Imagini fabuloase de la nunta lui Piedone! Andra și Măruță i-au fost nași

Ultima actualizare:

Cristian Popescu Piedone și prezentatorul Cătălin Măruță au o legătură de prietenie care durează de ani întregi. De-a lungul timpului, primarul Sectorului 5 și familia vedetei Pro TV nu doar că au participat la numeroase evenimente împreună, ba chiar au decis să-și consolideze legătura. Așadar, Cătălin Măruță și Andra au fost nași în repetate rânduri. 

Cătălin Măruță a transmis în direct nunta de argint a lui Piedone
Cătălin Măruță a transmis în direct nunta de argint a lui Piedone

Cătălin Măruță și Andra, nași la pătrat pentru familia Piedone!

În anul 2012, Cătălin Măruță și Andra au fost nași de cununie pentru Cristian Popescu Piedone și soția sa, Iulia, care și-au reînnoit jurămintele în fața lui Dumnezeu, după 25 de ani de mariaj. Ceremonia a fost atunci transmisă în direct de către postul de televiziune PRO TV, în cadrul emisiunii vedetei Pro TV. 

Citește și: Primele declarații ale lui Cristian Popescu Piedone. De ce l-a săltat DNA-ul 

Cele două familii, care sunt în strânsă legătură, au decis ca artista și prezentatorul tv  să devină nași de cununie și pentru Vlad, fiul lui Piedone, în 2013. Un an mai târziu, fiul primarului Sectorului 5 a devenit tată, iar naș la copil, un băiețel pe nume Popescu David Cristian, au fost tot Măruță cu Andra.

În anul 2018, Loredana, soția fiului lui Piedone, a născut pentru a doua oară, de această dată o fetiță, iar micuța îi are și ea ca nași pe jurata Românii au talent și prezentatorul pro TV. 

Cătălin Măruță și Cristian Popescu Piedone nu au ascuns niciodată prietenia dintre ei, iar Primarul Sectorului 5 era invitat adesea la emisiunea moderată de soțul Andrei. De altfel, este memorabil cadoul pe care Cătălin l-a primit din partea lui Piedone, în anul 2013: un ponei adorabil pe nume Joris. 

Cristian Popescu Piedone a fost ridicat de pe Aeroportul Otopeni 

Primarul sectorului 5, Cristian Popescu Piedone, a fost ridicat în cursul zilei de vineri, 29 aprilie, de pe Aeroportul Otopeni. Aeronava în care se afla urma să decoleze spre Italia, cu o escală în Germania. Avionul a fost reținut la sol din cauza unei amenințări cu bomba, iar Cristian Popescu Piedone a fost reținut într-un nou dosar, legat de salubrizarea sectorului 5. 

Finul lui Măruță a declarat, în aeroport, că nu încerca să fugă, ci pur și simplu intenționa să plece într-o scurtă vacanță alături de soția sa, având bilete de avion pentru Florența, cu escala la Munchen. Piedone a declarat că știa faptul că este considerat suspect în dosarul menționat anterior. 

Vezi și: Nașul Cătălin Măriuță, clipe de coșmar la nunta lui Vlad Piedone

  „Luasem bilete să plec cu soția la Florența, cu escală la München. S-a anunțat o amenințare cu bombă în avionul Lufthansa. Urcasem în avion. Cei de la poliția de frontieră m-au întrebat dacă am uitat ceva la poartă.

Am zis că nu. Am zis sigur. Am urcat în avion, avionul a stat 10-15 minute, după care a golit tot avionul că este alertă cu bombă. Am făcut din nou control și am așteptat să urc în autobuz”, a declarat Cristian Popescu Piedone. 

   Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Joe Biden in timpul discursului din 7 martie 2024 Foto EPA EFE jpg
cum să cureţi mobila din lemn jpeg
image png
criza epilepsie jpg
Traficul din Bucureştiul de altădată, în imagini jpeg
image png
petre roman mineriada jpg
Ce s a aflat despre Elena Ceausescu la 33 de ani de la Revolutie  Obiectul pe care il avea la ea in ultima zi de viata 1 jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net