Cosmin Seleși, despre demisia de la Te cunosc de undeva: «Am vrut să mai renunț o dată»

Prezentatorul TV Cosmin Seleși a lucrat vreme de 9 ani în trustul Antenei 1, iar plecarea sa a fost mai mult decât neașteptată. Seleși a dezvăluit recent că avea de gând de mai multă vreme să ia această decizie. Iată de ce!

image
Cosmin Seleși, despre demisia de la „Te cunosc de undeva” Foto: Captură Video

Cosmin Seleși și-a luat de curând admiratorii prin surprindere, după ce a decis să părăsească echipa de la „Te cunosc de undeva”, emisiune difuzată de Antena 1. După ce la vremea respectivă s-a luat în calcul și posibilitatea unei concedieri sau dorința lui de a avansa pe plan financiar, prezentatorul TV a redeschis subiectul, pentru un plus de clarificări.

Citește și: Cosmin Seleși, adevărul despre plecarea de la Antena 1. Ce face după "Te cunosc de undeva"

stanga
dreapta
cosmin selesi mana rupta schi jpeg
Cosmin Seleși s a accidentat în vacanța de iarnă  jpeg
Alina Pușcaș și Cosmin Seleși revin cu sezonul 10 din "Te cunosc de undeva" jpeg
Cosmin Seleşi, alături de superba lui „jumătate”, Maria Popescu jpeg
alina puscas cosmin selesi c 1260x709 jpg
2 cosmin selesi nu are coronavirus jpg jpeg

Cosmin Seleși, despre plecarea de la Antena 1

Pe platforma YouTube, în cadrul podcastului lui Cătălin Măruță, Seleși a explicat că el a fost cel care a ales să plece, deoarece își dorea o nouă provocare. De asemenea, moderatorul a dezvăluit că s-a gândit să facă acest lucru mult mai devreme, însă n-a fost să fie. Astfel, n-a fost nici concediat, nici înlocuit, după spusele sale.

Un proiect foarte frumos, un proiect pe care l-am îndrăgit, îl iubesc în continuare, dar eu sunt un om activ, mie îmi plac provocările. Nu m-am plictisit…nu știu cum să zic. 9 ani a durat. Am fost primul prezentator. (…)

Am învățat multe lucruri, am cunoscut oameni mișto, am avut o echipă fantastică. Dar la un moment dat eu cred că trebuie să te oprești în viață. Eu merg mai departe, nu vreau să mă opresc aici.

Eu, din punctul meu de vedere, zic că am făcut performanță, și cifrele au spus asta. Cred că mi-am făcut treaba acolo. Îmi doresc altceva și eu am spus stop pentru că nu mai exista nicio provocare pentru mine.”, a spus Cosmin Seleși.

Citește și: Cât de superbă e fiica lui Cosmin Seleși! Este bucată ruptă din tatăl ei

Cosmin Seleși a vrut să mai renunțe în trecut la „Te cunosc de undeva”

Acesta a negat că a fost vorba despre o concediere, înlocuire sau chiar și că aspectul financiar ar fi jucat un rol. Seleși a explicat că stă bine la acest capitol și acum.

Nu totul se rezumă la bani. E a doua oară, eu am vrut să mai renunț o dată. Am zis gata acum, stop. Gata, nu mai vreau! Stop, până aici. Mi-a fost teamă puțin, recunosc, poate  de-aia nu am renunțat atunci. 

L-au dat afară? Nu i-au ajuns banii? S-a certat cu nu știu care?” Toate acestea au apărut. Nu, eu am spus: Stop, nu mai vreau.

Dar mă simt mai bine, îmi e bine, îmi e atât de bine. Îmi e dor de televiziune, să fac un format, dar momentan îmi e bine. Recunosc că am avut propuneri și de la Pro TV, și de la alte televiziuni, dar cred că am ajuns la o maturitate în care îmi permit să spun Da sau Nu. Legat de partea financiară sunt ok, nu am probleme.”, a mai spus el. Cosmin Seleși este căsătorit cu Irina, de peste 10 ani, iar cei doi au împreună doi copii: un fiu și o fiică.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

piscina borcea pelinel jpg
292012189 604643087687535 7824427819398321270 n jpg
foto2 viviana si fetele jpg
ana crudu familie nunta jpg
livia graur familie jpg
rechin taur jpeg
FotoJet jpg
Johnny Depp FOTO EPA-EFE
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
simona gherghe jpg
theo rose
otilia bilionera
giani vladimir 25713800 jpeg
Teo Show Kanal D Teo Trandafir, Mihai Mitoseru, Bella Santiago (1) jpg
image png