Imaginea care nu-i va plăcea deloc lui Virgil Ianțu! Jasmine are, la doar 16 ani, un viciu periculos

Ultima actualizare:

Virgil Ianțu, cunoscutul prezentator român de televiziune, are o carieră ce i-a adus simpatia și aprecierea oamenilor, dar și o familie frumoasă cu care se mândrește.

Virgil Ianțu este foarte mândru de fiica sa, Jasemine
Virgil Ianțu este foarte mândru de fiica sa, Jasemine

Fiica sa, Jasmine, a fost văzută, recent, alături de prietenii săi, în timp ce se îndrepta spre Gara de Nord, din Bucureşti. Imaginile suprinse de paparazii sunt unele care ar putea să nu-l încânte în mod deosebit pe celebrul prezentator. 

În ciuda faptului că are doar 16 ani, fiica lui Virgil Ianțu este victima unui viciu care ar putea să îi dăuneze serios sănătății în viitor: fumatul. Pe drum spre Gara de Nord, adolescenta și-a aprins o țigară, conform Spynews.ro.

Jasmine Ianțu s-a distrat cu gașca de prieteni Sursă: Spynews
Jasmine Ianțu s-a distrat cu gașca de prieteni Sursă: Spynews

Adolescenta pune mare preț pe aspectul său, lucru evident și din ținuta pe care a ales-o. Jasmine a purtat o rochie albă, vaporosă, scurtă şi o pereche de Converse. Nu au lipsit nici ochelarii de soare, pe care însă i-a folosit mai mult timp pe post de coroniță decât pentru a-și proteja ochii de razele ultraviolete. 

Citește și Fiica lui Virgil Ianțu, poze îndrăznețe, în vacanță. La 16 ani, Jasmine are o frumusețe exotică

Probabil încurajată de vremea frumoasă de afară, fiica prezentatorului tv și gașca sa au plecat spre gară, de unde și-au cumpărat bilet de tren. Destinația aleasă, litoralul nostru! 

Virgil Ianțu, un tată mândru

Virgil Ianțu este mândru de fiica sa, ce îi seamană foarte mult, dar recunoaște că adolescența Jasminei îi cam dă bătăi de cap.

Într-un interviu despre familia sa, Virgil declara că e foarte fericit că fata sa are ureche muzicală, dar și o voce bună.

Ascultă multă muzică şi asta mă bucura foarte tare. Ce mai face ea interesant (şi sănătos!) este că ascultă nu doar muzica generaţiei ei, ci parcurge perioade muzicale diferite. Dacă vorbim despre talent... e grav. Este extrem de talentată, are o ureche excelentă şi un glas cu o tehnică intuitivă rară – şi nu sunt un tată nebun, care şi-ar lăuda fata din orgoliu”, a povestit Virgil Ianțu, pentru Click! pentru femei. 

Cu toate că prezentatorul a recunoscut că nu îl sperie nimic legat de anii care urmează în privința fiicei sale, întrebat dacă e Jasmine are deja iubit, el nu a ezitat răspunsul și a declarat cu umor:

 ”Trecem şi peste această discuţie, care îmi dă noduri în stomac”.

Virgil Ianțu spunea, de pe atunci, că are încredere în adolescentă și știe că va face alegerile bune, mai ales că el și soția sa îî sunt alături. 

Nu mă sperie nimic, atâta vreme cât Roxana (n.r. soția lui) şi cu mine îi suntem alături. Avem o relaţie deschisă şi frumoasă cu Jasmina şi ştiu că o să îşi găsească drumul ei, în care noi o vom susţine”, declarat Virgil. 

Citește și Fiica lui Virgil Ianțu, poze îndrăznețe, în vacanță. La 16 ani, Jasmine are o frumusețe exotică

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
cum recuno ti un mecanic auto bun 5 calita i necesare jpg
image
image
image
image
image
image
1 liviu varciu si carmina 5 jpg jpeg
toma caragiu jpg
tamara buciuceanu jpg
elena carstea jpeg
salma hayek rochie albastra profimedia jpg
seraphina rose ben affleck fin profimedia colaj png
Pentru cei care nu își mai amintesc, trupa Holograf a fost înființată în anul 1977 de către Mihai Pocorschi
banner julia jianu png
image
actualitate.net
image
actualitate.net