Dan Negru, revoltat de condițiile din Grecia: «E un ghetou!» Ce spune despre România!

Ultima actualizare:

Deși văzuți de mulți ca fiind un adevărat paradis, unde tot mai mulți turiști își organizează vacanțele în fiecare an, se pare că Grecia nu a reușit în acest sejur să îl cucerească pe Dan Negru. Aflat în concediu, prezentatorul TV s-a plâns de condițiile din statul elen. Iată ce a declarat!

Dan Negru, nemulțumit de condițiile din Grecia Foto: Facebook
Dan Negru, nemulțumit de condițiile din Grecia Foto: Facebook

Dan Negru se află zilele acestea în Grecia, o locație pe care mulți o caracterizează ca fiind cea mai bună opțiune de vacanță, atunci când vine vorba de raportul calitate-preț, aici depinzând, desigur, și de zona aleasă.

Vezi și: Imagini rare cu Dan Negru la mare, cu soția și copiii

Dan Negru, nemulțumit de condițiile din Grecia

Cu toate acestea, prezentatorul TV s-a declarat nemulțumit per total de ce i-a oferit statul elen, deși Grecia este locul în care zeci de mii de turiști români și nu numai sunt dornici să își petreacă vacanțele.

Negru a publicat un mesaj plin de consternare în mediul online, iar concluzia vedetei de la Kanal D i-a luat prin surprindere pe urmăritorii săi, după ce acesta a explicat că România ar avea condiții mai bune! De altfel, omul de televiziune și-a și organizat de curând concediul, împreună cu familia, pe litoralul românesc, la malul Mării Negre.

Nu rata: Dan Negru, mesaj dur pentru români «Nu fiţi proşti! Nu vă condamnaţi copiii la prostie!»

Când stăm în genunchi, alții ni se par mari! Am ajuns printr-o conjunctură în Grecia. Știam că Atena, leagănul civilizației democratice a ajuns de mult un ghetou. Litoralul grecesc însă, lăudat mereu de noi, pare în multe locuri o adunătură de Eforie a anilor 90.”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Dan Negru consideră că România e peste Grecia, la turism!

Dan Negru a explicat că, din punctul său de vedere, România oferă condiții mult mai bune în materie de turism. 

Oamenii, grecii, admirabili. Ei știu că turismul e singura lor salvare într-o țară în care statul a eșuat. Economia Greciei se bazează pe veniturile din turism. Dacă noi aveam tradiția și istoria Greciei și prezentul ei de azi, i-am fi crucificat pe toți.

Suntem mult peste ce are Grecia azi! Noi, cei asupriți mereu în istoria noastră n-am decăzut așa cum au făcut-o grecii de-a lungul istoriei lor. În 200 de ani de la independență, Grecia a intrat în faliment de 7 ori. Când ni se pare că alții sunt mai mari decât noi, să ne ridicam din genunchi!”, a adăugat prezentatorul TV. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net