Vacanță în Europa 2022! Cinci plaje virgine unde poți să scapi de turiști

Ultima actualizare:

Dacă ești în căutarea unei vancațe în Europa, atunci sigur pe lista ta trebuie să fie și una dintre următoarele cinci plaje virgine unde ai șanse să scapi de turiști. Nu-i așa că tânjești după un loc de vis în care să-ți poți auzi gândurile și să-ți reîncarci bateriile?

Vacanță în Europa 2022! Cinci plaje virgine unde poți să scapi de turiști
Vacanță în Europa 2022! Cinci plaje virgine unde poți să scapi de turiști

Fiecare om pasionat de călătorii vrea să descopere ceva nou, ceva care să fie doar al lui. În ziua de azi e tot mai greu să te ferești de mulțimea agitată. Unii și-au mutat concediile pentru a prinde plajele mai pustii, dar ce te faci dacă trebuie să mergi în vacanță în Europa doar în lunile iulie sau august, când e vârf de sezon. 

Unde mergi în concediu? Sugestii de vacanță! Cele mai frumoase insule din Europa!

Din fericire, mai există câteva secrete ascunse pe „bătrânul continent”. La unele s-ar putea să nu se ajungă prea ușor, dar efortul, cu siguranță, va fi răsplătit.

Vacanță în Europa 2022! Cala Goloritze este una dintre plajele virgine unde poți să scapi de turiști

Sardinia e plină de plaje superbe. Probabil cea mai sălbatică regiune se află în Golful Orosei. Pe lângă Cala Goloritze, turiștii pot descoperi și alte golfuri spectaculoase. Cala Luna este o altă oportunitate de a aprecia frumusețea și magia acestui loc.

Vezi unde se află și: Insula din Grecia fără români! „Încă nu a fost descoperită de «Melteanus Autenticus»" 

Kelebekler Vadisi - Butterfly Valley, Turcia

În „valea fluturilor” se poate ajunge doar cu barca sau mergând pe traseul extrem de stâncos Lycian Way Trail. Butterfly Valley este o bijuterie a Turciei. Numele său provine de la cele peste 60 de specii rare de fluturi care au fost, până destul de recent, singurii locuitori ai văii.

Vezi și: Insula unde trăiesc cei mai mulți oameni de peste 100 de ani! Cele zece secrete ale nemuririi

Valea abruptă are o vegetație luxuriantă care adăpostește golfurile cu pietriș alb. Aici puteți face o baie în albastrul infinit sau vă puteți răcori în cele două cascade aflate în vecinătate.

Vacanță în Europa 2022! Poți să scapi de turiști dacă ajungi în „Vis”

Declarată zonă militară în 1944 din cauza distanței sale față de partea continentală a Croației, insula Vis a fost deschisă vizitatorilor abia în 1989.

Plajele sale curate și clare au transformat-o într-un un refugiu pentru căutătorii de locuri izolate. Aceștia sosesc cu barca din orașul Split sau chiar din Pescara, Italia. Două dintre cele mai faimoase locuri de pe insulă sunt Stiniva Cove și Stoncica Bay.

Vacanță în Europa 2022! Playa de Migjorn, Formentara. 

Vacanță în Europa 2022!

În final recomandăm întreaga zonă din sudul Portugaliei. Vestita regiune Algarve e plină de plaje superbe, dar și de locuri secrete ce pot fi descoperite de călătorii curioși.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
image
image
image
image
image
Afl â care sunt principalii pomi fructiferi care nu trebuie s â +¢i lipseasc â din gr âdin â min jpg
Metrou Victoriei FOTO Shutterstock
oua pixabay jpg
contor curent jpg
Ultimele bătălii ale lui Mihai Viteazul jpeg
elvira godeanu vila jpg
levi strauss captura video jpg
respiratia jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net