Andra și Cătălin Măruță, așa cum nu i-ai mai văzut! Imagini fabuloase cu cei doi

Puține cupluri aflate de o veșnicie împreună se pot lăuda cu momente epice precum cel trăit de Andra și Cătălin Măruță într-o zi furtunoasă de august. Aflate în relație de 16 ani, cele două vedete par să se iubească mai mult ca niciodată, cel puțin asta indică ultimele fotografii apărute în mediul online. Totodată, cântăreața a postat și un mesaj absolut superb.

catalin maruta andra jpg

Pe Andra și Cătălin Măruță nu-i mai sperie nimic, nici măcar vremea capricioasă. Cei doi știu că după fiecare furtună poate veni un curcubeu.

Nu rata: VIDEO Andra a oferit cel mai emoționant moment al serii, la nunta lui Nicole Cherry

Aflat în Vrancea, îndrăgitul cuplu a avut parte o clipă romantică. Andra a dorit să împartă cu fanii ei momentul spectaculos. În plus, celebra artistă i-a făcut și o super declarație de dragoste soțul ei.

Poate te interesează: Fiica lui Măruță, în lacrimi! Imaginile astea au devenit virale: „Îmi e dor de...”

Andra și Măruță, gest tandru de iubire! Ce a scris cântăreața

„Poate veni orice furtună, știu că întotdeauna voi vedea și un curcubeu când te am alături!”, a scris Andra în postarea de pe Facebook.

Citește și: Imagini fabuloase de la nunta lui Piedone! Andra și Măruță i-au fost nași

Andra și Cătălin Măruță sunt împreună de 16 ani. Cum au trecut peste clipele grele

„Am avut mai mult momente frumoase decât dificile, din moment ce suntem astăzi aici, împreună, ținându-ne de mână, la 14 ani de la căsătorie și la 16 ani de când ne-am îndrăgostit unul de celălalt. Este important că ne declarăm dragostea des, mai important este să ne și arătăm sentimentele prin gesturi multe.

Nu rata nici:Reacţia fabuloasă a Evei Măruţă, după ce Cătălin le-a spus copiilor că a luat premiul pentru cel mai bun podcast

 Nu știu ce momente au fost dificile pentru că, fiind cu Cătălin alături, orice provocare mi s-a părut ușor de depășit. Și nu spun asta pentru că sună bine, chiar simt asta, că împreună trecem prin toate mai ușor, mai frumos”, a declarat Andra, în urmă cu ceva timp, pentru revista VIVA!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

image
image
image
image
image
image
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net