Dan Negru, mesaj dur pentru români «Nu fiţi proşti! Nu vă condamnaţi copiii la prostie!»

Ultima actualizare:

Dan Negru a postat un mesaj dur pe rețelele sociale. Vedeta îi îndeamnă pe români să vorbească despre Paște și Iisus cu copiii lor.

Dan Negru, mesaj tranșant pe rețelele sociale
Dan Negru, mesaj tranșant pe rețelele sociale

Dan Negru și-a uimit fanii cu ultimul mesaj pe postat pe rețeaua de socializare. Acesta îi sfătuiește pe  părinţi să le spună copiilor că Paştele înseamnă Iisus.

  „Creşteţi-vă copiii deştepţi, culţi"

Prezenntatorul tv, în prima zi de Paști, a scris un mesaj pe Facebook dedicat românilor. Acesta îi îndeamnă pe părinți sî le spună copiilor că Paștele înseamnă Iisus.

  „Chiar dacă credeţi sau nu, spuneţi-le copiilor voştri că Paştele înseamnă Iisus. Creşteţi-vă copiii deştepţi, culţi. Cultura şi bunătatea vor face diferenţa în generaţia lor'', a scris acesta.

Dan Negru a continuat mesajul punctând faptul că românii își urăsc propriul popor și iubesc alte popoare, lucru pe care nu poate înțelege.

''Adversarii religiei în şcoli au o problemă cu religia autohtonă, dacă s-ar introduce cursuri de filozofie buddhistă, cei ofensaţi ar fi mai puţini.  Zicea Vieru: «doi vrăjmaşi are romănul: ura pentru ai lui şi iubirea pentru straini», a notat acesta

Citește și EXCLUSIV Aşa face economie la benzină Dan Negru! Cum l-am surprins prin oraș 

De asemenea, prezentatorul îndeamnă părințiii să nu îi oprească pe copiii lor din drumul cunoașterii și să le arate ce înseamnă, cu adevărat, o cultură religioasă.

''Nu le tăiaţi copiilor aripile cunoaşterii! Să trăieşti într-o Europă creştină şi să nu ai cunoştinţe elementare de cultură religioasă, e o formă de prostie fudulă.    Nu fiţi proşti! Nu vă condamnaţi copiii la prostie! Patimiile lui Iisus nu trebuie să-i sperie! Iisus nu ne cere să murim că EL, ne cere sa trăim ca EL...Creşteţi-vă copiii deştepţi... Apoi, târziu, când vor fi bătrâni şi împovăraţi, poate îşi vor găsi alinare. «Veniţi la Mine, toţi cei trudiţi şi împovăraţi şi EU vă voi da odihnă...». Hristos a inviat!”, a scris Dan Negru pe Facebook.

Dan Negru, despre guru și vedetele autohtone

Recent, celebrul Dan Negru a mai făcut o postare ce a atras atenția publicului. Prezentatorul a scris un mesaj tranșant pe rețelele sociale ce îl viza pe Sadhguru, un guru indian, ce a umplut săli întregi de oameni în România și a devenit, în scurt timp, preferat de vedete.

  "Un guru yoghin a adunat ieri mii de oameni in București. Dacă spui că mergi la biserică ești retrograd. La guru e cool. O cântăreață cunoscută îmi trimite în fiecare dimineață, pe WhatsApp,  câte o mantră. Când i-am spus să încerce și cu Tatăl Nostru m-a privit cu mirare. Eram retrograd.

Un prieten are casa ticsită de bețișoare aromate. Alungă spiritele rele, mi-a explicat. Când i-am sugerat tămâia mi-a spus că sunt înapoiat. Ăștia suntem... Cel mai greu e să fii tu însuți când toți ceilalți vor să te facă altceva!", a scris Dan Negru, pe Facebook.  

Citește și EXCLUSIV Aşa face economie la benzină Dan Negru! Cum l-am surprins prin oraș 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
sistemul antiaerian rus S-300 FOTO Rush Hour Daily
image
image
image
image
image
image
rodica mandache jpg
Victoria Beckham jpg
image jpeg
Naţionala Artiştilor Fotbalişti din România a pierdut însă în fața Naționalei Artiştilor Fotbalişti din Turcia
mirela vaida colaj facebook jpg
violeta banica jpg
 Laura Cosoi e neschimbată
FotoJet (35) jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net