Dan Negru, te-au transformat copiii în hamal de jucării! «Regele audienţelor», vacanță pe Litoralul românesc

Ultima actualizare:

În plin sezon estival, Dan Negru se află şi el în vacanţă, împreună cu familia sa - soţia, Codruţa, şi cei doi copii ai lor, Bogdan şi Dara. Fotoreporterii Click! l-au surprins într-o ipostază foarte simpatică, în timp ce era încărcat cu fel de fel de jucării de plajă.

Dan Negru, cărăuș pentru copiii lui
Dan Negru, cărăuș pentru copiii lui

Foto: CLICK!

După ce a criticat mai toate stațiunile pe unde a trecut, omul de televiziune și-a găsit locul ideal unde să se distreze cu familia și unde să-și încarce bateriile pentru sezonul toamnă-iarnă de la Kanal D: Venus. Staţiunea se află în Mangalia, între Saturn şi Jupiter şi se pare că este locul preferat de Dan.

Citește și: Cosmin Seleși vs Dan Negru! Prezentatorul spune că nu are bani de litoralul românesc!

Foto: Click!

Vezi și: Imagini rare cu Dan Negru la mare, cu soția și copiii

Este un turist foarte critic, greu de mulțumit

În ultimele săptămâni, Negru a criticat pe rețelele sociale toate neregulile pe care le-a întâlnit în alte locuri de pe Litoralul românesc, dar nu numai. „Gara din Eforie. E cod roșu de nepăsare. De ani de zile oamenii aștia stau bătuţi în cap de soare aşteptând trenul. N-a fost nimeni în stare să pună un acoperiș, unde să te poți adăposti de soare”, spunea Dan într-un filmuleâ făcut în locul cu pricina.

Iată și: Dan Negru, revoltat de condițiile din Grecia: «E un ghetou!» Ce spune despre România!

De asemenea, s-a luat și de stațiunea Băile Herculane reent: „Atunci când am drum, mă opresc pe la Herculane. Îmi place mult stațiunea asta. Două imperii au construit Herculane: romanii și austro-ungarii. A ajuns pe mâna noastră și, uite, e praf! E cu accesul interzis. Totul e în ruină! Și așa e de mulți ani. Aristocrația romană venea pe-aici. Frantz Iosef, împăratul, spunea că este cea mai frumoasă stațiune din Europa. Uite ce-a ajuns. E o performanță să distrugi ce au construit imperiul Roman și cel Austro-Ungar în două mii de ani. Noi am făcut-o praf în câțiva ani”.

„Ne-am jucat la malul marii, ne-am relaxat și seară am fredonat melodiile preferate”

Iată că în sfârşit Dan Negru a găsit deja o stațiune care să-i placă, și anume Venus, locul unde se simte bine împrună cu soția, dar și cu prietenii. Și nu mică ne-a fost mirarea să-l vedem în brațe cu multe jucării gonflabile, pe care le ducea pe malul marii pentru copii lui.

Citește și: De ce e deranjat Dan Negru de „fetele care prezintă sport cu fusta-n fund”? Atac dur la adresa televiziunilor

„În spatele ecranului îmi place să-mi petrec timpul liber cu familia și copii mei, cărora le împlinesc toate dorințele. M-am bucurat weekendul trecut de câteva zile însorite petrecute la stațiunea Venus, unde revin cu drag atunci când vreau să petrec câteva zile liniștite alături de cei dragi, de soție și de copii... Ne-am jucat la malul marii, ne-am relaxat și seară am fredonat melodiile preferate pe acordrile de muzică live al artiștilor hotelului unde am locuit câteva zile, locație care are o atmosferă foare frumoasă.

Te-ar putea interesa și: Dan Negru: „Miza TVR, una imobiliară!” Cine vrea terenul din centrul Capitalei

Pot să va spun că mi-am încărcat bateriile vara asta, pentru sezonul toamnă-iarnă de la Kanal D, unde nu o să am una, ci două emisiuni de cultură generală, show-uri care chiar au făcut audiențe. «Jocul cuvintelor» și «Tu urmezi» sunt două emisiuni de cultură generală cu care am făcut audiență la Kanal D. Și  sper să mai pregătesc și Revelionul de la Kanal D. Plus multe alte surprize pe care le veți află la momentul potrivit”, a spus Dan Negru, în exclusivitate pentru Click!

Dan Negru este îndrăgostit de mare

Dan Negru a publicat o poza din copilărie, în care era pe litoral
Dan Negru a publicat o poza din copilărie, în care era pe litoral

Foto: Arhiva personală

Dan Negru este foarte ataşat de amintirile pe care le are din vacanâele petrecute la mare, în copilărie. A dat publicităţii un colaj realizat din două imagini cu el pe Litoral: una în copilărie, alta acum, recent.

Vezi și: INTERVIU Dan Negru, tranșant: «Am fost plătit pentru asta». Prezentatorul de la Kanal D face radiografia noii sale emisiuni

„Până la urmă marea e despre amintiri. Eu de asta vin la mare. Pentru amintiri! Din sutele de poze pe care le faceți cu telefonul n-o să rămână nimic. Gunoi digital! Adunați amintiri, ele rămân. Prima forografie mi-a făcut-o tată acu’ vreo 48 de ani. Tată nu mai e, dar îi țin minte aparatul Smena și grijă cu care alegea fiecare cadru. A două poză mi-a făcut-o Bogdan, băiatul meu. Prima poză e o amintire. A două va deveni o amintire. Pentru că toți vom deveni amintiri pentru ceilalți. Cândva”, a scris Dan Negru, în dreptul acestui colaj foto.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Drogul violului Foto womenshealth gov jpeg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net