Cel mai sincer interviu marca Teo Trandafir. Iubește, e plină de speranță și se mai vede mireasă

Ultima actualizare:

Teo Trandafir a vorbit în exclusivitate pentru Click! despre noutățile din viața ei, care este relația cu Bursucu, dar și cum se împarte între viața de familie și cea profesională. Faimoasa prezentatoare de la Kanal D a vorbit deschis și despre un capitol intim: mai îmbracă rochia de mireasă? Are pe cineva în viața ei? Ei bine, toate astea le veți afla :)

Teo, alături de fiica sa, Maia. Sursa foto: Facebook
Teo, alături de fiica sa, Maia. Sursa foto: Facebook

În interviul oferit pentru Click!, Teo Trandafir și-a deschis sufletul pentru oamenii care o citesc și care o urmăresc zilnic la TV. Pentru că este un om iubit și natural, celebra prezentatoare TV este ca o carte deschisă, cu gândul și inima la toți care îi sunt alături. Ce îi place să mănânce, care este relația cu fiica sa, Maia, unde petrece sărbătorile, dar și care e rețeta succesului în televiziune, Teo Trandafir a dezvăluit totul pentru Click!

  • Cum a fost 2021 pentru tine? Ce-ti dorești pentru 2022?

Am învățat în timp să nu judec anii, ci perioadele. Sunt doar perioade, consider că trecerea anului nu reprezintă, neapărat, o bornă kilometrică, nu putem așa. Am avut în 2021 perioade frumoase și mai puțin frumoase, ca toată lumea. În 2022 îmi doresc să fie liniște în capul meu, să înțeleg, să iert, să trec peste lucrurile care m-au nemulțumit în anii precedenți, sunt anumite lucruri care, desigur, s-au acumulat. Îmi doresc să devin un om mai bun.

  • Crezi ca ai muncit mai mult ca altadată? Cel puțin în ultima parte a anului?

Întotdeauna este așa în televiziune, trebuie să pregătim ediții speciale, să închidem anul frumos și elegant. Sfârșitul anului este o perioadă un pic mai aglomerată, dar nu trebuie să ne plângem  de muncă.

Teo Trandafir, relație de prietenie cu Lidia Buble

  • Care dintre invitații tăi te-a surprins anul acesta? Spune-ne un moment wow din timpul emisiunii

Nu stiu să spun un nume. Mă uitam cu bucurie și plăcere la transformările prin care a trecut Lidia Buble, care din 2014, de când o cunosc, și până acum,  a evoluat foarte mult. Ea crede că nu este așa, dar eu văzând-o mai rar mă uimește de fiecare dată prin eleganță, rafinament, felul în care se exprimă. Eu consider fiecare zi o victorie și fiecare invitat contribuie la ea. Mi se pare nedrept și superficial să clasific invitații sau momentele. Au fost clipe frumoase și unele mai puțin plăcute, dar toate au fost WOW în felul lor. Este o emisiune în direct, și fiecare moment din cele două ore are intensitatea lui.

  • Care mai este relația cu Bursucu? În afară că vă vedeți zilnic la emisiune, mai petreceți și altfel timpul?

Noi stam împreună de la ora 10.00 până la ora 19.00, zilnic, de luni până vineri. Restul timpului îl dedicam familiilor noastre. Noi avem un fel de căsnicie publică care comportă mult mai multe responsabilități decât una privată. La televizor, orice mic dialog poate fi întors pe toate părțile și interpretat în fel și chip de cei care îl văd.

  • Păstrezi legatură cu toți foștii colegi cu care ai colaborat? De exemplu, cu Mircea Badea, cel cu care ai început istoria în TV

Păstrez, atât cât îmi permite timpul, legătura. Cu Mircea Badea păstrez legătura atât cât putem, având în vedere că lucrăm pe fusuri orare diferite, dar nu ne dăm înapoi. Ne spunem atunci când avem ceva care chiar <arde>.

Teo Trandafir face sărbătorile departe de București

  • Cum te relaxezi la final de an?

Probabil că voi merge la munte și dacă voi avea acolo acces la seriale, mă voi uita la ele. O să citesc, o să mă plimb, o să văd lucruri pe care nu le-am văzut, o să mănânc, probabil, preparate pe care nu le-am mâncat, dar în cantități foarte mici. O să fac ceea ce face țoață lumea.

  • Gătești de sărbatori, în general, sau comanzi? Ce îți place să prepari, ori să mânănci ...

Nu gătesc de sarbători, pentru că nu mănâncă nimeni și, fiind plecați, ar fi și inutil. Îmi place salata boeuf foarte mult, dar în cantități mici, îmi place să experimentez lucruri noi, să încerc cate puțin din fiecare și să îmi creez amintiri și, în cazuri rare, regrete. 

  • Ce iți dorești să-ti aducă Moșul ție si Maiei, fiica ta?

Vreau să ne aducă, așa cum suntem tot timpul, împreună. Este tot ce ne dorim, pentru că ne înțelegem atât de bine una pe cealaltă. Noi nu ne facem cadouri cu anumite ocazii. Ne facem cadouri atunci când avem nevoie de ele.

  • Cum faci față programului de la tv și cum reușești în toată nebunia să gestionezi relația cu Maia? E un copil rebel?

Maia nu a fost niciodată un copil rebel și am avut noroc din punctul acesta de vedere, pentru că am putut să stau liniștită. Deja mai are un pic și face 18 ani și, ca orice copil, a avut năzbâtiile vârstei, nimic care să mă fi marcat. Timpul îl gestionez că orice alt om. Eu merg la serviciu, Maia merge la scoală, fiind un copil de Cambridge, când ajunge acasă, învață. Seara, stăm împreună și ne împărtășim ziua, și încercam să facem cât mai multe lucruri împreună.

  • Spune-mi dacă te-ai pregătit pentru momentul în care va pleca de acasă?

Greu, o să imi fie foarte greu și ea știe asta. Dar vom trece, așa cum spune Maia, acel pod atunci când vom ajunge acolo.

Teo Trandafir nu exclude dragostea în viața ei

  • Pe plan amoros, care este relația ta cu iubirea, dragostea?

Eu sunt un om care traiește iubind si din iubit, și imi permit să sper că anul viitor îmi va aduce iubire liniștită și în pace.

  • Dar mireasă te mai vezi?

În ecuația asta mai intervine și Dumnezeu. Nu pot să văd lucruri care nu se vor întâmplă, ca după aceea să fiu dezamăgită. Daca Dumnezeu vrea, probabil se va întâmpla.

  • În încheiere, vreau să-mi spui cum arată o zi din viața ta și care este primul lucru pe care îl faci dimineața?

Primul lucru pe care îl fac dimineața este să aprind lumina: în capul meu și în casa. Apoi urmează lucrurile frivole pe care le facem cu toții dimineața. Plec spre redacție, pregătim ultimele detalii ale ediției din ziua respectiva, emisiunea în direct de la ora 15.00 la 17:00, apoi ședință de redacție pentru ediția de a doua zi și nu numai. În funcție de cât durează aceasta ședință îmi organizez și seara.”, a declarat Teo Trandafir, în exclusivitate pentru Click!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
image
actualitate.net
image
actualitate.net