Adelina Pestrițu, la brațul lui Smiley: „Sunt foarte fericită că...”

Adelina Pestrițu a apărut la brațul lui Smiley, dar nu dintr-un motiv oarecare! 5.000 de persoane au văzut-o astfel pe fosta prezentatoare TV, iar solistul a explicat de ce a ales-o tocmai pe ea.

Faimoasa brunetă a surprins cu apariția sa la concertul lui Smiley. Evenimentul a avut loc chiar în această seară, 31 mai 2022, la Sala Polivalentă și au participat peste 5.000 de fani, iar cântărețul le-a făcut o surpriză de proporții. Chiar în timpul concertului, Andrei Maria, alias Smiley, a lansat cea mai nouă piesă pe care o interpretează alături de Juno și, surpriză, protagonista este chiar Adelina Pestrițu.

Nu rata: Adelina Pestriţu se destăinuie. Care este cea mai mare dorinţă a vedetei: «Aşa se întâmplă în fiecare meserie»

Din public, vedeta de televiziune a vorbit în premieră despre noul proiect pe care l-a acceptat fără să stea pe gânduri. Chiar dacă a petrecut 20 de ore pe platoul de filmare, Adelina Pestrițu arată impecabil în fiecare cadru în care apare. Îmbrăcată elegant, așa cum ne-a obișnuit, bruneta a optat pentru un costum negru, masculin, la care a asortat o pereche de sandale și cercei încrustați cu pietre prețioase.

Să vezi și să nu creziSmiley a filmat scene deocheate cu o colegă de breaslă. Cum a reacționat Gina Pistol

Adelina Pestrițu la volanul unui Ferrari

Cea mai scumpă bijuterie de care Adelina s-a atins la filmările videoclipului este, însă, de departe, bolidul Ferrari F8 Tributo, al cărui preț pornește de la 250.000 de Euro. Vedeta a mărturisit că nu a simțit orele de filmare și, pe bună dreptate, la volanul unei asemenea mașini...

Citește și: Adelina Pestrițu, vacanță de vis! Uite unde a dormit vedeta: «Am aterizat pe lună»

„Sunt foarte fericită că am putut participa ca rol principal în noul videoclip al lui Smiley. Este un artist pe care îl admir demult și îl apreciez pentru tot efortul pe care îl depune în proiectele lui ca totul să iasă perfect. Este și lucrează numai cu profesioniști și asta se poate vedea cu ochiul liber în rezultatele pe care le are”, a declarat Adelina Pestrițu, la concertul lui Smiley.

Smiley, primul concert după pandemia de COVID-19

Mai mult, și solistul a fost entuziasmat și nu doar pentru colaborarea cu Adelina. A urcat pe scenă pentru prima dată după relaxarea restricțiilor, după doi ani grei în care activitatea artiștilor a avut de suferit. Astfel, Smiley a vorbit despre primul său concert, eveniment pe care îl consideră un succes.

„Mi-am dorit să dau START verii și distracției pe scenă, într-un concert mare pe care l-am așteptat cu dor mai bine de 2 ani. A fost cel mai bun moment să ofer oamenilor, care au vrut să se întâlnească live cu mine, o premieră, să fie primii care ascultă noua mea piesă și primii care văd videoclipul.

 A fost o superatmosferă, am dansat, am cântat și am pornit vara împreună, așa cum trebuie să fie ea, cu emoții de tot felul, cu bucurie, cu distracție. Și am văzut-o cu toții pe Adelina Pestrițu care, în clipul nostru, e „Scumpă foc” și la filmări, un profesionist, așa cum auzisem despre ea”, a transmis Smiley.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

image
image
image
image
image
image
banner Vero Căliman png
Shakira si Pique jpeg
banner jador png
image png
image png
cub iulia vantur png
radu valcan instagram jpg
bogdan ene logo logo webp
image
actualitate.net
image
actualitate.net