Cătălin Măruță și Andra, vacanță romantică în doi. S-au întors în locul unde a avut loc cererea în căsătorie!

Cătălin Măruță și Andra au decis să își rezerve câteva zile doar pentru ei, plecând într-o vacanță romantică, într-o destinație ce are o însemnătate aparte pentru cuplu. Iată despre ce e vorba!

image
Cătălin Măruță și Andra, vacanță romantică în doi Foto: Instagram

Cei doi soți se bucură în prezent de vremea frumoasă din Italia, îmbinând utilul cu plăcutul. Spunem acest lucru deoarece Andra are programat un concert în orașul Padova, iar Măruță a însoțit-o, bineînțeles, însă înainte de a ajunge acolo, cuplul a pornit într-o escapadă romantică.

Andra și Cătălin Măruță, escapadă romantică în Veneția

Andra și Măruță au făcut o oprire în Veneția, orașul unde prezentatorul TV a cerut-o chiar de soție, în urmă cu aproximativ 15 ani! Cei doi s-au plimbat și în piața San Marco, acolo de unde Cătălin i-a cumpărat Andrei inelul de logodnă, și au depănat amintiri romantice.

Am făcut o oprire în Veneția pentru că îmi amintesc de momentul în care cel care filmează mi-a dat inelul de logodnă. Aici a început totul, iubitul meu. Din această piață, din San Marco, mi-ai luat inelul de logodnă. Au trecut 15 ani de când am fost aici și ne-am plimbat cu gondola. De câte ori m-ai cere, în orice colț al lumii, aș spune DA.”, a povestit Andra, în timp ce se filma alături de partenerul ei.

Veneția e locul unde Cătălin Măruță a cerut-o pe Andra de soție

Cei doi s-au plimbat pe străzile din Veneția, au făcut poze cu mai mulți admiratori care au recunoscut-o pe Andra, și s-au bucurat din plin de frumusețile Veneției. Andra a început să și cânte chiar, în plină stradă, spre admirația celor din jur.

Cuplul nu s-a dat în lături nici de la „giugiuleli”, Andra și Măruță comportându-se ca doi adolescenți îndrăgostiți. Aceștia s-au tot pupat și și-au făcut declarații de dragoste, în timp ce își filmau aventura din Veneția.

stanga
dreapta
andra maruta1 png
andra maruta2 png
andra maruta3 png
andra si maruta venetia (2) jpg
andra si maruta venetia (1) jpg

Citește și: Andra a împlinit 35 de ani și 13 de căsnicie cu Măruță. Poze rare de la nunta cu 750 de invitați, care a isterizat orașul

Am revenit la Veneția, un loc special pentru noi! Aici m-a cerut Cătălin in căsătorie și eu i-am spus DA pentru totdeauna!”, a scris Andra pe Instagram, în dreptul mai multor imagini în care apare alături de partenerul ei.

Cei doi soți s-au căsătorit în 2008 și au împreună doi copii

Andra și Cătălin Măruță s-au căsătorit în 2008, iar din povestea lor de iubire au rezultat doi copii, Eva și David Măruță. Cei doi le calcă părinților pe urme, având firi dezinvolte și înclinate către domeniul artistic. Aceștia au deja conturi pe rețelele de socializare și cochetează cu ideea de „influencer”, strângând mulți urmăritori în mediul online.

Citește și: Eva Măruță, replici «acide» pentru tatăl ei! Ce vlog a filmat Cătălin Măruță cu cei doi copii

FotoJet (5) jpg
peter imre2  crop 1656742777 jpeg
piscina borcea pelinel jpg
iolanda anamaria babau jpg
ana crudu familie nunta jpg
rechin taur jpeg
whatsapp down 799948 jpeg
hurghada rechini JPG
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
5 brooklyn beckham si nicola peltz 3 jpg jpeg
piscina borcea pelinel jpg
gina pistol fetita2 png
oana roman marius elisei
keith richards ozzy osbourne jpg
delia vacanta alpi4 png