Virgil Ianțu, secretul relației longevive cu partenera. S-au gândit și la un al doilea copil!

Virgil Ianțu a fost invitat în podcastul găzduit de Cătălin Măruță, acolo unde prezentatorul TV a făcut mai multe dezvăluiri legate de viața persoanlă și cariera sa. Întrebat de Măruță, acesta a mărturisit și că el și partenera lui, Roxana, s-au gândit să devină din nou părinți, explicând și care este secretul relației lor longegive. Iată declarațiile!

Virgil Ianțu, alături de Roxana și de fiica lor, Jasmine Foto: Arhivă personală
Virgil Ianțu, alături de Roxana și de fiica lor, Jasmine Foto: Arhivă personală

Virgil Ianțu și partenera lui de viață, Roxana, au ales să nu se căsătorească, fiind de părere că nu actele reprezintă dovada iubirii, însă acest lucru nu îl oprește pe prezentator să o numească „soție”.

Aceștia au una dintre cele mai sudate și longevive relații autohtone. Cei doi formează un cuplu de aproximativ 20 de ani, cunoscându-se cu doi ani înainte de a intra în relație, iar prezentatorul a dezvăluit că rar există certuri în casa lor.

Secretul relației longevive dintre Virgil Ianțu și Roxana

Virgil Ianțu și Roxana au împreuă o fiică, pe Jasmine, care se apropie deja cu pași repezi de vârsta majoratului. Celebrul prezentator a dezvăluit că el și partenera lui s-au gândit, la un moment dat, să îi ofere acesteia un frățior sau o surioară, însă iată că până acum acest lucru nu s-a materializat.

Sunt 22 de ani de când ne-am cunoscut. Jasmine face anul acesta 17 ani. Ne-am gândit și la asta (la al doilea copil n.r). N-am avut momente de cumpănă. Știi, am avut o perioadă când poate ieșeam mai mult, dar era o perioadă normală. Când eram în juriu la Megastar, ieșeam mai des.

Nu mi-a spus niciodată nimic, niciodată nu a avut vreo scenă de gelozie și nici nu i-am dat ocazia. Nici nu mi-a zis să nu ies. Am avut libertate, amândoi ne-am acordat-o. Asta parcă ne-a apropiat și mai mult. Dacă sunt constrângerile prea multe, prea dese, s-ar putea să distrugă o relație.

Dragostea nu trebuie făcută cu forța, relația nu trebuie păstrată cu forța, trebuie păstrată în mod natural și când există voință și dragoste reală de ambele părți.”, a dezvăluit Virgil Ianțu, în podcastul „Acasă la Măruță”.

Citește și: Incredibil cum s-a cunoscut Virgil Ianțu cu soția lui! «Îmi era și jenă»

Virgil Ianțu, declarație de dragoste pentru partenera lui

Virgil Ianțu a vorbit cu emoție și admirație despre mama fiicei sale, explicând că o apreciază enorm pentru felul ei de a fi, fiindu-i recunoscător că i-a oferit mereu libertatea de care a avut nevoie și că l-a susținut în mod necondiționat. Între ei nu au existat gelozii, iar acest lucru le-a întărit și mai mult relația.

Felul ei de a fi... Prin lucrurile pe care le-a făcut pentru mine, pentru familie, prin felul ei de a fi, prin relația cu prietenii… E un om care se pune tot timpul pe locul 2. Tot timpul vorbește cu cineva pentru a ajuta. I-am zis: «Nu poți să ajuți pe toată lumea». Stă tot timpul să le rezolve tuturor problemele.

E un om extrem de săritor. Uneori îi zic: «Vezi că îți consumi toată energia. E foarte frumos ceea ce faci, dar tu și somatizezi», că o apucă și cu nesomn, cu tot felul de gânduri dacă nu e rezolvat ceva. Sigur felul ei de a fi și cu toate lucrurile din jurul ei… mă fac să o iubesc tot mai tare în fiecare zi.”, a fost declarația de dragoste a lui Virgil Ianțu pentru partenera lui.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
asistati social romania foto arhiva adevarul jpg
image
image
image
image
image
image
cub mihai mitoseru png
netflix pixabay png
unnamed 11 jpg
banner smiley png
cub anda adam png
buscu 1 1536x1152 jpeg
image png
Maia Morgenstern jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net