Adelina Pestrițu, vacanță de vis! Uite unde a dormit vedeta: «Am aterizat pe lună»

Adelina Pestrițu are parte de o vacanță de vis. Pe lângă fotografii cu peisaje splendide și ținute senzuale, frumoasa vedetă a făcut un tur video al cazării unde și-a petrecut nopțile, iar imaginile te lasă fără cuvinte. Vrei să știi cât costă o noate de cazare?

De câteva zile, Adelina își torturează fanii și prietenii, care stau închiși la birou, cu imagini epice ultima ei călătorie. Frumoasa brunetă se află în deșertul Wadi Rum din Iordania. Acest loc faimos este cunoscut și sub numele de „Valea Lunii”, deși peisajele sale par a fi mai degrabă desprinse de pe Marte.

Adelina Pestrițu a încins internetul cu câteva fotografii în care poartă un haine mulate pe corp, care-i scot în evidență toate formele. Aspectul senzual al divei e eclipsat însă, de această dată, de peisajele fantastice din jurul ei.

Citește și Adelina Pestrițu, vacanță de vis în Africa. Cum a reacționat Zeny la zborul de 14 ore

Adelina Pestrițu, camuflată în deșert. Bruneta petrece o vacanță de vis!

Pentru cazare, Adelina a ales un camping de corturi luxoase. Mulțumită de toată experiența, vedeta a postat un mesaj în care le spune urmăritorilor ei că trebuie să așeze această locație pe „wish list”.

„Peisajele te trimit cu gândul la o altă Planetă. Și ca să te desprinzi 100% de stresul cotidian, nu ai nici semnal la telefon și nici Wi-Fi. Practic. simți că trăiești într-un vis. Adormi uitându-te la stele și te trezesc razele puternice ale soarelui, văzute prin geamurile de la igloo”, a scris vedeta pe contul ei de Instagram.

Unde a dormit Adelina Pestrițu, în vacanța ei din deșert? „Practic, simți că trăiești într-un vis”

Cazarea din deșertul Wadi Rum e una spectaculoasă. Prețul unei camere asemănătoare cu cea filmată de Adelina merge spre 500 de euro/zi în timpul lunii iunie, pe platforma  Booking.com. La doar o lună după ce încingea mediul online cu fotofrafii exotice din Mauritius, vedeta în vârstă de 35 de ani a surescitat din nou imaginația celor care visează la o vacanță de vis. 

Alături de partenerul ei, Virgil Șteblea, Adelina Pestrițu a avut parte chiar și de noapte magică petrecută „în mijlocul deșertului, lângă foc”. A există însă și o mică problemă: gândul că o poate ataca un scorpion nu i-a dat pace. 

Până la urma, vedeta s-a liniștit și a savurat liniștea deșertului. „Am făcut focul, am băut ceai tradițional și ne-am uitat la stele”, a scris Adelina pe Instagram.

cub horoscop supărare png
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
femeie însărcinată sursa FOTO Pixabay
cub horoscop iertare png
Faimosii Survivor Romania joc imunitate Foto Pro TV jpg
Cuplu care doarme in pat - pijamale FOTO Shutterstock
1 femeie cu accesorii jpg jpeg
Icoana Basilica ro webp
image
image
image
image
image
image
front 1 Beyonce (gettyimages) jpg
Jennifer Lopez si Ben Affleck  jpeg
cosmin selesiB jpg
Kim Petras Sam Smith la Grammy 2023 profimedia 0754344361 jpg
cub bianca rus png
cub cristina cioran png