Eva Măruță a împlinit 7 ani! Imagini de la petrecerea plină de culoare

Eva, mezina familiei Măruță a împlinit 7 ani, iar părinții i-au organizat o petrecere pe cinste de la care nu au lipsit vedetele una și una. Nume importante din showbiz, dar și prietenii de joacă ai Evei au participat la petrecerea plină de culoare și voie bună. 

Eva a avut parte de o petrecere pe cinste!
Eva a avut parte de o petrecere pe cinste!

Andra și Cătălin nu au lăsat nimic la voia întâmplării atunci când au organizat petrecerea Evei. Nu au lipsit baloanele colorate, piscina, farfuriile și tacâmurile cu model, partenerii de joacă plini de energie și invitații de seamă. Dorian Popa, Jorge alături de soția sa, Ramona Prodea au fost doar câțiva dintre cei care au petrecut alături de Eva și familia sa. 

Citește și: Eva, replici acide pentru tatăl ei. Ce vlog au filmat 

Andra a distribuit numeroase cadre de la ziua de naștere a fiicei și nu a ratat ocazia să-i transmită, și prin intermediul paginii de Instagram, cele mai bune gânduri. 

„7 ani de când te-am privit și te-am ținut prima oară în brațe. La mulți ani, Eva, minunea noastră! Te iubim!", a fost mesajul scris de artistă. Urările nu au întârziat să apară, iar cei care s-au gândit la Eva, în ziua specială, nu au fost deloc puțini! 

În ciuda faptului că are doar șapte ani, Eva este o prezență foarte activă pe rețelele de socializare. Pagina ei de Instagram este urmărită de pese 330.000 de oameni, iar probabil părinții sunt cei care creează conținutul și îl distribuie, în numele fiicei lor. Un lucru sigur este cert: Eva are o personalitate puternică și este întotdeauna să ofere o replică!

Vezi și: Andra, show pe scenă cu fiica ei. Cum a reacționat Eva

Curajul și atitudinea pe care micuța le-a afișat în mediul online au atras un val de critici asupra părinților ei, care au fost puși la zid pentru faptul că nu sunt mai stricți în ceea ce o privește. Desigur, Cătălin și Andra nu au dat curs dezbaterii și preferă să decidă de comun acord ce este mai bine pentru fiica lor, nu să țină cont de părerile cârcotașilor. 

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
banner adela popescu png
banner laurette png
banner Adrian mutu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net