Teo Trandafir a răbufnit în direct! Bianca Rus a jignit-o, iar prezentatoarea i-a răspuns pe măsură

2 decembrie 2021
image
Teo Trandafir și Bianca Trandafir, schimb de replici acide, în direct Sursă foto: Kanal D

Momente tensionate joi seară în platoul emisiunii moderate de către Teo Trandafir! Cea care a reușit să o enerveze la culme pe prezentatoare și să o facă să își piardă cumpătul a fost Bianca Rus, invitată în platou.

Teo Trandafir a r─âbufnit ├«n direct din cauza unei afirma╚Ťii f─âcute de c─âtre Bianca Rus. Invitat─â ├«n platoul emisiunii prezentate de Teo, artista nu a acordat suficient─â aten╚Ťie cuvintelor alese ╚Öi a deranjat-o teribil pe interlocutoarea sa. 

image
Bianca Rus a deranjat-o pe Teo Trandafir Surs─â foto: Arhiv─â personal─â

De la ce a pornit conflictul? Bianca Rus i s-a adresat lui Teo folosind apelativul "m─âtu╚Öic─â". Mai mult, a reptat ╚Öi formula de adresare "doamna Teo", iar prezentatoarea a taxat-o dur. ÔÇ×Nu, nu vreau s─â fiu m─âtu╚Öa ta! Niciodat─â s─â nu te duci la una la televizor s-o faci m─âtu╚Ö─â", i-a spus Teo Trandafir, ├«n direct.

image
Bianca Rus s-a transformat radical dup─â divor╚Ťul din anul 2018Surs─â foto: Arhiv─â personal─â

Bianca Rus, transformare radical─â de look

├Än anul 2018, Bianca Rus divor╚Ťa de cel cu care se c─âs─âtorise. Desp─âr╚Ťirea a fost una dureroas─â pentru artist─â ╚Öi a determinat-o s─â fac─â schimb─âri radicale ├«n via╚Ťa sa. Un an mai t├órziu, Bianca a trecut pragul unei clinici ╚Öi a decis s─â treac─â printr-o interven╚Ťie chirurgical─â care i-a modificat semnificativ opinia pe care o avea despre propria persoan─â. ╚śi-a mic╚Öorat stomacul ╚Öi a reu╚Öit astfel s─â sl─âbeasc─â nu mai pu╚Ťin de 60 de kilograme! 

kate profimedia 0692807495 jpg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg
cub jojo admin gif
image
alina puscas png
femeie care numara bani jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
maria dragomiroiu
cristina siscanu 1 jpeg
morgan freeman acuzat de abuz sexual jpeg
14dragos popa jpg
irina baiant 2 credit foto miluta  jpeg
Gabi B─âd─âl─âu jpeg