Fiica lui Virgil Ianțu a împlinit 17 ani! Cu ce cadouri scumpe e răsfățată Jasmina!

Prezentatorul TV Virgil Ianțu a publicat recent în mediul online un portret de familie, cu ocazia zilei de naștere a fiicei sale, Jasmina. Tânăra a împlinit 17 ani, bucurându-se și de un mesaj emoționant din partea tăticului ei mândru! Iată ce i-a urat Virgil Ianțu fiicei sale și cum o răsfață acesta!

Fiica lui Virgil Ianțu a împlinit 17 ani! Foto: Arhivă personală
Fiica lui Virgil Ianțu a împlinit 17 ani! Foto: Arhivă personală

Virgil Ianțu, în vârstă de 51 de ani, este un bărbat împlinit pe toate planurile! Prezentatorul TV este un tătic mândru din cale afară, care are o relație apropiată cu fiica lui, Jasmina.

Vezi și: Imaginea care nu-i va plăcea deloc lui Virgil Ianțu! Jasmine are, la doar 16 ani, un viciu periculos

Fiica lui Virgil Ianțu a împlinit 17 ani

Tânăra a împlinit de curând 17 ani, apropiindu-se tot mai mult de momentul de care se tem, probabil, toți tații de fete, chiar dacă nu vor să recunoască: majoratul!

Până atunci însă, Ianțu i-a dedicat fiicei sale o urare emoționantă, alături de o imagine de familie, în care apare și partenera lui de viață, mama Jasminei. 

La mulți ani, Jasmina, și îți mulțumim pentru dragostea pe care ne-o arăți nouă și celor din jur. Nu știu când au trecut 17 ani, dar voiam să îți spun că ești un copil minunat, cu un suflet bun și cald, ești deșteaptă și plină de viață și din fericire ai și mult umor.

Pentru noi ești copilul perfect. La mulți ani și îți doresc să ajungi o bătrânică fericită! Tată de fată..”, a scris Virgil Ianțu, în dreptul imaginii publicate în mediul online. 

Nu rata: Virgil Ianțu, secretul relației longevive cu partenera. S-au gândit și la un al doilea copil!

Jasmina Ianțu cochetează cu brand-uri de lux

Jasmina a crescut și s-a transformat, într-adevăr, într-o domnișoară cochetă, care pe lângă calitățile enumerate de tatăl său pare că este pasionată și de modă. Chiar în imaginea publicată de tatăl ei, fiica lui Virgil Ianțu poartă mândră o geantă de designer, un model extrem de în vogă, marca Jacquemus, care poate ajunge și la prețul de 700 de euro. Astfel, nu putem decât presupune că tânăra nu trebuie decât să îi zâmbească frumos prezentatorului TV, iar acesta îi face orice hatâr! 

Pe același subiect: Fiica lui Virgil Ianțu, poze îndrăznețe, în vacanță. La 16 ani, Jasmine are o frumusețe exotică

De asemenea, dacă ar fi să analizăm contul personal al Jasminei de pe rețelele de socializare, ne sar în ochi mult mai multe accesorii de lux, sub semnătura unor case de modă celebre precum Dior, Balenciaga, Burberry și Hermes, care pot ajunge și la mii de euro.

Totodată, Jasmina adoră și să  călătorească, publicând adesea imagini din vacanțe exotice și nu numai. Fiind încă minoră, e clar că tânăra are „cheia” cardului lui Virgil Ianțu, la fel cum o are și pe cea a inimii lui!

Virgil Ianțu și Roxana Alexandru nu sunt căsătoriți

Virgil Ianțu și partenera lui de viață, Roxana Alexandru, trăiesc o frumoasă poveste de dragoste de mai bine de 20 de ani, din relația lor rezultând și Jasmina. Cei doi parteneri nu sunt însă căsătoriți, deși prezentatorul a dezvăluit recent, în cadrul unui podcast, că și-a cerut partenera de soție. Nu au apucat până acum să facă nuntă, potrivit spuselor sale, însă nu se știe ce rezervă viitorul!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
banner dana nălbaru png
banner adrian cristea png
Au trecut 12 ani de când a murit Gil Dobrică  I s a spus Ray Charles al României jpeg
lora
banner dinu maxer png
Sorin Gontea  Daiana  Anghel jpg
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net