Adelina Pestrițu, panicată pentru Zenny: «Încerc să mă autocontrolez»

Ultima actualizare:

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai cunoscute influencere. Activitatea sa din mediul online este urmărită de o multitudine de oameni, așadar vedeta trebuie să aibă foarte multă grijă la imaginea pe care o afișează. Adelina a oferit amănunte neștiute despre viața ei, fără filtre, așa cum nu o vedem pe Instagram.

Adelina Pestrițu este o mamă foarte grijulie și panicată
Adelina Pestrițu este o mamă foarte grijulie și panicată

Adelina Pestrițu este o femeie sigură pe sine și capabilă să-și gestioneze propriile afaceri. Pe Instagram transmite încredere, putere și o stare de bine prin intermediul pozelor pe care le distribuie. Atunci când nu se află în fața aparatului de fotografiat, Adelina se confruntă cu îngrijorări și gânduri precum oricare dintre noi. 

Într-un interviu recent, Adelina a dezvăluit că este o mamă foarte protectoare și, adesea, se panichează fără motiv atunci când vine vorba despre fiica ei de trei ani pe nume Zenaida. 

Adelina a decis să o ferească pe fiica sa de expunerea media și a hotărât să nu mai distribuie fotografii cu aceasta pe rețelele de socializare. Micuța are trei ani și merge deja la grădiniță. spre bucuria părinților care sunt foarte mândri de modul în care fiica lor evoluează. 

Adelina Pestrițu a povestit că a fost foarte panicată atunci când fiica sa a început să meargă la grădiniță. Vedeta a relatat că a învățat totuși, cu timpul, să își controleze emoțiile negative. Influencera este conștientă că, la grădiniță, Zeny învață o multe lucruri care îi vor fi utile în viitorul apropiat și poate obține un plus de independență. 

Adelina Pestrițu a povestit că are o legătură foarte bună cu Zenaida și că, în fiecare zi, fetița îi povestește ce a făcut la grădiniță și care sunt lecțiil pe care le-a învățat. 

Vezi și: Adelina Pestrițu, primul business îngenuncheat de pandemie

„Dacă era după mine, probabil că aș fi montat și niște drone permanente deasupra instituției, niște raze X cu senzori de mișcare și un telescop sau camere video pe clădirea de vizavi, care să-mi arate tot în timp real, însă încerc să mă autocontrolez și să nu fiu o mamă exagerată. Pentru binele meu și al ei", a povestit Adelina, conform Viva!

Din fericire, Adelina s-a adaptat foarte bine la grădiniță și s-a împrietenit cu ceilalți colegi de grupă. Vedeta a povestit că, la rândul ei, se înțelege bine cu părinții colegilor Zenaidei și a legat amiciții. Adelinei nu îi pasă prea mult de ce spun cei din jur și încearcă să facă tot ce îi stă în putință pentru a nu transmite un mesaj greșit.

Citește și: Experimentul inedit încercat de Adelina Pestrițu cu fiica sa, Zenaida

„În viața de zi cu zi, nu mă consider o persoană publică, așadar comportamentul meu nu este diferit pentru că oamenii îmi cer poze sau autografe, ba dimpotrivă. Nu sunt interesată de cum mă văd oamenii, ci mai degrabă de cum să fac să nu îi deranjez, să nu îi supăr și să nu mă considere altfel decât sunt de fapt, un om simplu și absolut normal, care știe ce înseamnă bunul-simț și respectul", a povestit soția lui Virgil Ștebelea.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

    Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net