dans, tatăl ei este director de transporturi, iar mama este casnică. Micuța mai are 4 frați, care o susțin.

Citește și Drama neștiută a lui Iustin Călin, concurent «Românii au talent»! Îți dau lacrimile dacă îi citești povestea

Visul Gabrielei Dincă este să ajungă o mare coregrafă și să îi învețe și pe alți copii gimnastică într-o școală pe care ar vrea să o înființeze chiar ea. 

Micuța care i-a emoționat pe toți la Românii au talent a participat la un campionat mondial de gimnastică ritmică unde s-a clasat pe locul 5. 

Gabriela consideră că dansul este o manieră de te exprima, însă munca asiduă este esențială. Fiecare moment din viața ei o ambiționează să meargă mai departe cu visul ei. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram

image
image
image
image
image
image
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
 Oana Roman (47 de ani) a recunoscut faptul că nu a avut mereu o viață roz și lipsită de probleme
image
actualitate.net
image
actualitate.net