Andreea Marin, îmbrăcată în rochie albă: «Sub pleoapele mele își face loc o altă lume»

Ultima actualizare:

Andreea Marin (47 de ani) s-a pozat îmbrăcată într-o rochie albă și a publicat un mesaj motivațional, pe pagina ei oficială de Instagram.

Andreea Marin și-a uimit fanii Foto: Instagram
Andreea Marin și-a uimit fanii Foto: Instagram

"Zâna surprizelor" arată divin îmbrăcată în alb! Andreea Marin a postat o fotografie superbă în care apare îmbrăcată într-o rochie extrem de elegantă, de culoare albă. Machiată clasic, tuș negru la ochi și ruj roșu și coafată la fel de elegant, Andreea Marin a primit numeroase complimente din partea fanilor și admiratorilor săi. La ținuta splendidă, vedeta a accesorizat o pereche de cercei lungi cu diamante.

Alături de fotografia cu pricina, Andreea Marin a postat și un mesaj pentru fanii săi, în care le-a vorbit despre arta de a "te rupe" de stresul din jur și de a îți găsi pacea interioară. 

Andreea Marin s-a pozat într-o rochie superbă Foto: Instagram
Andreea Marin s-a pozat într-o rochie superbă Foto: Instagram

"Uneori, în timpul zilei, rup ritmul alert, închid ochii și sub pleoapele mele își face loc o altă lume. E pace adâncă acolo, lumină blândă și liniște dumnezeiască. E o distanță infinită între cele două stări: energia zilei de lucru, concentrarea necesară ei, versus serenitatea clipelor de evadare. Sunt de ajuns câteva momente, da, și, ca prin minune, balanța se echilibrează. Unii o numesc meditație.

Alții, nebunia de a-i ignora total pe cei agitați din jur, când momentul pare total nepotrivit pentru o pauză. Eu o numesc evadare, imprevizibil zbor la polul opus al realității și calea mea de a-mi doza puterile. Dor de ancoră, de primordial, de natural, de divinitate. Toți avem un asemenea loc tăinuit în noi. Prea puțini, însă, îi cunoaștem valoarea. Și nici n-o vom ști, dacă nu ne oprim în loc, mai ales când e furtună în jur. Ca să ne regăsim busola și forța de a continua așa cum visăm. Bună dimineața, prețuiește viața!", a scris Andreea Marin pe Instagram.   

Andreea Marin nu s-a căsătorit încă cu iubitul ei

Andreea Marin a dezvăluit recent că nu s-a căsătorit încă cu iubitul ei, Adrian Brâncoveanu, după ce fanii curioși au întrebat-o despre inelul suspect pe care îl poartă pe deget. Vedeta le-a spus că nu este vorba despre o verighetă și că nu s-a măritat. Andreea Marin are la activ 3 divorțuri. Ea a fost căsătorită cu Cristian Gheorghiță, Ștefan Bănică, alături de care are și o fată, Ana Violeta, și cu turcul Tuncay Ozturk

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Anca Ababneh Dumitrovici  jpg
image
image
image
image
image
image
Mihaela Borcea 7 jpg
image png
2 pepe si raluca pastrama divort 2 jpg jpeg
image png
banner ilinca vandici png
Andreea Marin și Adrian Brâncoveanu jpeg
celine dion jpg
oana roman jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net