Ce face Mircea Radu în Piatra Neamț după ce a renunțat la televiziune: „Nu cred că va fi o carieră”

Ultima actualizare:

    Foto: Facebook
Foto: Facebook

Mircea Radu, cunoscut în special după emisiunea „Din dragoste”, de la Antena 1, a ieșit de ceva vreme din lumina reflectoarelor, vrând să scape de agitația din București, dar și de scandalurile din televiziune.

Fostul prezentator tv s-a mutat în Piatra-Neamț, orașul natal al soției sale, însă susține că nu duce dorul televiziunii în prezent, având în vedere că are acum mai multe activități de care se ocupă cu plăcere. 

Mircea Radu, în vârstă de 53 de ani, a mărturisit că nu are timp să se plictisească, ocupându-se de curtea casei sale din Piatra-Neamț, în care locuiește de mai bine de doi ani.  

Cu ce își ocupă Mircea Radu timpul în Piatra-Neamț

„E prea mult spus grădinar priceput, aşa cum m-aţi alintat deja. După mine, e doar un prim pas. Nu cred că va fi o carieră, dar pot să vă asigur că am de gând să încerc să fac treaba asta cât mai bine posibil. Însă, dincolo de glumă, mai trebuie să treacă destule anotimpuri până când Mircea Radu va căpăta ceva experienţă în acest domeniu”, a declarat Mircea Radu, pentru impact.ro.

„Avem destul de aproape de casă o pepinieră grozavă. Şi, pe negândite, m-am trezit că am în grădină pui de meri, peri, gutui, ba, mai nou, şi vreo doi copăcei de cireş. Pe ultimul l-am plantat zilele trecute. Dar asta nu înseamnă mare lucru. Pot spune că am experienţă în arta fotografiei, în domeniul televiziunii și în al scrisului, dar nu şi în grădinărit. Aici mai am multe taine de desluşit”, a mai spus acesta.

De asemenea, Mircea Radu nu simte lipsa televiziunii, dar asta pentru că încă nu s-a separat complet de acest domeniu. „Sper să mă credeţi, când vă voi spune că nu duc dorul televiziunii. Fiindcă nu m-am separat total de una dintre pasiunile mele. Acum doi ani, am realizat, la postul public TVR, acea emisiune specială, un veritabil reality-show-ul . A fost un proiect tare bun, pe care personal l-am îndrăgit foarte tare. Iar anul trecut am continuat să colaborez cu TVR, din postura de consultant”, a dezvăluit Radu.

Mircea Radu oferă consultanță

Fostul prezentator TV a mai declarat că în prezent oferă consultanță persoanelor juridice în ceea ce privește imaginea lor. „Nu sunt genul pretenţios, aşa că mi-am exercitat foarte bine meseria în ultimele luni şi online, aproape exclusiv. Am oferit unor persoane juridice sfaturi privind imaginea lor publică şi cred că şi în anii ce vor veni voi continua să fac asta!', a mai spus Mircea Rdau.

„Sunt în mijlocul unui drum frumos, în care televiziunea mai poate avea sau nu anumite surprize pentru mine, dar vă asigur pe voi toţi că viaţa e un drum frumos, care merită străbătut, alături de cei dragi!”, a explicat acesta.

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net