Totul despre emisiunea lui Dan Negru, de la Kanal D. Ce format va avea. «E o decizie curajoasă»

Dan Negru a făcut mutarea anului în televiziune, după ce a plecat de la Antena 1 la Kanal D. Prezentatorul TV a promis că va aduce un nou format de emisiune pe piață, iar acum a dezvăluit toate detaliile despre show-ul la cârmă căruia se va afla.

Dan Negru va prezenta emisiunea ”Jocul cuvintelor”
Dan Negru va prezenta emisiunea ”Jocul cuvintelor”

Dan Negru va prezenta emisiunea ”Jocul cuvintelor”, un quiz care are la bază un format internațional, ”Think”, produs în Turcia. Show-ul a mai fost difuzat în țări precum Polonia și Slovenia. Concurenții din fiecare ediție a emisiunii vor trebui să ghicească cuvintele corecte, după ce vor primi o definiție de la Dan Negru, într-un timp limită. Fiecare cuvânt identificat corect va aduce premii în bani.   

Conform producătorilor emisiunii,  ”un vocabular exersat, proprietatea termenilor şi uşurinţa de a face conexiuni corecte” sunt atuuri pe care e bine să le aibă orice concurent care vrea să iasă învingător la ”Jocul cuvintelor”.

La joc sunt invitați atât concurenții din platou, cât și telespectatorii, iar Dan Negru a lansat, deja, o provocare în mediul online, prin intermediul unor definiții publicate pe Instagram, care au ajutat publicul să ghicească numele emisiunii.

 “Aducerea în grila Kanal D a emisiunii « Jocul cuvintelor» e o decizie curajoasă pentru că jocurile care antreneaza mintea au cam fost neglijate de televiziuni. Noi nu doar că-i arătăm pe oamenii isteţi, dar îi şi premiem. Pentru o minte sănătoasă, vă recomand să consumaţi «Jocul cuvintelor»”, a spus Dan Negru. 

În acest moment, data de difuzare a show-ului nu a fost încă dezvăluită, iar casting-ul pentru noua emisiune a lui Dan Negru este în plină desfășurare.

Dan Negru lucrează cu o echipă care i-a fost alături și în alte proiecte

Într-un interviu pentru Click!, Dan Negru a povestit că nu a avut probleme de acomodare la noul job, mai ales că echipa sa este formată din oameni cu care a mai lucrat mult timp, la TVR și Antena 1, oameni pe care îi știe de o viață. 

”Despre acomodarea mea personală pot să spun că am schimbat doar birourile pentru că oamenii sunt aceiaşi. Producătorul, redactorii, echipa de producţie sunt cei cu care am lucrat adeseori. Pot să-ţi spun un detaliu, producătorul cu care lucrez la primul proiect e omul cu care am lucrat la TVR şi apoi e acelaşi cu care am făcut producţii şi la Antenă. Deci, ne cunoaştem de o viaţă. Am schimbat sigla aşa cum un jucător de fotbal schimbă tricoul echipei, dar sportul pe care-l practicăm e acelaşi şi pasiunea pentru meserie e la fel”, a povestit Dan Negru, pentru Click!. 

Citește și: Dan Negru, secrete din culisele Kanal D. Ce repede s-a acomodat la noul job

De ce a decis Dan Negru să plece de la Antena 1

Cu altă ocazie, Dan Negru a dezvăluit că a luat decizia de a părăsi Antena 1, după 22 de ani în care a fost lider de audiență, pentru că simțea că se plafonează și că este o figură previzibilă în lumea televiziunii din România. 

Citește și: Ce salariu și beneficii are Dan Negru la Kanal D. Pentru ce sumă a părăsit Antena

”M-am speriat când am început să citesc despre mine prin ziare doar că sunt cel mai longeviv sau că sunt cel mai medaliat prezentator, și toate astea făceau referire la o viața profesională care începea să fie previzibilă. Atunci am simțit prima dată că mi-am atins limita, că m-am plafonat. Devenisem un previzibil, nimic care să mă scoată dintr-o leneveală. Și atunci am decis că de longevitate o să am timp mai târziu”, a spus Dan Negru, tot pentru Click!.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
juriul tcdu webp
netflix pixabay jpg
Telecomanda televizor posturi TV FOTO Unsplash Jonas Leupe jpg
Îndrăgita artistă s-a declarat cucerită de Sri Lanka
Mihaela Bilic jpg
Cântăreața își sărbătorește partenerul de viață în Italia
serban pavlu umbre sezon3 foto adi marineci jpeg
gasca zurli jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net