INTERVIU Marius Manole, cu toate frământările și fricile la vedere: «Înăuntrul meu a fost mai multă vâlvă ca de obicei»

Emilian Oprea, Lia Bugnar și Anghel Damian la premiera filmului „Miami Bici”, pe 22 februarie 2020
Emilian Oprea, Lia Bugnar și Anghel Damian la premiera filmului „Miami Bici”, pe 22 februarie 2020

Una dinte veștile bune ale săptămânii trecute a fost aceea că actorul Marius Manole (41 de ani) s-a alăturat echipei serialului "Vlad", care se întoarce cu un nou sezon, din 14 septembrie, la PRO TV. Am stat de vorbă cu celebrul actor despre rolul pe care îl va juca, despre prieteni și despre viața în pandemie.

 • Click!: Te-ai alăturat echipei serialului "Vlad", de la Pro TV. Ne poți spune ce rol vei juca?

Marius Manole: Îl voi interpreta pe Petre Toteanu, un procuror-șef foarte abil și bun profesionist, care ajunge să investigheze povestea lui Adrian Anuței. M-a bucurat tare această colaborare, pentru că în serialul asta sunt enorm de mulți colegi de-ai mei și prieteni. M-am mirat că mi s-a dat să joc un procuror, am dat casting și m-a surprins că l-am luat, pentru că mă gândeam că nu mi se potrivește. Nu mă văd nicicum într-un rol procuror, un om serios. Eu n-am dat multe castinguri la viața mea, nici pentru film, nici pentru seriale. Cred că asta e al doilea casting pe care îl dau.

 • Ești un actor talentat și cred că poți face ori fel de rol.

Poți să faci orice, doar că viziunea mea despre un procuror era alta, că poate fi și mai slăbuț, nu de 2 metri. Dar personajul e bine scris și mi-am dat seama că avem multe în comun.


  Marius Manole va juca rolul unui procuror-șef în
Marius Manole va juca rolul unui procuror-șef în
 • Doar scenariul e scris de prietenii tăi, Anghel Damian și Lia Bugnar.

Da, dar cred că nu a fost scris pentru mine, la casting au fost mai mulți actori. Doar că s-a potrivit personajul, pentru că și eu sunt un justițiar în viață. Îmi place să spun și să apăr adevărul, iar cei care greșesc, să plătească int-un fel sau altul. Nu sunt de acord cu nedreptatea de niciun fel și aici am găsit punctele comune. El are un soi de umor, cinism, un fel de a lua oamenii prin învăluire până ajunge unde trebuie. E un personaj frumos și m-am îndrăgostit destul de repede de el. Mi-aș dori să facem sezonul următor. Are o poveste interesantă atât în trecut, cât și în viitor. E un personaj chinuit de multe lucruri.

 • Cu cine ți-a plăcut cel mai mult să filmezi?

Trebuie să recunosc că cea mai frumoasă scenă pe care am așteptat-o, și a fost debutul meu alături de el în film, a fost cu Emilian Oprea, care mi-a fost coleg de facultate. Cu care am jucat la Brăila, am copilărit, suntem prieteni foarte buni și am avut o scenă destul de mare, în care eu îl prindeam și îl închideam, iar aia a fost o zi specială pentru mine. Am jucat în film împreună după 20 de ani. Jucăm în teatru mult, dar în film, nu. Și mi-am dat seama că a avut emoții pentru mine, nu pentru el. A fost o noapte interesantă, era 5 dimineața. De obicei ne petreceam nopțile altfel.

 • Dacă scenariul ar fi permis, ți-ar fi plăcut să ai scene și cu Anghel Damian?

Sper că o să am. Să fie în același cadru, chiar dacă nu schimbăm replici. Și el îmi e foarte drag, am jucat mult. Nu știu ce va urma A mai fost o scenă care mi-a plăcut cu Letiția Vlădescu, pe care o iubesc, care e foarte bună parteneră de teatru și film. Eu la film am niște emoții, pentru că n-am prea făcut și nu mă pricep.

 • În urmă cu 17 ani ai jucat în alt serial, "Martor fără voie".

Când eram mult mai tânăr, dar nu dădeam importanță valorii lucrurilor. Au fost două seriale în acești 17 ani.

 • Cu Pro TV ești la al treilea proiect, după "Uite cine dansează" și "Fort Boyard"?

Mă simt foarte bine în PRO, e un post foarte curat și standardele sunt ridicate. Mă bucur că e așa, oamenii de acolo îmi sunt prieteni și mă bucur că e așa.

 • Ce ai făcut în pandemie? Cu cine ai fost izolat?

Cu câinele și cu două pisici. Izolarea a fost foarte ciudată. Am devenit un pic mai singur și am făcut curățenie în lista de prieteni.

Marius Manole va juca rolul unui procuror-șef în "Vlad"
Marius Manole va juca rolul unui procuror-șef în "Vlad"
 • Ai mulți prieteni în jurul tău, printre care și Lia Bugnar, vorba ta, nu știm cine nu ar plăcea-o.

O, dar sunt mulți care nu o plac, nici pe ea, nici pe mine.

 • Ești prieten cu Anghel Damian și Ilona Brezoianu, faceți filmări pe Youtube. Ești înconjurat de oameni foarte frumoși.

Da, doar că nu sunt foarte mulți. Și nici nu țin să fie așa mulți.

 • Spuneai că teatrul e viciul tău. Mai ai și altele?

Fumez, dar vreau să mă las. Vicii foarte mari nu am, ca tot omul.

 • Ne poți spune ceva despre tine ce nu se știe?

În interviurile pe care le dau sunt de obicei sincer și nu prea ascund lucruri. Iar lucrurile pe care le ascund vor rămâne acunse pentru că nu țin să iasă la suprafață. Că dacă aș fi vrut până acum ieșeau. Cu toții avem secretele noastre și e bine să le avem, pentru că asta face parte din misterul nostru. Mai ales actorii trebuie să fie învăluiți într-un mister anume ca să incite și excite până la urmă. Dacă ne-am dezvălui cu totul, n-am mai fi interesanți, am deveni banali pentru că, până la urmă, suntem și noi oameni ca toți oamenii. Dar niște mici secrete trebuie păstrate.

 • Ai un site pe care ai și blog, pe care nu ai mai scris din 27 ianuarie, n-ai avut timp să scrii în izolare?

N-am mai scris, sunt și un perfecționist și dacă nu găsesc un subiect care să mă pasioneze și să mă roadă nu mă apuc să scriu de dragul de a scrie, sigur că poți face și asta, de dragul ratingului. Am avut o pandemie foarte ciudată, în sensul că nu am fost liniștit deloc și nu mi s-a părut că a fost o vacanță. Ba din contră, toate gândurile mi s-au părut că au fost mai rapide și înăuntrul meu a fost mai multă vâlvă ca de obicei. Atunci când lucrezi și ești focusat pe teatru, eu joc foarte mult, nu am timp să mă gândesc la mine, să-mi evaluez viața, să trag niște concluzii. În pandemia asta, din păcate, a trebuit să faci asta, pentru că nu aveai altceva de făcut. Și n-a fost o perioadă liniștită, chiar a fost o perioadă tulbure, care uite, începe să se limpezească, se deschid și teatrele, vom vedea în ce condiții. Dar eu cred că am ieșit din pandemia asta câștigat, dacă mă întrebi pe mine. N-am avut liniștea necesară nici măcar să citesc. Am văzut și niște seriale pe Netflix,ca tot românul. Au trecut 8 luni habar n-am cum. A fost ca un an care pur și simplu nu a existat în viața mea.

 • Ai învățat să faci ceva în izolare, de exemplu, să gătești?

Știam să gătesc, n-am făcut decât să aprofundez acest domeniu. Vin din Moldova și gătesc foarte bine. Știu să fac de la sarmale, la ciorbă de care vrei, în afară de ciorba de burtă, n-am răbdare să fac. Am învățat foarte bine să joc tenis, am aprofundat acest lucru. Sigur, nu în lunile în care am fost izolați, după aceea, mi-am luat un antrenor și împreună cu Ilona Brezoianu și alți prieteni am început să ne perfecționăm. Bine, nu o să ajung la niciun campionat, dar e bine că am făcut asta.

Citește și:

Marius Manole, de vorbă cu Andreea Esca: «În copilărie n-am auzit niciun Te iubesc»

Marius Manole a chefuit cu şaorma după ce a câştigat 100.000 de euro

087 women 19 Camelia Sucu (1) jpg
cub rebeca onoriu png
cub rona hartner png
cub theo rose anghel damian png
FotoJet (5) jpg
horoscop zilnic 4 octombrie jpeg
FotoJet jpg
cub paula seling png
image
image
image
image
image
image
cub theo rose anghel damian png
Ion Dichiseanu si unica sa fiica Ioana jpg
Mihai Bendeac FOTO Facebook
De ce participa de fapt Andreea Tonciu la Survivor Romania 2022 jpg
nicole cherry jpg
Credința în Dumnezeu i-a dat putere Lucianei Indre