De ce e deranjat Dan Negru de „fetele care prezintă sport cu fusta-n fund”? Atac dur la adresa televiziunilor

Dan Negru critică televiziunile și presa, după rezultatele dezastruoase obținute de naționala de fotbal a României. Într-o postare acidă, îndrăgitul prezentator TV se arată indignat de faptul că fotbalul românesc a fost „decredibilizat” prin faptul că în ultimii ani s-a prezentat în știri mai mult bârfa, decât sportul în sine.

Dan Negru, revoltat! „Hagi îl avea pe Țopescu. Chiricheș le are pe fetele care prezintă sport cu fusta-n fund”

După ce România a pierdut și al doilea meci din Liga Națiunilor, cu Bosnia și Herțegovina, scor 0-1, Dan Negru nu s-a putut abține și a expus în modul său caracteristic, plin de șarm, o problemă resimtiță în spațiul public în ultimii ani.

„Nici noi, televziunea, n-am ajutat naționala sau fotbalul românesc. Hagi îl avea pe Țopescu. Chiricheș le are pe fetele care prezintă sport cu fusta-n fund”, a scris Dan Negru pe contul său de Facebook.

Cunoscutul om de televiziune nu s-a oprit aici. El și-a continuat mesajul amintind câteva dintre scandalurile „amoroase” care au ținut capul de afiș al știrilor, înlocuind practic ceea ce se întâmplă propriu-zis pe terenul de fotbal.

„Am decredibilizat și noi cât am putut fotbalul românesc. Idila lui Florin Raducioiu cu Janine, iubita lui Adrian Sarbu, bossul ProTv, unul din cei mai influenți oameni, ținea paginile ziarelor. Era o "bătălie amoroasă" grea, între personaje influente. Mihai Costea o avea pe Cruduța”, a precizat Dan Negru.

Dan Negru: „Nici noi, televziunea, n-am ajutat naționala sau fotbalul românesc”

În final, îndrăgitul om de televiziune amintește o „vorbă” a scriitorului american John Steinbeck. "Generaţia tânără e săgeata, cea bătrână e arcul", a scris Dan Negru. Postarea de pe Facebook e însoțită de o fotografie în care apar Hagi și Ovidiu Ioanițoaia.

Mesajul său a atras mii de aprecieri pe platforma de socializare. „De aia sportul a ajuns unde a ajuns, domnule Dan Negru, pentru că Tv și mass media pune preț și promovează fusta scurtă”, a scris un fan al prezentatorului de la Kanal D.

Postarea lui Dan Negru vine după cele două rezultate rușinoase ale naționalei de fotbal a României, care a pierdut, în decursul a patru zile, meciurile cu Muntenegru și Bosnia și Herțegovina.

În urma acestor rezultate, „tricolorii” ocupă ultimul loc în clasamentul grupei 3 din Liga B a Ligii Națiunilor. Un alt punct fierbinte îl reprezintă faptul că doi lideri ai naționalei de fotbal, Vlad Chiricheș și Alexandru Maxim, vor să se retragă de la echipă. Următorul meci al României este împotriva Finlandei. Partida se va disputa sâmbătă, 11 iunie.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

FotoJet jpg
florin salam jpeg
andrew tate 1 PNG
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
1 Uttam Parmar jpg
David Popovici castiga proba de 50m liber la campionatele europene de inot LEN European Aquatics in Otopeni Ilfov 8 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / George Calin
irina rimes foto Facebook Irina Rime
anda adam jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
cub dan negru jocul cuvintelor png
FotoJet jpg
280373009 5243539509036447 3539731529366902014 n jpg
cub mara ciubotaru png
Splash Juriu jpg
PRY 02792 R jpg