Adev─ârul despre rela┼úia Andreei Marin cu fiul lui ┼×tefan B─ânic─â. Radu a dat c─âr┼úile pe fa┼ú─â

Radu, fiul lui ┼×tefan B─ânic─â Jr., a vorbit deschis despre rela┼úia pe care o are cu Andreea Marin, cea care a fost so┼úia tat─âlui s─âu timp de ┼čapte ani.

radu banica jpg
Radu B─ânic─â foto: Instagram

Radu B─ânic─â a m─ârturisit c─â Andreea Marin l-a tratat ca pe propriu fiu ┼či c─â el ┼či fosta so┼úie a tat─âlui s─âu sunt ├«nc─â apropia┼úi. Rela┼úia lor a fost mereu una bun─â, mai ales ┼či prin prisma faptului c─â Andreea este mama surorii lui Radu, Violeta.

ÔÇ×Eu m─â ├«n╚Ťeleg foarte bine cu Andreea, avem o rela╚Ťie frumoas─â. Este mama Violetei ╚Öi n-ar avea nicio problem─â. Da, Andreea Marin m-a tratat ca pe copilul ei. A ╚Ťinut ╚Öi ╚Ťine ├«n continuare la mine. ╚Üin foarte mult la AndreeaÔÇŁ, a declarat Radu B─ânic─â, ├«n cadrul emisiunii Showbiz Report, de la Antena Stars.

andreea marin stefan banica jr jpg
Andreea Marin ┼či ┼×tefan B─ânic─â,pe vremea c├ónd formau un cuplu

Radu B─ânic─â are propria afacere, la 20 de ani

Radu este fiul lui ┼×tefan B─ânic─â Jr. cu Camelia Constantinescu. B─âiatul, care a ├«mplinit 20 de ani pe 7 februarie, este un motiv de m├óndrie pentru p─ârin┼úii lui, pentru c─â are deja propria afacere. El a deschis, recent, o cafenea ├«n Bucure┼čti, chiar l├óng─â Sala Palatului.

├Än plus, Radu joac─â de la o v├órst─â fraged─â ├«n piese de teatru ┼či a participat la diverse emisiuni ┼či concerte al─âturi de ┼×tefan B─ânic─â Jr. El este ┼či stufent la Actorie, a┼ča cum a povestit anul trecut.

"Am început al doilea an universitar la U.N.A.T.C, așa că, până la finalul acestui an, mă voi dedica facultăţii, dar de la începutul anului viitor vă asigur că vor apărea multe surprize.", spunea Radu anul trecut pentru revista OK! Magazine.

Cu c├ót─â m├óndrie vorbe┼čte ┼×tefan B─ânic─â Jr. de fiul s─âu

image

┼×tefan B─ânic─â Jr. este discret c├ónd vine vorba de via┼úa sa de familie, dar a vorbit, ├«ntr-un interviu, despre b─âiatul s─âu. C├ónt─âre┼úul a povestit c─â i-a spus lui Radu c─â e mai bine s─â ├«┼či fac─â un nume pentru el ├«n showbiz ┼či s─â nu depind─â de tat─âl s─âu. ┼×tefan a delclarat, m├óndru, c─â fiul s─âu l-a ascultat ┼či a reu┼čit s─â intre primul la Actorie. 

ÔÇ×Pe ╚śtefan al meu, eu nu l-am l─âsat la ┬źTe cunosc de undeva┬╗. L-au chemat cu un an ├«nainte ╚Öi i-am zis ┬źB─â, hai s─â ne g├óndim, ce statut ai tu? E╚Öti b─âiatul lui B─ânic─â. Nu vrei mai bine s─â intri la o facultate? Sau te faci controlor sau te faci cosmonaut. Nu e mai bine dec├ót b─âiatul lui B─ânic─â?┬╗ ┬źBa da.┬╗ ╚śi nu c─â a intrat la Teatru, a intrat primul la Teatru. Ca dovad─â, m-a ascultat, a intrat la ┬źTe cunosc de undeva┬╗ ╚Öi era studentul la Actorie Radu ╚śtefan B─ânic─â, parc─â suna mai bineÔÇŁ, a povestit ╚śtefan B─ânic─â.

┼×tefan B─ânic─â Jr. mai are un b─âiat ┼či o fat─â

┼×tefan B─ânic─â Jr. ┼či Andreea Marin au fost c─âs─âtori┼úi ├«ntre 2006 ┼či 2013 ┼či au ├«mpreun─â o fat─â, Violeta, care are deja 14 ani. ┼×tefan mai are un copil, Alexandru, de aproape trei ani, din rela┼úia cu Lavinia P├órva.

stanga
dreapta
radu stefan banica 3 jpg
radu banica jpg
radu banica 2 jpg
radu stefan banica 1 jpg
radu stefan banica jpg
violeta si radu stefan
violeta si radu stefan
andreea marin stefan banica jr jpg
andreea marin banica2 jpg
Andreea Marin la Imperiul Leilor jpg
andreea marin (4) jpg
andreea marin  violeta jpeg
andreea marin in vacanta cu iubitul si cu fiica 3 1024x1024 jpeg

Pute┼úi urm─âri ┼čtirile Click! ┼či pe Google News!

1 brigitte pastrama jpg jpeg
bote bal contesa JPG
carmen iohannis presidency.ro
andrei balan webp
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
image png
Katie Washbourne jpg
roland stanescu jpg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
anca pandrea 1 jpeg
1 brigitte pastrama jpg jpeg
FotoJet jpg
lidia buble png
2 tom cruise nicole kidman profimedia 0137494228 jpg jpeg
vedete sexy jpg