Reacţia fabuloasă a Evei Măruţă, după ce Cătălin le-a spus copiilor că a luat premiul pentru cel mai bun podcast

Ultima actualizare:

Cătălin Măruţă are o carieră de 20 de ani în televiziune şi este unul dintre cei mai de succes prezentatori TV. În plus, podcast-ul său, "Acasă la Măruţă", este unul dintre cele mai vizionate din mediul online. Succesul lui Măruţă nu este, însă, văzut la fel de fiica lui, Eva, care i-a dat o replică genială tatălui său, atunci când prezenatorul i-a arătat premiul primit pentru emisiunea online. 

Cătălin şi Eva Măruţă foto: Instagram
Cătălin şi Eva Măruţă foto: Instagram

Cătălin Măruţă a fost recompensat pentru succesul podcast-ului "Acasă la Măruţă", în seara de 5 aprilie, cu un premiu pentru cel mai bun podcast. Mândru de reuşita sa, dar şi a echipei, Măruţă a vrut să publice pe InstaStory reacţia copiilor săi şi a mers cu trofeul la Eva şi David, să le arate ce a câştigat.

Surpriză, însă! Cei doi se uită lung la el şi la placa pe care stă scris "Best Podcast", iar David îl întrebă dacă el l-a făcut. "Cum adică eu l-am făcut? L-am primit!". Atunci, David îi răspunde "Bravo ţie", iar el şi Eva încep să aplaude. 

"Ăsta e maximul care s-a putut? L-am primit eu, că sunt talentat", le spune Cătălin, în glumă, iar Eva îl ia din scurt pe tatăl ei: "Hai, o dată, că ce contează?"

"Am luat premiu pentru podcast, cum ce contează. Pe bune, Eva, nu sunteţi impresionaţi?", o mai întreabă o dată Măruţă pe fetiţa de şase ani. În acel moment, Eva îi mai dă o replică de zile mari: "Hai, dă-mi banii ăia pentru excursia de la şcoală". 

"Ok, eu am luat un premiul pentru podcast. Şi felicitări, tati?", mai încearcă Cătălin, moment în care Eva sare pe el şi îl promite că o să îi facă şi ea un premiu acasă. "Bravo, eşti cel mai talent, îţi promit că acasă o să îţi fac şi eu unul", îi spune fetiţa. Apoi, ea şi David de urcă în maşină, nu înainte de a-i reaminti tatălui său că are nişte bani să îi dea. "Bine, bravo ţie. Dar îmi dai banii pentru exursie? În plic", concluzionează Eva. 

Eva şi David Măruţă, vedete pe Instagram

Cu aşa părinţi faimoşi şi îndrăgiţi, era normla ca şi Eva şi David Măruţă să aibă succes, încă de mici. Cei doi copii ai Andrei şi ai lui Cătălin au deja propriile conturi de Instagram şi sunt prieteni buni cu tot ceea ce înseamnă mediul online, deşi au doar şase şi zece ani. Dezinvolţi, ei pozează mereu cu lejeritate în faţa camerei de luat vederi şi au "vorbele la ei", în toate materialele video realizate cu părinţii lor. Eva are deja peste 333.000 de urmăritori, iar David are aproape 100.000, pe Instagram. 

Iar pentru a se asigura că cei doi au parte de tot ce e mai bun, Andra şi Cătălin i-au trimis la cele mai bune şcoli din ţară, unde taxele anuale ar ajunge la sume cuprinse între  8.950 şi 12.500 de euro.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
image
actualitate.net
image
actualitate.net