Andra, decolteu amețitor în prima semifinală Românii au talent 2022

#Românii au talent
Ultima actualizare:

Emisiunea „Românii au talent” a revenit pe micile ecrane vineri seară, 13 mai, cu prima semifinală a competiției. Pe lângă momentele spectaculoase, și jurații emisiunii s-au prezentat la înălțime, având în vedere seara de gală în cadrul căreia au participat. Iată ce rochie a îmbrăcat Andra pentru a marca acest eveniment!

Andra, decolteu amețitor în prima semifinală Românii au talent 2022 Foto: Arhivă
Andra, decolteu amețitor în prima semifinală Românii au talent 2022 Foto: Arhivă

Așa cum și-a obișnuit deja admiratorii, Andra își alege cu atenție ținutele cu care se afișează  la pupitrul juriului emisiunii „Românii au talent”. În seara de vineri, 13 mai, care a marcat și prima semifinală a competiției de talente și a venit astfel la pachet cu emoțiile aferente, cântăreața a îmbrăcat o rochie pe măsura momentelor inedite la care a asistat.

Andra, ținută spectaculoasă pentru prima semifinală Românii au talent 2022

Andra a purtat în prima semifinală a sezonului 12 o rochie cu un decolteu adânc și provocator, petrecută în zona bustului, și cu volane voluminoase în partea umerilor. Ținuta a fost accesorizată cu pereche de cercei ovali și un inel speculos cu diamante, cel mai probabil.

Artista a optat pentru culoarea mov, care este adesea asociată cu bogăția și abundența, fiind în trecut considerată „culoarea regilor”. Movul poate semnifica, printre altele, și iubirea. 

Mă simt copleșită, dar și schimbată, pentru că am învățat multe de la concurenți, persoane incredibil de talentate, dar și de puternice. Sunt nerăbdătoare pentru prima semifinală „Românii au talent”, acest format absolut inepuizabil pentru noi, cei din juriu, dar și pentru cei de acasă.”, a scris îndrăgita cântăreață în mediul online, în dreptul mai multor fotografii din această seară. Admiratorii săi i-au apreciat ținuta și au felicitat-o pentru parcursul său în competiție, fiind de pe acum curioși ce outfit va îmbrăca artista în marea finală.

Citește și: VIDEO Andra a înjurat la «Românii au talent»: «Ce te f... pe tine grija?»

Semifinalele Românii au Talent

  Din cei peste 300 de concurenţi care au participat în cadrul preselecțiilor, doar 24 dintre aceștia au ajuns mai departe în cele două semifinalele live de la Românii au Talent 2022. Nouă dintre aceştia au trecut direct în semifinale, după ce au primit Golden Buzz din partea unui jurat sau prezentator al show-ului, iar ceilalţi 15 semifinalişti au fost aleşi cu rigurozitate de către „echipa” menționată anterior. Următoarea semifinală are loc vinerea viitoare, 20 mai.

Citește și: Andra dă din casă! Ce au ascuns producătorii despre noul sezon "Românii au talent"

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
Televiziune NBC news
image png
banner adela popescu png
adela popescu colaj instagram jpg
netflix 1 jpg
banner dorian popa png
Dragoste pe muchie de cutit 11 jpeg
ancuta pop colaj instagram jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net