Am fost în culisele «Jocul cuvintelor», noul show prezentat de Dan Negru: «Vedetele nu sunt spectaculoase, vedetele vor să fie preţioase»

#Exclusiv Click!

Mai e puțin și începe, la Kanal D, un nou show de televiziune prezentat de Dan Negru, regele audiențelor. Este vorba de "Jocul cuvintelor", un quizz show care pune mintea la contribuție și care se filmează într-un decor parcă desprins din filmele SF. Iar Click! a fost în platoul emisiunii și a văzut cum este să fii concurent.

cub dan negru jocul cuvintelor png

Nu e ușor să fii în lumina reflectoarelor, ochii să fie ațintiți spre tine și să răspunzi definițiilor pe care prezentatorul ți le da. Eşti cablat, ţi pune microfonul și trebuie să fii atent la întrebări. Ca un fel de rebus, la care Dan Negru, prezentatorul și Nicoleta Ilie, producătoarea din regie, știu răspunsurile. Pe care trebuie să le dai contra cronometru. Și se câștigă premii în bani.

Am fost invitați să intrăm în joc, să vedem cum e. Eu am intrat primul dintre toți jurnaliștii aflaţi în premieră în platoul emisiunii "Jocul cuvintelor" și m-au trecut toate apele, m-am panicat și m-am cam blocat. Însă mi-am revenit repede și am contribuit cu răspunsuri la alți colegi, la diverse întrebări din domeniul jurnalismului. 

Din culisele "Jocul cuvintelor": totul despre echipă, platou şi filmări

Show-ul va începe miercuri, 20 aprilie, de la 22:30, și va fi difuzat trei zile pe săptămână, de miecuri până vineri, la Kanal D! În fiecare ediție, cinci concurenți își vor testa cunoștințele de vocabular și spontaneitatea, pentru a intră în posesia unor premii importante în bani. Fiecare concurent are doar patru minute la dispoziție pentru a da soluțiile la cele 14 definții enunțate de Dan Negru.

"Vor fi uneori vedete, uneori oameni simpli. Vedetele nu sunt spectaculoase, vedetele vor să fie preţioase, sunt atente la imagine, pierd jocul. Au mai multă grijă de imaginea lor", a spus Dan Negru, pentru Click!.

Click! a mai aflat că din echipa emisiunii fac parte în jur de 60 de oameni, de la redactori la cameramani și oamenii din regie, online, sunet, editori. Fiecare ediție are 90 de minute pe post, iar timpul de filmare este de două ore.

"Din 1999 lucrez cu Dan Negru, ultima oară am lucrat cu el la Genialii, însă am făcut multe proiecte, iar anul trecut am lucrat în același platou, la Bravo, ai stil", spune producătoarea showului, Nicoleta Ilie.

Cât despre platoul emisiunii “Jocul cuvintelor”, acesta este unul spectaculos, creat special pentru aceast show, la cele mai înalte standarde tehnologice.

Fiecare ediţie a emisiunii „Jocul cuvintelor” va aduce în "ring" concurenţi dornici să-şi testeze aptitudinile, să-şi înfrângă emoţiile şi, cel mai important, să ghicească acele cuvinte corecte, în urma definiţiilor oferite de Dan Negru. Fiecare dintre concurenţi va avea un timp limită la dispoziţie pentru a oferi soluţia, iar cuvintele identificate corect vor atrage importante premii în bani.

“Aducerea în grila Kanal D a emisiunii "Jocul cuvintelor" e o decizie curajoasă pentru că jocurile care antrenează mintea au cam fost neglijate de televiziuni. Noi nu doar că-i arătăm pe oamenii isteţi, dar îi şi premiem. Pentru o minte sănătoasă, vă recomand să consumaţi "Jocul cuvintelor”", a spus Dan Negru.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Shakira şi Pique FOTO EPA-EFE
cub andreea antonescu png
image jpeg
Alessia Raiciu 3 webp
brenciu si nevasta jpg
f685edbae30049829e7ec4883e855814 md jpg
Lia Bugnar
cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
dani otil gaggbriela prisacariu copy jpeg
colaj gina pistol  irina fodor png
cub schimbări televiziuni png
1 Monica Barladeanu123 jpg
3 florin calinescu a avut coronavirus 2 jpg jpeg
FotoJet jpg