Eva Măruță a învățat-o pe Andra un dans la modă! Clipul a ajuns viral!

Eva Măruță, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță, calcă pe urmele mamei ei, arătând interes pentru domeniul artistic. La cei 6 ani, Eva pare că adoră să fie în centrul atenției, iar cele mai noi mișcări de dans au făcut-o vedetă pe TikTok!

Andra, alături de fiica ei, Eva Foto: Arhivă personală
Andra, alături de fiica ei, Eva Foto: Arhivă personală

Andra și fiica ei, Eva, au ajuns virale pe platforma TikTok, după ce artista a publicat un filmuleț în care apare dansând în sincron cu cea mică.

Nu rata și: Eva Măruță, replici «acide» pentru tatăl ei! Ce vlog a filmat Cătălin Măruță cu cei doi copii

Andra și fiica ei, Eva, în pași de dans sincron pe TikTok!

Fetița cântăreței și a prezentatorului TV Cătălin Măruță e deja cunoscută pentru personalitatea ei debordantă, însă acum se pare că face pași, la propriu, și către domeniul artistic. 

Micuța Eva se pricepe la dans și, de când și-a descoperit noul talent, se pare că a învățat-o și pe mama ei câteva mișcări la modă. Cele două au recreat o coregrafie pe ritmurile unei melodii în vogă, iar în scurt timp filmulețul a devenit viral pe rețeaua de socializare anterior menționată.

Citește și: Reacţia fabuloasă a Evei Măruţă, după ce Cătălin le-a spus copiilor că a luat premiul pentru cel mai bun podcast

Îmbrăcate lejer, în ținute colorate, Andra și fetița ei au dat startul distracției, punând și în practică pașii de dans pe care i-au învățat împreună. Eva și fratele ei, David, sunt activi de mici pe social media, venind pe lume în era internetului și fiind cuceriți în special de zona de „influenceri”. 

La fel de cuceriți au fost și admiratorii Andrei, care au apreciat modul în care artista se implică în micile „proiecte” ale fiicei ei. Evei îi place să fie în centrul atenției și de cele mai multe ori și reușește, grație personalității ei efervescente. 

În mai puțin de 24 de ore, clipul a reușit să strângă aproape un milion de vizualizări, peste 700 de comentarii și aproape 200 de mii de aprecieri. „Distracție la filmări”, a scris Andra, în descrierea videoclipului. „Talentată și frumoasă ca mami”,Eva dansează ca o profesionistă”, au fost doar câteva dintre comentariile primite din partea internauților.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
teren de fotbal jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net