Violeta B─ânic─â a str─âlucit la lansarea c─âr╚Ťii mamei ei. Cine a mai sus╚Ťinut-o pe Andreea Marin

Andreea Marin (47 de ani) are acum toate motivele s─â fie o femeie fericit─â. Are o carier─â de succes, un iubit cu care se ├«n╚Ťelege perfect, din 2017, ╚Öi o fiic─â adolescent─â care i-a mo╚Ötenit frumuse╚Ťea. Violeta, ├«n v├órst─â de 14 ani, ╚Öi-a f─âcut deja intrarea ├«n lumea monden─â ╚Öi particip─â la diferite evenimente al─âturi de celebra ei mam─â! Joi a str─âlucit la lansarea c─âr╚Ťii Andreei Marin.

violeta banica jpg

Andreea Marin ╚Öi-a lansat, joi, 17 martie, cartea intitulat─â  ÔÇťNu exist─â nu se poate!ÔÇŁ, o colec╚Ťie de 41 de interviuri impresionante. Evenimentul a avut loc la ea acas─â, ├«n Pipera, ├«n spa╚Ťiul special amenajat pentru astfel de ocazii. I-au fost al─âturi iubitul Adrian Br├óncoveanu, fiica Violeta, prietenul de-o via╚Ť─â, Cove, dar ╚Öi multe alte vedete din toate domeniile de activitate.

Cite╚Öte ╚Öi: Andreea Marin ╚Öi iubitul, apari╚Ťie rar─â ├«n public. ┬źZ├óna┬╗, spectaculoas─â ├«ntr-o rochie alb─â

I-am remarcat pe fosta mare campioan─â la scrim─â Ana-Maria Br├ónz─â, pe realizatoarea TV Iuliana Tudor, pe actri╚Ťa Dana Rogoz, pe juratul MasterChef Joseph Hadad, pe Mircea Radu, Mihai Morar ╚Öi Daniel Buzdugan, de la Radio ZU, plus mul╚Ťi al╚Ťii.

andreea marin bun png
Andreea Marin

Violeta B─ânic─â, superb─â la 14 ani

Printre at├ótea VIP-uri ╚Öi-a f─âcut loc ╚Öi frumoasa Violeta, fiica Andreei marin ╚Öi a lui ╚śtefan B─ânic─â. Adolescenta de 14 ani este o adev─ârat─â apari╚Ťie cu tenul ei alb, p─ârul negru ╚Öi ochii alba╚Ötri. Este frumoas─â, talentat─â, dar are un soi de timidatate, care nu a ├«mpiedicat-o, poate, s─â dea interviuri joi seara. Sau poate nu a dorit s─â "fure" aten╚Ťia ├«n ziua ├«n care celebra ei mam─â lansa o carte important─â. 

stanga
dreapta
violeta banica jpg
andreea marin iuliana tudor jpg
andreea marin anamaria branza jpg
andreea marin cove (2) JPG
andreea marin cove (1) jpg
dana rogoz jpg
andreea marin (4) jpg
adrian brancoveanu jpg

Violeta are ├«ns─â ├«nclina╚Ťii artistice ╚Öi mult talent, a╚Öa c─â are toate ╚Öansele s─â urmeze profesia p─ârin╚Ťilor ei: ori actorie, ori muzic─â, ori televiziune. Sau poate toate trei. Andreea Marin a dezv─âluit recent c─â adolescenta de 14 ani este o fire artistic─â ┼či creativ─â ┼či chiar are o pasiune mo┼čtenit─â de la tat─â ei: actoria. Andreea a dezv─âluit c─â Violeta urmeaz─â cursuri de actorie, dar c─â orice ├«┼či va dori fata s─â fac─â pe viitor, ea o va sus┼úine. 

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! pe Google NewsFacebook ╚Öi Instagram!  

george simion port popular jpg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
Lucile Randon
tonciu prodan reghe jpeg
laura cosoi jpg
amber heard atunci vs acum jpg
silviu silvius prigoana jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
BeFunky collage 14 jpg
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
4 theo rose jpeg
jon snow si daenerys foto instagram
tyson mike gettyimages 1096316320 jpeg
mirela vaida copii4 png