Cosmin Seleși vs Dan Negru! Prezentatorul spune că nu are bani de litoralul românesc!

Cosmin Seleși a fost recent invitat în platoul unei emisiuni, unde a vorbit, printre altele, și despre vacanța pe care și-a petrecut-o în Grecia, alături de familie. Prezentatorul TV a dezvăluit că a ales ca pe litoralul românesc să nu mai meargă de ani buni, explicând și motivele din spatele deciziei!

Cosmin Seleși preferă vacanțele în Grecia sau Buglaria Foto: Instagram
Cosmin Seleși preferă vacanțele în Grecia sau Buglaria Foto: Instagram

Invitat în cadrul emisiunii „Vorbește lumea”, de la Pro TV, Cosmin Seleși a dezvăluit că preferă să se țină departe de litoralul românesc, alegând drept destinații de vacanță Bulgaria sau Grecia.

Nu rata: Cosmin Seleși, despre demisia de la Te cunosc de undeva: «Am vrut să mai renunț o dată»

Cosmin Seleși nu mai merge de ani buni pe litoralul românesc

Când copiii săi erau mici, prezentatorul mergea des în Bulgaria. „De ce aleg Grecia de ani buni? Înainte de Grecia am ales Bulgaria, pentru că copiii mei erau mititei, m-am dus vreo 4-5 ani. Tudor era mic, după aia a venit și Ilinca.

M-am dus la o stațiune închisă, are toate resorturile. Ai șezlongul tău pe plajă, hotelurile sunt foarte drăguțe. Eu, de obicei, aleg hoteluri demipensiune, nu hotel all inclusive, pentru că nu îmi place când își iau cu roaba mâncare (alți turiști n.r)”, a explicat prezentatorul.

Recent însă, Seleși s-a orientat către Grecia, alegând drept destinație Thassos. Fostul moderator de la „Te cunosc de undeva” a explicat că prețurile de pe litoralul românesc sunt mult prea piperate, în special pentru condițiile pe care le oferă, astfel că preferă să meargă în vacanță în altă țară. Și, pe bună dreptate: pe o plajă din Mamaia Nord, staționarea pe cearșaf a ajuns să coste 200 de lei!

Vezi aici mai multe informații: În Mamaia Nord te costă și să respiri! Un salariu minim pe economie «se duce» doar dacă stai pe cearșaf, pe plajă

Cosmin Seleși: „Nu îmi permit să mă duc la mare la noi!”

Chiar dacă sună ciudat, nu îmi permit să mă duc la mare la noi. Dacă îți comanzi ceva..ți-o aduce și după o oră, se și supără că ai comandat! Se supără pe tine, te și taxează, costă vreo 6 euro o ciorbă. Și, atunci, nu suport, sunt banii pe care eu îi muncesc.

Cresc prețurile de pe 15 iulie la noi pe litoral și o cameră la trei stele e 300 de euro, fără masă. Eu înțeleg. Nu am nimic cu cei de pe litoral, funcționează. Bravo lor!”, a mai adăugat Cosmin Seleși.

La polul opus, Dan Negru a stârnit reale controverse, după ce a criticat de curând serviciile din Grecia, explicând că pe litoralul românesc ar exista condiții mai bune. Acesta a spus că Atena a devenit „un ghetou”, în timp ce litoralul elen „e un fel de adunătură de Eforie din anii 90.”

Nu rata continuarea: Dan Negru, revoltat de condițiile din Grecia: «E un ghetou!» Ce spune despre România!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

cub andi moisescu olivia steer png
FotoJet (1) jpg
cub amal george cooney png
cub anamaria prodan png
horoscop zilnic 16 februarie jpeg
kate middleton   GettyImages 1446352862 jpg
cub ramona badescu png
alin oprea logodna medana 4 jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
elena gheorghe   familie jpg
alin oprea logodna medana 4 jpg
FotoJet (1) jpg
megan fox sexy jpg
cub theo rose png
eva longoria si victoria beckham sexy dupa 45 de ani jpg