Adelina Pestrițu, șicanată pe Instagram!

Adelina Pestrițu a avut parte de critici dure pe Instagram, după ce a  filmat un clip despre ,,moda bunelor maniere", în care bruneta a exemplificat un obicei foarte urât al clienților din magazine. 

 Adelina Pestrițu, șicanată pe Instagram!
Adelina Pestrițu, șicanată pe Instagram!

Adelina Pestrițu face ce face și tot își atrage critici din partea urmăritorilor ei. Frumoasa influenceriță a postat pe Instagram, la secțiunea Story, un clip în care demonstra comportamentul total inadecvat al anumitor persoane, în supermarket-uri.

Citește și Adelina Pestrițu, panicată pentru Zenny: «Încerc să mă autocontrolez»

Bruneta era înfățișată în timp ce se afla în fața unui stand cu produse din panificație și atingea pe rând mai multe chifle, pentru a alege una pe gustul ei. Clipul fusese special regizat pentru a servi drept un exemplu de ,,așa nu". 

Din păcate, imediat după postarea clipului, Adelina Pestrițu a avut parte numai de șicane din partea urmăritorilor ei, care au acuzat-o că, deși a dorit să ofere un exemplu, în realitate ar fi făcut exact invers. Mai multe persoane i-au reproșat că a pus mână pe produsele de la stand, fără să le achiziționeze. 

Adelina Pestrițu s-a trezit la miezul nopții pentru a demonstra  haterilor că se înșală
Adelina Pestrițu s-a trezit la miezul nopții pentru a demonstra haterilor că se înșală

Bruneta s-a înfuriat la culme când a primit astfel de reacții și a ținut să demonstreze, detractorilor că într-adevăr a cumpărat chiflele pe care le-a atins, în loc să le pună la loc la raft.

Adelina Pestrițu a postat chiar la miezul nopții un clip în care arăta produsele de panificație respective, pe bufetul din bucătărie, cu mențiunea că a mâncat deja două chifle. 

,,Le-am cumpărat! Ah nu ies la numărătoare?! Am și mâncat două între timp. Sper că nu mai e nevoie și de alte dovezi.", a declarat Adelina Pestrițu, extrem de iritată

Adelina Pestrițu a câștigat un premiu important la Gala I Succes

Adelina Pestrițu, 35 de ani, a devenit o influenceriță de succes, iar dovada este chiar premiul pentru ,,Best Influencer Activity”, pe care l-a câștigat, recent, la Gala I Succes. Vedeta a fost deosebit de mândră și entuziasmată să vadă că munca ei de pe rețelele de socializare a fost oficial recunoscută.

Citește și Adelina Pestrițu, declarații fără perdea despre operațiile estetice și aparițiile nud

Adelina și-a făcut apariția la eveniment precum o adevărată divă, cu o rochie neagră fină, cu tăietură pe picior și părul aranjat simplu, într-un coc. Vedeta a strălucit pe covorul roșu și a plecat acasă cu un premiu mult dorit. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
WhatsApp Image 2024 04 20 at 09 53 05 jpeg
image
image
image
image
image
image
FotoJet (28) jpg
monica birladeanu instagram jpg
FotoJet (20) jpg
FotoJet (18) jpg
FotoJet (16) jpg
image png
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
image
actualitate.net
image
actualitate.net