Cât e de superbă! Imaginea cu Violeta postatã de Andreea Marin care face furori pe Instagram

Ultima actualizare:

Andreea Marin are toate motivele din lume să fie împlinită. Are o carieră de succes, un iubit cu care face o echipă excelentă și o fiică adolescentă care i-a moștenit frumusețea. Violeta, în vârstă de 14 ani, și-a făcut deja intrarea în lumea mondenă și participă la diferite evenimente alături de celebra ei mamă!

Andreea Marin este foarte mândră de Violeta
Andreea Marin este foarte mândră de Violeta

Violeta, fiica Andreei Marin și a lui Ștefan Bănică Jr. a împlinit 14 ani la finalul anului trecut și și-a făcut deja intrarea în lumea mondenă.

A participat, în toamna anului trecut, la lansarea unei colecții de bijuterii alături de mama sa și a impresionat nu doar prin aspectul fizic și ochii albaștri precum marea, ci și prin modul în care a răspuns întrebărilor pe care le-a primit din partea jurnaliștilor. În ciuda faptului că are doar 14 ani, Violeta nu este intimidată de prezența camerelor de filmat și se comportă natural atunci când se află în lumina reflectoarelor. 

Nu de puține ori, Andreea Marin a vorbit la superlativ despre fiica sa, care îi moștenește atât frumusețea, cât și o parte dintre trăsăturile de caracter. Adolescenta este plină de umor și are dorința de a se implica în diferite proiecte, mărturisește Andreea Marin. În plus, adolescenta are o relație excelentă cu fratele său, Radu Bănică și îl susține pe tânăr în prima afacere pe care el și-a deschis-o recent: o cafenea aflată în centrul Bucureștiului. 

Violeta nu a lipsit de la inaugurarea cafenelei lui Radu Ștefan Bănică și l-a ajutat să lase emoțiile la o parte. De altfel, cei doi petrec adesea clipe împreună, iar relația lor este una cât se poate de bună. 

Duminică, Andreea Marin a distribuit o nouă fotografie în care protagonistă este fiica ei,de o frumusețe răpitoare. În dreptul portretului, prezentatoarea TV a scris o descriere scurtă, dar care transmite sentimentele pe care i le poartă adolescentei. "Chipul fericirii pentru mine. Violeta".

Imaginea a fost apreciată de peste 12.000 de fani, iar comentariile adunate de instantaneu au lăudat frumusețea fiicei Andreei. În imaginea, probabil surprinsă chiar de către Andreea, Violeta poartă uniforma liceului intituției de învățământ pe care o frecventează, semn că fie se pregătea să se îndrepte spre școală, fie abia sosise acasă de la ore.

  Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Tanc american M1 Abrams FOTO Getty Images
image
image
image
image
image
image
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
Snapinsta app 438169653 18437746927013370 2116600309572748650 n 1080 jpg
andreea balan si george burcea
foto 2   Florin Calinescu jpg
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
image
actualitate.net
image
actualitate.net