Cine este bărbatul cu care Lia Bugnar a fost căsătorită 12 ani: «Mariajul cu el a fost cel mai mare act de cultură pe care l-am făcut»

Ultima actualizare:
Lia Bugnar şi Dragoş Buhagiar au fost căsătoriţi timp de 12 ani
Lia Bugnar şi Dragoş Buhagiar au fost căsătoriţi timp de 12 ani

Lia Bugnar este scenaristă, regizor, actriţă şi scriitoare, având o carieră impresionantă. Se bucură de simpatia şi aprecierea colegilor de breaslă şi dă dovadă de un simţ al autoironiei ascuţit. Viaţa sa personală a stârnit controverse atunci când actriţa a recunoscut, cu dezinvoltura caracteristică, faptul că formează un cuplu alături de Anghel Damian, un coleg cu 22 de ani mai tânăr. Iată cine a fost cel care i-a stat alături Liei mulți ani, înainte ca aceasta să își găsească fericirea în brațele lui Anghel Damian.

Lia Bugnar este cunoscută datorită scenariilor scrise și a veleităților sale în domeniul actoriei. Ea a reintrat în atenția publicului larg odată cu participarea la cea de-a treia ediție a emisiunii Asia Express. Lia a concurat alături de buna colegă și prietenă, Maria Buză, și a fost dezamăgită de experiența trăită, nu din cauza locurilor vizitate și a misiunilor impuse, ci a modului în care poducătorii au decis să o portretizeze pe sticlă. Lia a rupt tăcerea și a scris un mesaj amplu pe pagina personală de Facebook în care a relatat că ea și Maria au apărut cel mai puțin la televizor, multe dintre faptele și declarațiile lor fiind tăiate la montaj.

Lia Bugnar şi Anghel Damian au lucrat împreună la mai multe proiecte
Lia Bugnar şi Anghel Damian au lucrat împreună la mai multe proiecte

Viața personală a scenaristei a stârnit controverse atunci când ea a mărturisit că formează un cuplu cu un coleg de breaslă mai tânăr cu 22 de ani decât ea. Diferența de vârstă nu pare să fie o problemă, iar Anghel Damian susține că nu poate descrie legătura lor în cuvinte și că preferă să o trăiască liber și lipsit de prejudecată. Iată cine i-a fost partner de viață Liei înainte de a-l întâlni pe cel cu care trăiește o poveste de poveste de dragoste în prezent.

Lia Bugnar a fost căsătorită cu scenograful Dragos Buhagiar 

Anghel Damian va împlini 29 de anul acesta, iar Lia are 51 de ani
Anghel Damian va împlini 29 de anul acesta, iar Lia are 51 de ani

Lia a fost căsătorită cu Dragoș Buhagiar, unul dintre cei mai titrați scenografi fin România. Aceasta a câștigat de opt ori premiul UNITER pentru cea mai bună scenografie. Dacă pandemia de coronavirus nu ar fi făcut ravagii, el ar fi fost prezent la Tokyo cu spectacolul „Povestea prinţesei deocheate", în regia lui Silviu Purcărete. De altfel, Lia recunoștea talentul de care dă dovadă soțul ei și mărturisea pe un ton glumeț că “mariajul cu cel mai bun scenograf al României a fost cel mai important act de cultură pe care l-a făcut veodată…”.

Lia și Dragoș Buhagiar au făcut o echipă bună, atât în teatru, cât și în sfera personală timp de aproape 12 ani. După mai bine de un deceniu de mariaj, cei doi au decis să pornească pe drumuri separate, iar divorțul a avut loc la începutul anului 2013.

Lia are numai cuvinte de laudă la adresa iubitului cu 22 de ani mai tânăr 


    Anghel Damian va împlini 29 de anul acesta, iar Lia are 51 de ani Foto Arhivă personală
Anghel Damian va împlini 29 de anul acesta, iar Lia are 51 de ani Foto Arhivă personală

Lia are numai cuvinte de laudă la adresa actualului iubit, pe care îl consideră a fi mai matur și mai rațional chiar și decât ea. „Anghel e mai deștept ca mine și, de multe ori, mai matur. Uit mereu că suntem născuți la așa distanță încât e de mirare că suntem contemporani. Oamenii care șușotesc că așa ceva nu se cuvine nu trebuie să înțeleagă nimic. Pot șușoti în continuare dacă șușotitul îi binedispune”, a declarat Lia, în urmă cu puțin timp.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Kovacs jpg
image
image
image
image
image
image
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net