Adelina Pestrițu, vacanță de vis în Africa. Cum a reacționat Zeny la zborul de 14 ore

Ultima actualizare:

Adelina Pestrițu se bucură în prezent de unele dintre cele mai frumoase peisaje pe care le are Africa de oferit, aceasta aflându-se de câteva zile în vacanță în Mauritius, împreună cu partenerul ei, Virgil Șteblea, și fetița lor, Zeny. Așa cum și-a obișnuit admiratorii, Adelina a împărtășit și cu aceștia mai multe imagini din locația de vis, iar soarele nu e singurul care a „încins” plaja!

Adelina Pestrițu, vacanță de vis în Africa Foto: Instagram
Adelina Pestrițu, vacanță de vis în Africa Foto: Instagram

Adelina Pestrițu se află în prezent în vacanță în Mauritius, o țară din Africa de Est, cunoscută pentru peisajele care îți taie respirația, localizată pe o insulă din Oceanul Indian.

Adelina Pestrițu, vacanță exotică în Mauritius! 

Deși se bucură din plin de tot ceea ce are locația de oferit, fosta prezentatoare TV își face timp și pentru a comunica cu urmăritorii săi din mediul online, pentru a-i ține pe aceștia la curent cu detalii din perioada de relaxare.

Nelipsite au fost, bineînțeles, și imaginile în costum de baie, în ultimele fotografii de acest gen Adelina prezentând și un decolteu generos. Aceasta și-a petrecut mare parte din timp la plajă, acolo unde a prins un bronz ciocolatiu, însă „aventurile” ei în Mauritius au fost și ele documentate. Adelina a vizitat o grădină zoologică impresionantă, acolo unde s-a pozat alături de câteva girafe, pe care le-a și hrănit, și chiar și un pui de crocodil!

Citește: EXCLUSIV Adelina Pestrițu, fără filtre. Realitate versus Instagram. Uite cum muncește în viața reală: colete, filmări și întâlniri

Cum se adaptează fetița Adelinei Pestrițu la astfel de călătorii

Admiratorii ei au fost curioși cu privire la frumoasa locație, așadar aceasta le-a răspuns tuturor întrebărilor, în secțiunea „Story” a Instagramului. Multe mămici au întrebat-o pe Adelina cum s-a descurcat fetița ei cu zborul lung, acesta durând 3 ore de la București la Paris, iar apoi 11 ore de la Paris la Mauritius, cu o escală de 5 ore. 

Adelina Pestrițu a dezvăluit că dispune de toate armele din dotare atunci când călătorește cu fetița ei, purtând cu ea un rucsac plin cu jucărioare și cărticele care să îi distragă celei mici atenția. Zenaida, alintată „Zeny”, are acum 3 ani și 8 luni și a călătorit până în prezent în numeorase locații, precum America, Maldive, Laponia, Egipt și Turcia.

„Noi am mers pe principiul că trebuie să o plimbăm pe mică pentru a se acomoda cu astfel de deplasări. Fiecare vacanță a contat în dezvoltarea ei. Se adaptează foarte repede la orice fus orar, iar în cazul zborurilor lungi doarme.”, a scris Adelina.

Adelina Pestrițu a mai dezvăluit că în această vacanță a mâncat cam tot ce era „interzis”, însă atunci când vede că acumulează kilograme, se apucă serios de sport pentru a se menține suplă.

Citește și: Adelina Pestrițu, declarații fără perdea despre operațiile estetice și aparițiile nud

  Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro! 

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net