Adevărul despre relaţia Andreei Marin cu fiul lui Ştefan Bănică. Radu a dat cărţile pe faţă

Radu, fiul lui Ştefan Bănică Jr., a vorbit deschis despre relaţia pe care o are cu Andreea Marin, cea care a fost soţia tatălui său timp de şapte ani.

Radu Bănică foto: Instagram
Radu Bănică foto: Instagram

Radu Bănică a mărturisit că Andreea Marin l-a tratat ca pe propriu fiu şi că el şi fosta soţie a tatălui său sunt încă apropiaţi. Relaţia lor a fost mereu una bună, mai ales şi prin prisma faptului că Andreea este mama surorii lui Radu, Violeta.

„Eu mă înțeleg foarte bine cu Andreea, avem o relație frumoasă. Este mama Violetei și n-ar avea nicio problemă. Da, Andreea Marin m-a tratat ca pe copilul ei. A ținut și ține în continuare la mine. Țin foarte mult la Andreea”, a declarat Radu Bănică, în cadrul emisiunii Showbiz Report, de la Antena Stars.

Andreea Marin şi Ştefan Bănică,pe vremea când formau un cuplu
Andreea Marin şi Ştefan Bănică,pe vremea când formau un cuplu

Radu Bănică are propria afacere, la 20 de ani

Radu este fiul lui Ştefan Bănică Jr. cu Camelia Constantinescu. Băiatul, care a împlinit 20 de ani pe 7 februarie, este un motiv de mândrie pentru părinţii lui, pentru că are deja propria afacere. El a deschis, recent, o cafenea în Bucureşti, chiar lângă Sala Palatului.

În plus, Radu joacă de la o vârstă fragedă în piese de teatru şi a participat la diverse emisiuni şi concerte alături de Ştefan Bănică Jr. El este şi stufent la Actorie, aşa cum a povestit anul trecut.

"Am început al doilea an universitar la U.N.A.T.C, așa că, până la finalul acestui an, mă voi dedica facultăţii, dar de la începutul anului viitor vă asigur că vor apărea multe surprize.", spunea Radu anul trecut pentru revista OK! Magazine.

Cu câtă mândrie vorbeşte Ştefan Bănică Jr. de fiul său

image

Ştefan Bănică Jr. este discret când vine vorba de viaţa sa de familie, dar a vorbit, într-un interviu, despre băiatul său. Cântăreţul a povestit că i-a spus lui Radu că e mai bine să îşi facă un nume pentru el în showbiz şi să nu depindă de tatăl său. Ştefan a delclarat, mândru, că fiul său l-a ascultat şi a reuşit să intre primul la Actorie. 

„Pe Ștefan al meu, eu nu l-am lăsat la «Te cunosc de undeva». L-au chemat cu un an înainte și i-am zis «Bă, hai să ne gândim, ce statut ai tu? Ești băiatul lui Bănică. Nu vrei mai bine să intri la o facultate? Sau te faci controlor sau te faci cosmonaut. Nu e mai bine decât băiatul lui Bănică?» «Ba da.» Și nu că a intrat la Teatru, a intrat primul la Teatru. Ca dovadă, m-a ascultat, a intrat la «Te cunosc de undeva» și era studentul la Actorie Radu Ștefan Bănică, parcă suna mai bine”, a povestit Ștefan Bănică.

Ştefan Bănică Jr. mai are un băiat şi o fată

Ştefan Bănică Jr. şi Andreea Marin au fost căsătoriţi între 2006 şi 2013 şi au împreună o fată, Violeta, care are deja 14 ani. Ştefan mai are un copil, Alexandru, de aproape trei ani, din relaţia cu Lavinia Pârva.

Puteţi urmări ştirile Click! şi pe Google News!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Poliție Belgia jpg
image
image
image
image
image
image
jador oana ciocan colaj facebook jpg
Celine Dion  foto   Shutterstock jpg
Horia Moculescu are încă planuri mari după ce ajunge acasă de la spital
image png
film jpg
iulia vantur si salman khan 8 webp
banner madalina manole png
banner adela popescu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net