Imagini rare cu Dan Negru la mare, cu soția și copiii

Ultima actualizare:

În timp ce alte vedete fug în toate colţurile lumii pentru o vacanţă cât mai exclusivistă, iată că pentru vedeta Kanal D, Dan Negru, litoralul Mării Negre rămâne cea mai bună variantă. Mai ales că poate îmbina vacanţa cu munca.

Cub Dan Negru jpeg

Click! l-a surprins pe prezentatorul emisiunii „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, zilele trecute, la mare, unde nu numai că s-a distrat cu familia, dar şi-a şi sărbătorit soţia.

Unul dintre cei mai îndrăgiţi prezentatori de la noi este pe val în acest moment la Kanal D, unde prezintă show-ul „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”. Emisiunea este urmărită cu drag de telespectatori, iar dovada acestui fapt sunt cifrele de audiență pe care le înregistrează.

Citește și: Dan Negru, secrete din culisele emisiunii de la Kanal D

Emisiunea prezentată de Dan Negru are audiențe spectaculoase 

De exemplu, ediţia de pe 15 iunie, miercuri seară, a emisiunii „Jocul cuvintelor cu Dan Negru”, cel mai simplu şi uşor de înţeles quiz show din istoria televiziunii mondiale, a plasat, din nou, Kanal D pe primul loc în topul televiziunilor din România.

Emisiunea prezentată de Dan Negru (51 de ani) s-a poziţionat pe primul loc în audienţe, atât la nivelul întregii ţări, cât şi la oraşe, conform datelor furnizate de Kantar Media. 

Dan Negru s-a relaxat cu familia la mare
Dan Negru s-a relaxat cu familia la mare

„Mă bucură audienţa mare a show-ului. Sincer, puţini erau cei care credeau că un show de cultură generală poate să fie lider de audienţă. Sper să fim copiaţi cât se poate de repede pentru că televiziunile româneşti au tendinţa de a se copia una pe alta şi de data asta m-aş bucura să fim copiaţi. Am arătat că poţi să faci audienţă şi cu oameni deştepţi, curaţi. Nu e adevărat că publicul tv vrea doar murdărie! Uitaţi-vă la audienţa show-ului nostru”, ne-a povestit Negru în exclusivitate.

Vezi și: Dan Negru, despre copii și mariajul de 15 ani cu soția sa

Din cauza vremii, nu au putut face baie în mare
Din cauza vremii, nu au putut face baie în mare

A filmat şi un interviu cu Rodica Popescu Bitănescu

Vedeta şi-a luat câteva zile libere să se relaxeze la mare şi să-şi sărbătorească fetele. Reporterii Click! l-au surprins la Hotel Melodia, din Venus, alături de întreaga familie. S-au relaxat la piscină şi s-au plimbat pe plajă. Păcat că vremea nu a fost prea bună.

Dan Negru  a filmat tot la  mare un episod  din „ Legendele”
Dan Negru a filmat tot la mare un episod din „ Legendele”

Contactat de noi, Dan Negru ne-a declarat: „Totul e fum în afara familiei. Familia este nucleul şi nimic nu merită sărbătorit cu adevărat în afara familiei. Nici audienţe tv, nici calificări în fotbal, nici campionate câştigate. De Rusalii, am revenit într-un loc drag familiei, la Venus. Aici am sărbătorit ziua Codruţei (care a împlinit 41 de ani), terminarea şcolii, dar şi pe olimpica familiei, Dara. Ne-am distrat pe cinste, am avut şi tort, şi cadouri şi ne-am simţit foarte bine împreună. Am îmbinat utilul cu plăcutul şi am şi filmat un nou episod din „Legendele” cu marea actriţa Rodica Popescu Bitănescu, episod ce va apărea în curând pe canalul meu de YouTube”, ne-a mai spus Negru.

Quiz-ul de la Kanal D face  audiență foarte bună
Quiz-ul de la Kanal D face audiență foarte bună

Zilele acestea, Dan Negru s-a întors la filmările pe care le are în Bucureşti. Şi cu siguranţă pregăteşte noi surprize, căci aşa ne-a obişnuit!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
banner Adrian mutu png
banner kamara png
banner Antonela Pătruț png
oreste permis jpeg
banner cinci farfuze png
 Concertul lui Ed Sheeran de la București, care va avea loc în data de 24 august 2024, pe Arena Națională, îi va surprinde pe fani cu un concept de scenă unic în lumeCredit foto: Zak Walters
carmen trandafir jpg
dan bordeianu si adela popescu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net