Adelina Pestrițu, panicată pentru Zenny: «Încerc să mă autocontrolez»

Adelina Pestrițu este una dintre cele mai cunoscute influencere. Activitatea sa din mediul online este urmărită de o multitudine de oameni, așadar vedeta trebuie să aibă foarte multă grijă la imaginea pe care o afișează. Adelina a oferit amănunte neștiute despre viața ei, fără filtre, așa cum nu o vedem pe Instagram.

image
Adelina Pestrițu este o mamă foarte grijulie și panicată

Adelina Pestrițu este o femeie sigură pe sine și capabilă să-și gestioneze propriile afaceri. Pe Instagram transmite încredere, putere și o stare de bine prin intermediul pozelor pe care le distribuie. Atunci când nu se află în fața aparatului de fotografiat, Adelina se confruntă cu îngrijorări și gânduri precum oricare dintre noi. 

Într-un interviu recent, Adelina a dezvăluit că este o mamă foarte protectoare și, adesea, se panichează fără motiv atunci când vine vorba despre fiica ei de trei ani pe nume Zenaida. 

Adelina a decis să o ferească pe fiica sa de expunerea media și a hotărât să nu mai distribuie fotografii cu aceasta pe rețelele de socializare. Micuța are trei ani și merge deja la grădiniță. spre bucuria părinților care sunt foarte mândri de modul în care fiica lor evoluează. 

stanga
dreapta
adelina pestitu zenaida 00003 jpeg
adelina pestitu zenaida 00009 jpeg
adelina pestitu zenaida 00002 jpeg
adelina deschidere png
adelina pestritu (1) jpg
adelina pestritu jpeg
adelina pestritu 6 jpeg
adelina pestritu png
Adelina Pestrițu se alătură campaniei jpeg
Larisa Udilă, la ședința foto la care a anunțat și Adelina că merge jpeg
adelina pestritu si familia jpeg
Adelina Pestrițu a revenit în mediul online după ce s a vindecat de coronavirus  jpeg

Adelina Pestrițu a povestit că a fost foarte panicată atunci când fiica sa a început să meargă la grădiniță. Vedeta a relatat că a învățat totuși, cu timpul, să își controleze emoțiile negative. Influencera este conștientă că, la grădiniță, Zeny învață o multe lucruri care îi vor fi utile în viitorul apropiat și poate obține un plus de independență. 

Adelina Pestrițu a povestit că are o legătură foarte bună cu Zenaida și că, în fiecare zi, fetița îi povestește ce a făcut la grădiniță și care sunt lecțiil pe care le-a învățat. 

Vezi și: Adelina Pestrițu, primul business îngenuncheat de pandemie

„Dacă era după mine, probabil că aș fi montat și niște drone permanente deasupra instituției, niște raze X cu senzori de mișcare și un telescop sau camere video pe clădirea de vizavi, care să-mi arate tot în timp real, însă încerc să mă autocontrolez și să nu fiu o mamă exagerată. Pentru binele meu și al ei", a povestit Adelina, conform Viva!

Din fericire, Adelina s-a adaptat foarte bine la grădiniță și s-a împrietenit cu ceilalți colegi de grupă. Vedeta a povestit că, la rândul ei, se înțelege bine cu părinții colegilor Zenaidei și a legat amiciții. Adelinei nu îi pasă prea mult de ce spun cei din jur și încearcă să facă tot ce îi stă în putință pentru a nu transmite un mesaj greșit.

Citește și: Experimentul inedit încercat de Adelina Pestrițu cu fiica sa, Zenaida

„În viața de zi cu zi, nu mă consider o persoană publică, așadar comportamentul meu nu este diferit pentru că oamenii îmi cer poze sau autografe, ba dimpotrivă. Nu sunt interesată de cum mă văd oamenii, ci mai degrabă de cum să fac să nu îi deranjez, să nu îi supăr și să nu mă considere altfel decât sunt de fapt, un om simplu și absolut normal, care știe ce înseamnă bunul-simț și respectul", a povestit soția lui Virgil Ștebelea.  

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

    Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News, Facebook și Instagram

george simion port popular jpg
Andreea Banica (foto Facebook) jpg
cristi borcea valentina pelinel milan jpeg
tonciu prodan reghe jpeg
Lucile Randon
laura cosoi jpg
amber heard atunci vs acum jpg
laceanu 1 415551511 jpeg
image
adevarul.ro
image
adevarul.ro
image
image
image
image
280952814 1610884362606650 749984686026597387 n jpg
4 theo rose jpeg
jon snow si daenerys foto instagram
tyson mike gettyimages 1096316320 jpeg
mirela vaida copii4 png
Andreea Banica (foto Facebook) jpg