Andra, cadre duioase împreună cu tatăl ei! Cât de mândru este de fiica celebră

Andra este una dintre cele mai apreciate vedete din industria muzicală. Artista este foarte activă pe Instagram, acolo unde distribuie adesea dialogurile savuroase pe care le are cu mezina familei, Eva. De această dată, Andra și-a luat fanii prin surprindere și a distribuit mai multe cadre cu tatăl ei! 

Andra a distribuit mai multe imagini în care apare alături de tatăl ei
Andra a distribuit mai multe imagini în care apare alături de tatăl ei

Andra și cei doi copii pe care îi are alături de prezentatorul Cătălin Măruță au plecat într-o scurtă vacanță. Vedeta s-a relaxat și a profitat de ocazie pentru a distribui o imagine complet neașteptată. Dacă toți fanii vedetei știu foarte bine cum arată micuții familiei, puțini sunt cei care îi cunosc pe părinții vedetei. 

Citește și: Andra și Cătălin Măruță, secretul unei căsnicii de 14 ani 

Andra s-a fotografiat alături de tatăl ei, care deși are o fiică atât de cunoscută, a preferat să ducă o viață discretă și să se mențină departe de atenția publicului. Andra și tatăl ei seamănă ca două picături de apă, iar judecând după expresia de pe chipul părintelui, tatăl vedetei este nespus de mândru de realizările pe care le are solista. 

Așa cum era de apreciat, cadrele au fost apreciate de fanii vedetei, iar mulți dintre ei i-au complimentat pe cei doi. 

Eva Măruță, o adevărată vedetă în mediul online 

Fiica cuplului Andra-Cătălin Măruță este o adevărată vedetă în mediul online. Are propria pagină de Instagram, probabil gestionată de către părinți. La vârsta de șase ani, Eva oferă părinților multe momente de amuzament.

Vezi și: Andra și Cătălin Măruță reacționează după ce s-a spus că fetița lor ar fi obraznică 

De alfel, o pare parte dintre replicile puștoaicei ajung să fie virale pentru că prezentatorul de la PRO le face publice! Părerile sunt împărțite în privința Evei: unuii dintre internauți sunt de părere că micuța este mult prea neastâmpărată și are replici prea curajoase, în timp ce alții se amuză copios pe seama atitudinii pe care o are mezina familiei Măruță.

Andra și Cătălin Măruță sunt căsătoriți din anul 2008, iar împreună au doi copii care le fac viața mai frumoasă: Eva, de șase anișori și David, de 11 ani. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet jpg
zodia singura de sarbatori jpg
FotoJet (1) jpg
cub anamaria prodan png
cub amal george cooney png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
cub cristina spătar png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
michael kutcher and ashton kutcher jpg jpeg
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg
cub amal george cooney png