Dan Negru, revoltat de condițiile din Grecia: «E un ghetou!» Ce spune despre România!

Deși văzuți de mulți ca fiind un adevărat paradis, unde tot mai mulți turiști își organizează vacanțele în fiecare an, se pare că Grecia nu a reușit în acest sejur să îl cucerească pe Dan Negru. Aflat în concediu, prezentatorul TV s-a plâns de condițiile din statul elen. Iată ce a declarat!

Dan Negru, nemulțumit de condițiile din Grecia Foto: Facebook
Dan Negru, nemulțumit de condițiile din Grecia Foto: Facebook

Dan Negru se află zilele acestea în Grecia, o locație pe care mulți o caracterizează ca fiind cea mai bună opțiune de vacanță, atunci când vine vorba de raportul calitate-preț, aici depinzând, desigur, și de zona aleasă.

Vezi și: Imagini rare cu Dan Negru la mare, cu soția și copiii

Dan Negru, nemulțumit de condițiile din Grecia

Cu toate acestea, prezentatorul TV s-a declarat nemulțumit per total de ce i-a oferit statul elen, deși Grecia este locul în care zeci de mii de turiști români și nu numai sunt dornici să își petreacă vacanțele.

Negru a publicat un mesaj plin de consternare în mediul online, iar concluzia vedetei de la Kanal D i-a luat prin surprindere pe urmăritorii săi, după ce acesta a explicat că România ar avea condiții mai bune! De altfel, omul de televiziune și-a și organizat de curând concediul, împreună cu familia, pe litoralul românesc, la malul Mării Negre.

Nu rata: Dan Negru, mesaj dur pentru români «Nu fiţi proşti! Nu vă condamnaţi copiii la prostie!»

Când stăm în genunchi, alții ni se par mari! Am ajuns printr-o conjunctură în Grecia. Știam că Atena, leagănul civilizației democratice a ajuns de mult un ghetou. Litoralul grecesc însă, lăudat mereu de noi, pare în multe locuri o adunătură de Eforie a anilor 90.”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Dan Negru consideră că România e peste Grecia, la turism!

Dan Negru a explicat că, din punctul său de vedere, România oferă condiții mult mai bune în materie de turism. 

Oamenii, grecii, admirabili. Ei știu că turismul e singura lor salvare într-o țară în care statul a eșuat. Economia Greciei se bazează pe veniturile din turism. Dacă noi aveam tradiția și istoria Greciei și prezentul ei de azi, i-am fi crucificat pe toți.

Suntem mult peste ce are Grecia azi! Noi, cei asupriți mereu în istoria noastră n-am decăzut așa cum au făcut-o grecii de-a lungul istoriei lor. În 200 de ani de la independență, Grecia a intrat în faliment de 7 ori. Când ni se pare că alții sunt mai mari decât noi, să ne ridicam din genunchi!”, a adăugat prezentatorul TV. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub mama theo rose carmen harra png
zodii care sunt vampiri energetici jpg
andrei duban apare in serialul wednesday jpg
tanara dezbracata in pat jpg
legatura dintre oana lis si catalin maruta jpg
Brad Pitt (5) jpg
fiii lui adrian nastase jpg
iulia albu si mikaela webp
Screenshot 2022 12 01 at 17 09 48 png
Cuptor microunde Foto shutterstock 2095495495 jpg
image
image
image
image
Dwayne Johnson jpg
andreea esca 6 png
cub maria constantin animat gif
cub monica anghel png
Brad Pitt (5) jpg
iulia albu si mikaela webp