EXCLUSIV Aşa face economie la benzină Dan Negru! Cum l-am surprins prin oraș

Dan Negru, noua vedetă Kanal D, a fost surprins de fotoreporterii Click! la o plimbare prin Bucureşti! Ce credeţi că făcea „Regele audienţelor?” Îşi proba noua bicicletă, primită în dar chiar de ziua lui de naştere de la soţia lui, de profesie medic stomatolog, Codruţa!

image
Dan Negru va avea la Kanal D o emisiune de cultură generală

La cei 51 de ani pe care i-a împlinit pe 23 februarie, Dan Negru a primit un cadou de suflet. Îi place să meargă cu bicicleta aşa că dorinţa i-a fost îndeplinită, iar cadoul de ziua lui a fost probat şi pus în funcţiune.

dan negru 1 copy jpg
Dan Negru, cu bicicleta prin oraș. Fotografii: Click!

Şi iată-l pe celebrul prezentator de televiziune cum a fost surprins de fotoreporterii Click! în timp ce dădea o tură pe două roţi pe cheiul Dâmboviţei, de lângă Biblioteca Naţională spre Unirii, simţindu-se în largul său!

image
Simpaticul prezentator a fost surprins pe bicicletă în zona Unirii

Numai bine, dacă tot s-a scumpit benzina şi are, cum se spune, arici la buzunar, Dan Negru a profitat de timpul frumos de afară şi a ieşit la plimbare! De altfel, acesta este mijlocul de transport cu care vedeta preferă, mai nou, să meargă şi la locul său de muncă.

Transferul anului în televiziune

Dan Negru a făcut un pas mare în televiziune şi a surprins pe toată lumea atunci când şi-a anunţat plecarea de la Antena 1. A semnat cu Kanal D şi acesta a fost catalogat ca transferul anului în televiziune. Se pare că buna lui prietenă Teo Trandafir a fost cea care l-a convins pe Dan Negru să facă mutarea la Kanal D şi această schimbare profesională importantă din viaţa lui.

image
Simpaticul prezentator a fost surprins pe bicicletă în zona Unirii

Aici el va prezenta o emisiune de cunoştinţe generale tip quiz (întrebări şi răspunsuri rapide din toate domeniile). Dan Negru a dezvăluit că postul tv a dat drumul deja audiţiilor pentru quiz-ul de cultură generală, iar persoanele peste 18 ani sunt aşteptate să se înscrie.

Are patru blocuri în Bucureşti

Dar Dan Negru nu este deloc sărac. Din contră! Este, deopotrivă, atât ”Regele audienţelor”, în România, cât şi în Republica Moldova, dar şi ”Regele Imobiliarelor”. În urmă cu doi ani, înainte de pandemie, Negru construia de zor cel de-al patrulea bloc de birouri în zona Unirii.

image
Negru a traversat regulamentar bulevardul

Dan a intrat în afaceri imobiliare încă din 2009, când a ridicat primul bloc de birouri, cu o suprafaţă de 1.300 mp. La cinci ani distanţă, în 2014, el şi-a suflecat din nou mânecile şi a revenit pe şantier, de data aceasta pe Bulevardul Ştirbei Vodă, unde, după mai bine de un an de muncă, a mai ridicat un bloc, pe care l-a dat spre închiriere unor firme.

image
Alături de soţie, peşantierele proprii

Iar 2017 l-am surprins în zona de nord a Capitalei, dând la lopată. Apropiaţii vedetei tv ne-au dezvăluit că într-o astfel de clădire sunt investiţii de peste 200.000 €, însă suma este recuperată rapid. Şi chiar dacă pandemia a lovit puternic şi în acest sector de închiriere a spaţiilor pentru birouri, sigur nu trebuie să-i purtăm de grijă noului prezentator de la Kanal D!

Stă într-o vilă în Ghencea

Dan Negru are o vilă de 400.000 € în Ghencea. El a avut ambiţia de a-şi construi o vilă, în 2006, în Cartierul Ghencea, cu cinci dormitoare şi un living, curtea având o suprafaţă de 1.300 mp. 

image
Ultimul bloc l-a construit înainte de pandemie

”Dan şi-a dorit o grădină mare, ca să poată cultiva legume, e pasiunea lui. Toată vara are castraveţi, ardei şi roşii, nici că îi mai trebuie să meargă la piaţă”, ne-au povestit apropiaţii lui.

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

FotoJet jpg
florin salam jpeg
andrew tate 1 PNG
1 Uttam Parmar jpg
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
David Popovici castiga proba de 50m liber la campionatele europene de inot LEN European Aquatics in Otopeni Ilfov 8 iulie 2022 FOTO Inquam Photos / George Calin
irina rimes foto Facebook Irina Rime
anda adam jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
florin salam jpeg
FotoJet (2) jpg
FotoJet jpg
257632721 283109130493372 5231993439749515723 n jpg
andrew tate 1 PNG
anda adam jpg