Mii de euro te costă dacă vrei o vacanță ca a lor! Atunci când îşi fac concediile peste graniţă, mondenii noștri preferă cazări de fițe

Ultima actualizare:

Ne place să „însoțim” persoanele publice în vacanțe. Cum să refuzăm, când ne tentează cu astfel de fotografii?! Astăzi vă prezentăm „oferta agențiilor deschise” de Lavinia Pârva, Andrea și Cătălin Măruță, Adelina Pestrițu, Virgil Ianțu și Delia.

Ilinca Vandici, Lavinia Pîrva și Delia sunt doar câteva din vedetele care au ales destinații inedite
Ilinca Vandici, Lavinia Pîrva și Delia sunt doar câteva din vedetele care au ales destinații inedite

Foto: Arhiva personală

Rețelele sociale sunt „inundate” în această perioadă de imagini de poveste, din stațiunile exotice sau din locurile deosebite alese de cei care fac parte din showbiz-ul autohton. Lavinia Pârva (37 de ani) a ales o destinație de vacanță aproape de casă: Bulgaria.

Zilele acestea, cântăreața se află acolo împreună cu soțul ei, Ștefan Bănică jr. (54 de ani), și cu băiatul lor, Alexandru (3 ani). Cei trei sunt cazați la un resort de cinci stele, ultra all inclusive, din stațiunea Obzor, situată în regiunea Varna. Hotelul este cotat cu notă foarte mare, 9.3 (pe cel mai folosit site de rezervări de cazare, n.r.), unde un sejur pentru doi adulți și un copil costă aproximativ 5.800 de euro.

Lavinia Pârva și Ștefan Bănică jr, fani Bulgaria

Lavinia a ales litoralul bulgăresc
Lavinia a ales litoralul bulgăresc

Foto: Arhiva personală

Se pare că Lavinia și Ștefan au o afinitate pentru Bulgaria, căci tot aici s-au și căsătorit, în mare secret, în 2017, după șase ani de relație. „Am descoperit în Bulgaria un loc de care m-am îndrăgostit şi mi-am dorit să fac acest pas acolo. Sunt nişte locuri extraordinare. Ne-am dorit să facem acest lucru discret, am avut alături de noi persoanele care ne iubesc cu adevărat”, a explicat Lavinia, potrivit site-ului impact.ro.

Citește și: Anda Adam și Ștefan Bănică fac furori pe internet cu melodiile în cuplu / Video

În vacanța actuală, Lavinia a afișat din nou o siluetă trasă prin inel, pentru care muncește din greu, căci face sport foarte des. Cu toate acestea, solista a preferat ca în fotografiile publicate să poarte un costum de baie întreg și cu un model care avantajează și subțiază silueta.

«Clanul» Măruță, în Turcia și Gibraltar

Familia Măruță a ales Turcia
Familia Măruță a ales Turcia

Foto: arhiva personală

Deși săptămâna trecută l-ați văzut pe micile ecrane, la PRO TV, de fapt Cătălin Măruță (44 de ani) se afla în vacanță cu familia - cu soția sa, Andra (35 de ani), și cu cei doi copii ai lor, Eva și David.

Te-ar putea interesa și: Eva Măruță a împlinit 7 ani! Imagini de la petrecerea plină de culoare

I-au însoţit și surorile Beregoi, Iuliana și Ana, precum și managerii acestora, Alina Todaşcă și Cătălin Dascălu. Gaşca s-a distrat de minune în Turcia, dar au călătorit şi tocmai până în Gibraltar, au făcut fotografii și filmulețe în parcuri de distracție, cu animăluțe, s-au distrat și s-au plimbat prin fel de fel de locuri exotice. Deja vacanța lor este pe sfârșite și se pregătesc să revină înapoi la treabă.

Ilinca Vandici, cu iahtul, lângă Thassos

Ilinca Vandici face vacanța pe iaht
Ilinca Vandici face vacanța pe iaht

Foto: Arhiva personală

Și Ilinca Vandici (36 de ani) a plecat într-o nouă vacanță alături de soțul ei, Andrei Neacșu. Destinația este una preferată de români: insula grecească Thassos, unde prezentatoarea petrece pe iaht. „Să te simți mic în fața munților înalți acoperiți de păduri cu arbori ți sau în fața mării întinse este unul dintre cele mai copleșitoare și frumoase sentimente pentru un călător. E chiar un pic umilitor să realizezi nu doar cât de puțin spațiu ocupi, ci și câte altele sunt pe lume.

Iată și: Ilinca Vandici, apariție senzuală pe un iaht în Grecia!

Alte locuri, alți oameni, alte credințe, alte experiențe diferite de ale tale. Și toate așteaptă să fie descoperite. Și în timp ce acest sentiment copleșitor te face mai modest, îți oferă speranță și emoție”, a scris Ilinca în dreptul imaginilor din această vacanță, citându-l pe scriitorul Gustave Flaubert. 

Adelina Pestritu, cu elicopterul deasupra Greciei

Adelina Pestrițu se distrează pe meleagurile elene
Adelina Pestrițu se distrează pe meleagurile elene

Foto: arhiva personală

Fosta prezentatoare tv și Virgil, soțul ei, au plecat în Grecia, în stațiunea Santorini. Cei doi au făcut multe fotografii în această vacanţă şi au publicat deja mare parte dintre ele pe conturile lor de pe reţelele sociale, unde se ştie că Adelina Pestriţu (35 de ani) este foarte activă.

Află și: Adelina Pestrițu, la brațul lui Smiley: „Sunt foarte fericită că...” 

Una dintre distracțiile pe care le-au bifat în acest concediu a fost închirierea unui elicopter, pentru o cursă privată, ca să poată admnira de la înălțime superbele peisaje și împrejurimi.

Virgil Ianțu, de ziua fetelor lui, în America

Familia Ianțu a plecat în America
Familia Ianțu a plecat în America

Foto: Arhiva personală

Prezentatorul de la TVR Virgil Ianţu se află cu iubita lui, Roxana, şi cu fiica lor, Jasmina, în America. Concediul se potriveşte şi cu două aniversări importante în familie, căci Virgil şi-a sărbătorit zilele acestea ambele fete din viaţa sa. „La mulţi ani, Jasmina. Îţi mulţumim pentru dragostea pe care ne-o arăţi nouă şi celor din jur. Nu ştiu când au trecut 17 ani, dar voiam să-ţi spun că eşti un copil minunat, cu un suflet bun şi cald, eşti deşteaptă şi plină de viaţă şi, din fericire, ai şi mult umor. Pentru noi eşti copilul perfect”, a scris Virgil.

Citește mai multe despre: Fiica lui Virgil Ianțu a împlinit 17 ani! Cu ce cadouri scumpe e răsfățată Jasmina!

La câteva zile distanță, la aniversarea partenerei sale de viață, a completat: „E ziua ei, așa că am invitat-o în oraș, într-un separeu. La mulți ani Roxana, să fii sănătoasă și fericită! Ești un om minunat!”.

Delia, în Alpii italieni

Delia este în vacanță cu soțul
Delia este în vacanță cu soțul

Foto: arhiva personală

De câteva săptămâni, Delia (40 de ani) e tot în vacanță. Firește, cu soțul ei, Răzvan. Cei doi au ales pentru aceste zile toride stațiunile montante din Alpii italieni. Cântăreața și-a făcut chiar conturi separate de Facebook și de Instagram, unde publică un adevărat jurnal de călătorie cu fotografii și filmulețe din vacanță. A bifat deja câteva drumeții montane foarte dificile, în care campion a fost de fiecare dată soțul ei.

WOW: Delia, în vacanță în stațiunea unde s-a prăbușit ghețarul din Alpii italieni! Decizia care a salvat-o!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
www.antena3.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.bugetul.ro
familie  foto   Shutterstock jpg
clickpentrufemei.ro
image
okmagazine.ro
image
okmagazine.ro
image
historia.ro
image
historia.ro
Cub Marina Almășan
monica gabor diva jpeg
Captură de ecran din 2024 09 07 la 20 06 38 png
cub cub adriana simionescu 2 png
banner gabriela cristea png
banner oana lis png
Banner Marina Voica
dumitru rucareanu colaj captura video jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net