Andra, show pe scenă cu fiica ei! Cum a reacționat Eva în fața mulțimii

Andra și fiica ei, Eva, în vârstă de 6 ani, „lovesc” din nou! Artista și-a luat și micuța pe scenă în timpul unui concert recent, la Suceava, iar cele două au făcut show în fața celor prezenți. Iată imaginile!

Eva a urcat pe scenă alături de mama ei, în timpul unui concert Foto: Instagram
Eva a urcat pe scenă alături de mama ei, în timpul unui concert Foto: Instagram

Nu mai e un secret faptul că Eva calcă pe urmele mamei sale. Încă de foarte mică, fiica Andrei și a lui Cătălin Măruță și-a arătat interesul către zona artistică, iar părinții ei nu au lăsat lucrurile la întâmplare.

Nu rata și: Andra și Măruță, după ce s-a spus că fetița lor ar fi «obraznică»! «Ține de..»

Eva a urcat pe scenă alături de Andra, în cel mai recent concert

După ce în perioada sărbătorilor de iarnă, Andra a făcut un duet cu Eva, cele două filmând un videoclip în care au cântat un colind, iară că în prezent cântăreața are din nou planuri mari cu fiica ei! Sâmbătă seara, Eva a urcat pe scenă alături de artistă în timpul unui concert, iar mulțimea a apreciat duo-ul mamă-fiică.

Recent, Eva a învățat-o pe mama ei și un dans la modă de pe platforma TikTok, videoclipul cu pricina strângând mii de vizualizări și aprecieri, iar acum cele două au recreat momentul inedit, de data aceasta live, pe scenă, în fața publicului. 

Andra și Eva, duo pe TikTok: Eva Măruță a învățat-o pe Andra un dans la modă! Clipul a ajuns viral!

La un moment dat, mulțumea a început chiar să strige numele Evei, moment emoționant atât pentru Andra, cât și pentru fiica ei, care iubește să se afle în centrul atenției. „Primul TikTok al Evei pe scenă. Nu ne mai săturăm de dansul ăsta.”, a scris cântăreața în mediul online, având în vedere că întregul moment a fost imortalizat.

„Pentru că David și Eva au intrat în vacanță, au venit cu mine la acest concert.”, a mai scris Andra.

Eva Măruță, în elementul ei pe scenă

Eva nu pare să aibă deloc trac de scenă, fiind în elementul ei în fața publicului. Nu s-a timorat, ci și-a păstrat energia și personalitatea efervescentă. Mulțimea a cântat și dansat alături de cele două, iar fetița Andrei deja prinde experiență în acest sens, asta dacă va dori să urmeze, la rândul ei, o carieră artistică, în dans sau muzică.

Eva și fratele ei mai mare, David Măruță, sunt extrem de activi pe rețelele de socializare, acolo unde au reușit să strângă comunități impresionante. Părinții lor s-au ocupat să le creeze conturi în mediul online încă de când au venit pe lume, iar dacă la vremea respectivă se ocupau ei de gestionarea profilurilor, în prezent nu credem că mai este cazul!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
jador jpg
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
banner alexandra stan png
image
actualitate.net
image
actualitate.net