Dan Negru, dezamăgit de o stațiune faimoasă! „Noi am făcut-o praf”

Ultima actualizare:

Dan Negru s-a revoltat din nou. Prezentatorul TV a postat un clip cu o stațiune lăsată în paragină. „Două imperii , imperiul roman și cel austro-ungar i-au dat strălucire. Noi am făcut-o praf”, a transmis îndrăgitul om de televiziune.

Dan Negru, revoltat de o stațiune din România!
Dan Negru, revoltat de o stațiune din România!

Vedeta de la Kanal D a fost în „inspecție” prin stațiunea Băile Herculane, cândva o perlă a turismului românesc. Dan Negru a surprins într-o filmare modul în care arată în vara lui 2022 una dintre comorile României.

Vezi și: Imagini rare cu Dan Negru la mare, cu soția și copiii

„Totul e ruină! Aristocrația romană venea pe aici, apoi imperiul austro-ungar. Franz Joseph, împăratul, spunea că e cea mai frumoasă stațiune din Europa. Uite cum a ajuns!”, a precizat Dan Negru în clipul postat pe rețele de socializare

Nu rata: Dan Negru, mesaj dur pentru români «Nu fiţi proşti! Nu vă condamnaţi copiii la prostie!»

Dan Negru, dezămăgit de stațiunea Băile Herculane! „Ăștia suntem”

Băile Herculane este cea mai veche stațiune turistică din țară.  Cândva era considerată printre cele mai importante stațiuni balneare din Europa. Se spune că bazele acestui loc au fost puse de împaratul Traian, romanii introducând cultul balnear preluat de la greci. Numele stațiunii vine de la zeul Hercules, fiul lui Zeus și al frumoasei Alcmena.  

Din păcate, în ultimele decenii, stațiunea a fost lasată în paragină, devind o umbră a locului vizitat cu drag în trecut de turiști. Recent, autoritățile au mai încercat să miște câte ceva, dar rezultatele nu par să-l impresioneze pe Dan Negru

Cunoscutul om de televiziune a creat multă vâlvă de curând cu o altă opinie. Aflat în Grecia, prezentatorul TV s-a declarat nemulțumit per total de ce i-a oferit statul elen. Concluzia lui Dan Negru i-a luat prin surprindere pe internauți, după ce acesta a explicat că România ar avea condiții mai bune.

Vezi și: Vacanță în Europa 2022! Cinci plaje virgine unde poți să scapi de turiști

  „Când stăm în genunchi, alții ni se par mari! Am ajuns printr-o conjunctură în Grecia. Știam că Atena, leagănul civilizației democratice a ajuns de mult un ghetou. Litoralul grecesc însă, lăudat mereu de noi, pare în multe locuri o adunătură de Eforie a anilor 90.”, a scris vedeta de la Kanal D pe Facebook.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
tractorul brasov jpg
image
image
image
image
image
image
dan bordeianu si adela popescu jpg
madalina ghenea jpg
dem rădulescu webp
shakira getty jpg
banner Alexandra Ungureanu si Sanziana Negru png
1 mihaela bilic alimentatie in post jpg jpeg
dan negru facebook jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net