Teo Trandafir, despre lupta cu atacurile de panică: "Simți că mori în momentul ăla"

image
Teo Trandafir, în discuții, la podcast, cu Alex Velea și Antoniafoto: captură YouTube

Până la 53 de ani, Teo Trandafir a dat piept din plin cu greutățile vieții. Prezentatoarea de la Kanal D a avut de-a lungul timpului numeroase problemele de sănătate și, pe lângă acestea, Teo s-a confruntat nu o dată și cu atacuri de panică.

Invitată în podcast-ul Antoniei și a lui Alex Velea, Teo a făcut dezvăluiri din viața personală. Vedeta a povestit un episod dramatic din viața ei atunci când s-a confruntat cu un atac de panică major, crezând pur și simplu că i-a venit sfârșitul.

”Depresie cred că-i mult, că am înțeles că depresia se manifestă, citez: <stare de tristețe marcantă, care durează mai mult de trei săptămâni>. Am atacuri de panică, adică mi se întâmplă răruț, dar frumos. Dacă-s mici, stau pe loc…îți bate inima, totul se învârte. Îți bate inima, simți că mori în momentul ăla. Cel mai rău am pățit-o când am mâncat niște mere cu morcovi și am ajuns la spital. Problema era că se făcuse ora 15.30 și eu nu eram în televiziune. Eram terminată de frică, îmi făcuseră perfuzii. Urc în lift, eu nu am claustrofobie și, dintr-o dată, zic: <eu o să mor acum! Mi se întâmplă acum>. M-am apucat cu mâinile de lift. Și atunci doctora care era cu mine în lift mi-a zis: <sunteți bine, însă aveți un atac de panică>. De atunci am mai făcut atacuri de panică, dar mai mici”, a povestit Teo Trandafir, în podcastul găzduit de Antonia și Alex Velea.

cub cub anamaria prodan laurențiu reghecampf png
brenciu si nevasta jpg
Gigi Becali FOTO Razvan Pasarica/SPORT PICTURES
sotie cumpanasu jpg
cub laurette png
image png
anca serea jpeg
image png
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
daniel onoriu jpg
Dorian Popa
image png
sotie cumpanasu jpg
image png
2 britney spears jason alexander party time jpg jpeg