Marius Manole, atac dur la adresa lui Nicușor Dan din cauza viitorul incert al Teatrului Metropolis: «Nu ți-e rușine»?

Ultima actualizare:

Actorul Marius Manole a răbufnit pe pagina personală de Facebook la adresa primarului Nicușor Dan și a oamenilor pe care acesta i-a ales pentru a coordona domeniul Culturii. Marius Manole se declară dezamăgit de modul în care Nicușor Dan conduce Capitala și regretă nespus că a îndemnat oamenii să îi acorde votul de încredere. 

Marius Manole, mesaj acid pentru Nicușor Dan
Marius Manole, mesaj acid pentru Nicușor Dan

Marius Manole este cunoscut nu doar pentru rolurile pe care le-a interpretat de-a lungul timpurilor sau pentru interviurile pline de sinceritate pe care le-a acordat, ci și pentru faptul că își exprimă părerea, chiar dacă adesea este criticat pentru alegerea cuvintelor.

Citește și: Marius Manole s-a gândit la sinucidere

Primăria Capitalei a anunțat că tăiat finanțarea Teatrului Metropolis, unul dintre teatrele de proiecte, fără echipă de actori angajați. În plus, în aceste zile este în desfășurare o evalaure a managementului teatrului, în urma căruia se va decide soarta acestuia.

În acest context, mai mulți actori și-au exprimat nemulțumirea, între care scenarista și actrița Lia Bugnar, Oana Pellea, dar și Alexandru Nagy. Marius Manole îngroașă rândurile celor care își strigă nemulțumirea public. 

Miercuri, 6 aprilie, Marius Manole a scris un mesaj pe pagina personală de Facebook prin care a criticat modul în care Nicușor Dan conduce Capitala. Actorul regretă nespus că i-a îndemnat și pe alții să îl voteze pe Nicușor Dan și povestește că actualul primat i-ar fi telefonat personal pentru a-i cere sprijinul în cursa pentru conducerea Bucureștiului, în anul 2020. 

Teatrul Metropolis ar putea trage definitiv cortina din cauza lipsei finanțării
Teatrul Metropolis ar putea trage definitiv cortina din cauza lipsei finanțării

„Să vă fie rușine, Diana Punga, Liliana Maria Toderiuc-Fedorca. E penibil că am ajuns ca două parvenite să controleaze cultura în București. O profesoară de matematică membră PNL, fostă membră ALDE și doamna Punga, fostă șefă de campanie a lui Nicușor Dan, fără niciun fel de expertiză în domeniul culturii. Ăsta e managementul «performant» promis de Nicușor Dan.

Nicușor, mă sunai în ziua votării... erai disperat că Firea era peste tine...  Te-am votat, i-am implorat și pe alții să o facă și acum mi-e rușine. Am greeeeeeeeeșit! Data viitoare să le suni pe doamna Punga și pe doamna Fedorca să te ajute să devii primar. Nu ți-e rușine?", a fost mesajul pe care Marius Manole l-a scris pe pagina personală de Facebook. 

Marius Manole s-a luptat cu depresia 

Marius Manole este unul dintre actorii care nu evită să vorbească cu umor și cinism despre cele mai dificile întâmplări ale vieții. În numeroase ocazii, Marius a povestit despre dificultatea sa despre a rezona cu cei din jur și de a a-și exprima deschis emoțiile și sentimentele.

Este plictisit de întrebările despre iubire și existența unei persoane speciale în viața sa și recunoaște că, în copilărie, nu s-a simțit întotdeauna un copil iubit și apreciat, deși părinții au făcut tot ce au putut mai bine pentru a-l ști fericit și împlinit. 

Vezi și: Marius Maniole, interviu despre cele mai mari frici și cele mai intense speranțe 

Marius a recunoscut că s-a confruntat cu depresia și gândurile negre, însă de fiecare dată a găsit puterea de a merge mai departe și de a urca pe scenă, spre bucuria tuturor celor care îi apreciază munca.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook șInstagram! 

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net