Fiica lui Măruță, în lacrimi! Imaginile astea au devenit virale: „Îmi e dor de...”

Eva Măruță, fiica soților Andra și Cătălin, este o adevărată figură la capitolul comportament și toată lumea care o cunoaște se îndrăgostește iremediabil de ea. Fetița îi calcă pe urme tatălui său, moștenind întru totul carisma simpaticului prezentator TV și fiind obișnuită cu camerele de filmat încă din copilărie.

Printre persoanele absolut convinse că și Eva va avea o carieră strălucită în televiziune se numără Iuliana Beregoi, despre care știm că e prietenă cu familia Măruță. Unde mai pui că Eva a deconspirat-o și a scos la iveală faptul că are o relație, dar și detalii despre tânărul cu care se iubește? Mai multe detalii despre „gafa” fiicei lui Cătălin Măruță, AICI.

Nu rata nici: Reacţia fabuloasă a Evei Măruţă, după ce Cătălin le-a spus copiilor că a luat premiul pentru cel mai bun podcast

Se pare, totuși, că Iuliana nu este singurul membru al familiei Beregoi care are legături strânse cu familia Andrei, căci și sora sa, Ana, are o relație extrem de frumoasă cu mezina Eva. Recent, fetița a postat o imagine înduioșătoare pe rețelele de socializare. Vizibil emoționată, fiica solistei și a prezentatorului TV o îmbrățișează strâns pe sora Iulianei Beregoi și îi transmite că îi lipsește.

„Îmi e dor de tine”, a scris Eva, iar răspunsul Anei nu a întârziat să apară. „Și mie”, a spus ea.

Află mai multe: Eva Măruță a împlinit 7 ani! Imagini de la petrecerea plină de culoare

Eva Măruță, afirmații neașteptate despre Andra și Cătălin

Pe lângă detaliile pe care le scoate la iveală despre persoanele care le calcă pragul casei, Eva Măruță vorbește deseori și despre părinții săi și îi descoase mai bine decât o face Cătălin cu invitații săi, în emisiunea pe care o moderează la PRO TV. Întreaga familie a plecat într-o bine meritată vacanță, în Spania, unde surpriză mare, șoferul de serviciu a fost Andra și nu Cătălin, așa cum toți, inclusiv Eva și David, erau obișnuiți.

În timp ce tatăl ei filma, Eva a făcut o mărturisire neașteptată! Micuța a recunoscut faptul că Andra este un șofer mai iscusit decât Cătălin, menționând că nu își dorește să îl supere pe tatăl ei, dar conchizând, pe un ton de superiotate, că acesta este adevărul. David a fost de acord cu sora lui și chiar i-a dat nota 10 solistei, care evită să se urce la volanul mașinii și preferă să stea pe locul pasagerului.

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
celine dion jpg
oana roman jpg
banner oana lis png
claudia patrascanu bani casa constanta webp
banner mădălina ghenea png
banner smiley Dinu Maxer png
banner saveta bogdan png
banner alex dobrescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net