VIDEO Ștefan Bănică, declarații rare despre familie și copii: „Cu ăsta mic am stat doi ani jumate zi de zi”

image
Ștefan Bănică a fost invitat în cadrul podcast-ului lui Mihai MorarFoto: captură video

Cântărețul Ștefan Bănică a fost invitat în cadrul emisiunii de tip podcast a lui Mihai Morar, unde a vorbit despre familie, în special copiii săi, dar și despre cum a fost afectat financiar de pandemie. Artistul susține nu regretă banii pierduți în această perioadă, explicând că a petrecut astfel mai mult timp alături de fiul său cel mic, Alexandru, acesta reprezentând un câștig mult mai mare. Acesta mai are doi copii, din relații diferite, pe Radu Ștefan și Violeta.

„Pe Ștefan al meu eu nu l-am lăsat la «Te cunosc de undeva». L-au chemat cu un an înainte și i-am zis «Bă, hai să ne gândim, ce statut ai tu? Ești băiatul lui Bănică. Nu vrei mai bine să intri la o facultate? Sau te faci controlor sau te faci cosmonaut.

Nu e mai bine decât băiatul lui Bănică?» «Ba da.» Și nu că a intrat la Teatru, a intrat primul la Teatru. Ca dovadă, m-a ascultat, a intrat la «Te cunosc de undeva» și era studentul la Actorie Radu Ștefan Bănică, parcă suna mai bine”, a povestit Ștefan Bănică, citat de libertatea.ro.

Cum s-a descurcat Ștefan Bănică în timpul pandemiei

Invitat în cadrul podcastului „Fain&Simplu”, artistul a recunoscut că în perioada pandemiei a pierdut mulți bani din cauza faptului că multe spectacole s-au anulat, însă acest lucru l-a făcut să câștige timp prețios alături de fiul său cel mic, Alexandru. Cântărețul regretă acum că din viața lui Radu Ștefan și a Violetei a lipsit destul de mult atunci când aceștia erau mici, din cauză că era mereu plecat, iar acum apreciază altfel timpul alături de fiul său și al Laviniei Pîrva.

 Ștefan Bănică regretă că nu a petrecut destul timp cu ceilalți doi copii când erau mici

Lavinia Pîrva declara recent că perioada de carantină i-a apropiat și mai mult, iar soțul ei s-a implicat în creșterea băiețelului lor. „Am învățat că dacă pici într-o depresie, nu te ajută la nimic. Totdeauna trebuie să existe din orice o parte plină a paharului. La mine a fost că eu am stat cu copilul meu cel mic. Cu Alexandru am stat și asta a fost partea plină a paharului.

Cine îmi mai dă mie înapoi anii pe care nu i-am petrecut așa cum aș fi vrut cu Ștefan, cu Violeta? Cu ăsta mic am stat, am stat doi ani jumate zi de zi, ceea ce este cel mai mare câștig. Dacă n-ar fi venit pandemia asta, n-aș fi atât de bogat pe cât m-a îmbogățit acest copil”, a mai spus artistul.

Ștefan Bănică are trei copii cu trei femei

Ştefan Bănică este tatăl a trei copii, doi băieţi şi o fată, pe care i-a făcut cu trei femei diferite! Radu Ştefan, care este fiul actorului şi al Cameliei Constantinescu, va împlini anul viitor, în februarie, 20 ani şi îi calcă pe urme în ceea ce privește talentul artistic. Ana Violeta Bănică este fiica lui Ştefan şi a Andreei Marin (46 de ani), născută pe 15 decembrie 2007. Actuala soție, Lavinia (36 de ani), i l-a dăruit pe Alexandru, născut pe 13 mai 2019.

image png
card ajutor jpg
image png
vladimir putin profimedia 0691860588 jpg
trans bhutan cnn
12 linda evangelista main jpg jpeg
foto 1   Cristina Spatar JPG
1 carmen tanase jpg jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
gabi badalau restaurant jpg
BeFunky collage (42) jpg
image png
278537985 466770881908509 7030144293581689858 n jpg
4 catalin botezatu despre tatal lui la cina cu adi hadean si ionela nastase jpg jpeg
image png