Andreea Marin și iubitul, apariție rară în public. «Zâna», spectaculoasă într-o rochie albă

Ultima actualizare:

Joi, 17 martie, a fost o zi importantă pentru Andreea Marin (47 de ani) Vedeta și-a lansat cartea “Nu există nu se poate!”, într-un cadru elegant, înconjurată de oamenii care o apreciază. Nu au lipsit nici cele mai dragi ființe din viața ei, iubitul Adrian Brâncoveanu și fiica Violeta. Și prietenul Cove a venit să o susțină!

Cove, prietenul de-o viață al Andreei, nu putea lipsi de la eveniment. Foto: Alina Erimia
Cove, prietenul de-o viață al Andreei, nu putea lipsi de la eveniment. Foto: Alina Erimia

Andreea Marin a fost gazda propriului eveniment, pe care l-a organizat la ea acasă, în Pipera, în spațiul special amenajat pentru astfel de ocazii. A fost mereu zâmbitoare, a primit cu încântare felicitările invitaților și a explicat că încasările obținute în urma vânzărilor cărții au o destinație umanitară și merg înspre Fundația Prețuiește Viața.

Citește și: Violeta a strălucit la lansarea cărții mamei ei. Cine a mai susținut-o pe Andreea Marin

Andreea a radiat și pentru că l-a avut alături pe iubitul ei, fostul consul Adrian Brâncoveanu, dar și pe fiica ei, Violeta. Nu este pentru prima dată când cei doi îndrăgostiți apar în public, însă ieșirile lor mondene sunt extrem de rare și tocmai de aceea toată lumea e cu ochii pe ei.

Andreea Marin a atras toate privirile în rochia albă

Andreea a atras însă mai multe priviri și datorită ținutei, o rochie spectaculoasă, complet albă, cambrată și cu mâne bufante, accesorizate cu pene. Pe Andreea Marin și pe Adrian Brâncoveanu îi despart 11 ani, însă diferența de vârstă nu a contat, iar relația lor, care durează din mai 2017, este mai solidă ca oricând. 

"Sunt 84 de interviuri și 41 sunt în acest volum. Celălalt volum va fi lansat în toamnă. Am învățat de la tata, el mereu îmi spunea nu există nu se poate! Mai ales atunci când mi-era greu. Momentul când a murit mama mea a fost cel mai greu din viața mea. Atunci mi s-a prăbușit lumea și l-am renegat pe Dumnezeu”, a declarat Andreea, pentru Click!, la lansare.

Ce spune Andreea Marin despre carte

Emoționată, Andreea Marin a spus povestea cărții pe care a lansat-o și a anunțat că va urma și al doilea volum, în toamnă. 

"Am pus o parte din inima mea, dar și file din povestea vieții mele în acest volum, cu speranța că experiențele pe care le-am trăit vă vor fi de folos, prin pilda lor. Volumul 1 al cărții conține și 41 de mărturii impresionante ale personalităților ce s-au aflat odinioară în fața microfonului meu, în interviurile “Nu există nu se poate!”, doar jumătate dintre acestea se află în volumul 1, iar încă pe atâtea vor putea fi descoperite în toamnă, în cel de-al doilea volum.

Nu am putut alege, toate sunt valoroase și prețuiesc fiecare om care s-a deschis cu încredere în fața mea, așa că am lăsat hazardul să aleagă pentru mine cine sunt cei ce intră în primul volum, precum și cei pe care îi veți descoperi în paginile ce vor ajunge în mâinile voastre în preajma zilei de Sfântul Andrei", a declarat vedeta.

La lansare, Andreea a avut parte de o revedere emoționantă. Gabriel Coveșeanu, fostul ei coleg de la "Surprize, surprize", a venit să-i fie alături la eveniment. Cei doi s-au îmbrățișat îndelung. ”De la Andreea am învățat că nu există nu se poate. Eu eram mai așa, când nu ieșea ceva ziceam «hai, lasă». Însă Andreea era profesionistă și ambițioasă”, a declarat Cove pentru Click!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google NewsFacebook și Instagram!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Ion Tiriac (Sportpictures) jpg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net