Violeta Bănică a strălucit la lansarea cărții mamei ei. Cine a mai susținut-o pe Andreea Marin

Ultima actualizare:

Andreea Marin (47 de ani) are acum toate motivele să fie o femeie fericită. Are o carieră de succes, un iubit cu care se înțelege perfect, din 2017, și o fiică adolescentă care i-a moștenit frumusețea. Violeta, în vârstă de 14 ani, și-a făcut deja intrarea în lumea mondenă și participă la diferite evenimente alături de celebra ei mamă! Joi a strălucit la lansarea cărții Andreei Marin.

violeta banica jpg

Andreea Marin și-a lansat, joi, 17 martie, cartea intitulată  “Nu există nu se poate!”, o colecție de 41 de interviuri impresionante. Evenimentul a avut loc la ea acasă, în Pipera, în spațiul special amenajat pentru astfel de ocazii. I-au fost alături iubitul Adrian Brâncoveanu, fiica Violeta, prietenul de-o viață, Cove, dar și multe alte vedete din toate domeniile de activitate.

Citește și: Andreea Marin și iubitul, apariție rară în public. «Zâna», spectaculoasă într-o rochie albă

I-am remarcat pe fosta mare campioană la scrimă Ana-Maria Brânză, pe realizatoarea TV Iuliana Tudor, pe actrița Dana Rogoz, pe juratul MasterChef Joseph Hadad, pe Mircea Radu, Mihai Morar și Daniel Buzdugan, de la Radio ZU, plus mulți alții.

Andreea Marin
Andreea Marin

Violeta Bănică, superbă la 14 ani

Printre atâtea VIP-uri și-a făcut loc și frumoasa Violeta, fiica Andreei marin și a lui Ștefan Bănică. Adolescenta de 14 ani este o adevărată apariție cu tenul ei alb, părul negru și ochii albaștri. Este frumoasă, talentată, dar are un soi de timidatate, care nu a împiedicat-o, poate, să dea interviuri joi seara. Sau poate nu a dorit să "fure" atenția în ziua în care celebra ei mamă lansa o carte importantă. 

Violeta are însă înclinații artistice și mult talent, așa că are toate șansele să urmeze profesia părinților ei: ori actorie, ori muzică, ori televiziune. Sau poate toate trei. Andreea Marin a dezvăluit recent că adolescenta de 14 ani este o fire artistică şi creativă şi chiar are o pasiune moştenită de la tată ei: actoria. Andreea a dezvăluit că Violeta urmează cursuri de actorie, dar că orice îşi va dori fata să facă pe viitor, ea o va susţine. 

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
pensionara amendata pt ca a plantat flori Bzb png
image
image
image
image
image
image
george burcea andreea balan fetitele ELLA CLARA jpg
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
image
actualitate.net
image
actualitate.net