Ce adolescente superbe au acasă Teo, Virgil Ianțu și Andreea Marin! Ce nu știai despre Jasmine, Maia și Violeta

Ultima actualizare:

Vedetele, doi pași înapoi! Acum, în lumina reflectoarelor pășesc copiii lor, ajunși la vârsta adolescenței, a maturității. Îi știm pe când erau doar niște mogâldețe, iar acum îi vedem transformați în niște frumuseți care fac furori pe rețelele de socializare. Ce au trecut anii!

Jasmine, Maia și Violeta
Jasmine, Maia și Violeta

Click! ți le arată pe unele dintre cele mai frumoase fiice de vedete din showbiz, care au crescut frumos și la propriu și la figurat. Este vorba despre fetele celor mai cunoscuți oameni din tv: Virgil Ianțu, Andreea Marin și Teo Trandafir.

Fiica lui Virgil Ianțu, o frumusețe rară!

Virgil Ianțu este un tată mândru. Fiica lui, Jasmine, are 17 ani și este la vârsta la care își alege drumul în viață, dar totodată își descoperă și feminitatea, dacă judecăm după pozele ei de pe Instagram. Este înaltă, cu trăsături senzuale și un corp armonios, așa că pozele de la plajă fac furori pe rețele de socializare.

Nici tăticul ei nu este un părinte prea liniștit, adolescența nu este o perioadă prea comodă, iar Ianțu a recunoscut acest lucru. Se bazează, însă, foarte mult pe soția sa. „Nu mă sperie nimic, atâta vreme cât Roxana (n.r. soția lui) şi cu mine îi suntem alături. Avem o relaţie deschisă şi frumoasă cu Jasmina şi ştiu că o să îşi găsească drumul ei, în care noi o vom susţine”, declarat Virgil în urma cu ceva timp. Iată că anii au trecut rapid, iar de la fetița cu chip dulce, la adolescenta senzuală, a fost un pas.

Fetița lui Teo are deja iubit

Ce repede au trecut anii! Asta poate spune și Teo Trandafir, iar transformarea nu se vede la ea, ci la fiica ei. Este virală poza cu Teo și cu Maia, pe care o ține în brațe protector, pe când avea puțin peste trei anișori. Iată că mogâldeaţa de atunci se pregătește să devină majoră. În luna mai va împlini vârsta de 18 ani, iar Teo are emoții pentru acest moment.

Teo are o relație apropiată cu Maia
Teo are o relație apropiată cu Maia

Am plecat de acasă cum mă vezi, m-am întors cu un copil mic. Maia încă nu se născuse (n.r. când a decis să o înfieze) şi toată lumea spunea că sunt nebună, pentru că existau copii născuţi, li se făcuseră analizele. Nu mi-a trebuit nimic, ştiam că e ea”, a povestit Teo Trandafir în podcastul lui Măruța.

Anii au trecut și micuța Maia a ajuns acum la vârsta la care are un iubit. „Mi l-a prezentat, normal! Cum să nu mi-l prezinte?! N-a venit omul cu flori, îi tremurau toate alea, îţi dai seama, să vină doamna Teo, cu atitudine… Îţi dai seama, să vii la un băiat cu doamna Teo?”, a mai povestit Teo Trandafir.

Citește și: Teo Trandafir, adevărul despre adopția Maiei: "A picat din cer!"

Andreea Marin: „De 14 ani, vorbește dragostea”

În decembrie, fiica Andreei Marin a împlinit 14 ani, iar celebra sa mamă i-a făcut o urare specială. „Pentru fiecare vis pe care l-ai îndeplinit. Pentru toată dragostea pe care am găsit-o în tine. La mulți ani, Violeta mea! De 14 ani, mai mult decât pot spune cuvintele, vorbește dragostea. Te iubesc cu toată inima", a scris vedeta în urmă cu trei luni.

Citește și: Violeta Bănică a strălucit la lansarea cărții mamei ei. Cine a mai susținut-o pe Andreea Marin

Sunt celebre pozele cu fiica lui Ștefan Bănică și a Andreei Marin pe când era la grădiniță, îmbrăcată în costum popular, pregătită pentru serbare. Cu codițe împletite, ochii mari, verzi, și o guriță de păpușică, Violeta era asemenea chipurilor cu copii din picturile lui Tonitza. Acum, Violeta și-a făcut buletin și transformarea este una foarte evidentă: o domnișoară superbă, înaltă, subțirică. Va frânge, cu siguranță, multe inimi!

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

image
image
image
image
image
image
carmen bruma fb jpg
image png
sean diddy profimedia jpg
image png
image png
banner dan negru 2 png
Georgiana Lobonț are o finuță de un an de zile, pe nume Ștefania, care este o frumusețe de fetiță
banner oana mizil png
image
actualitate.net
image
actualitate.net