Brownie sau negresă care nu îngrașă. Rețeta Adelinei Pestrițu

Ultima actualizare:

Adelina Pestrițu (35 de ani) a declarat război zahărului și a lansat provocarea "30 de zile fără zahăr". Pe lângă sfaturi și trucuri pe care le scrie pe Instagram, pentru cei peste 1,8 milioane de fani, vedeta publică și rețete care nu conțin deloc "drogul dulce", așa cum este numit zahărul alb. Iată cum se face brownie care nu îngrașă!

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock

Cine nu visează să mănânce dulciuri și să nu se îngrașe? Și, pe deasupra, să mai fie și foarte bune la gust. Adelina Pestrițu a încercat o alternativă la clasicele brownies, care pare prietenoasă cu silueta. Adelina nu a avut niciodat[ probleme cu silueta, dar a recunsocut că îi place să fie foarte slabă și că se simte bine atunci când cântarul arată sub 50 kg.

Brownie cu ciocolată, care nu îngrașă

Ingrediente:

Un avocado copt, pasat, 1/2 cană zahăr pudră, 2 ouă, 2 linguri de miere, 2 linguri unt de arahide, 1 linguriță praf de copt, 1 linguriță extract de vanilie, 1/4 linguriță sare, 1/3 cană chips de ciocolată neagră, fără zahăr.

Mod de preparare:

Preîncălziți cuptorul la 170 de grade. Amestecați toate ingredientele de mai sus, după care turnați compoziția în tavă (rotundă sau de chec, după preferințe). Presărați desupra fulgi de ciocolată și dați la cuptor pentru aproximatyiv 45 de minute. Puteți face testul cu scobitoarea, dar nu uitați că la brownie este indicat ca interiorul să fie umed, ciocolătos, nicidecum uscat. Lăsați să se răcească și apoi bucurați-vă de prăjitură. O puteți consuma cu fructe de pădure alături.

Citește și: Dependența de zahăr i-a dat viața peste cap: «Sevrajul e cumplit». Cu ce a înlocuit Simona Hapciuc drogul dulce

Alte rețete fără zahăr, publicate de Adelina Pestrițu, sunt tiramisu fără zahăr, clătite cu miere, banane și avocado, brioșe prietenoase cu silueta. Potrivit specialiștilor, zahărul alb din comerț, care este produs din trestie de zahăr, și care mai este numit "drogul alb", poate fi înlocuit cu succes de zahărul brun, miere, siropul de arțar și chiar zahăr de cocos.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!

Puteţi urmări ştirile Click! pe Google News,Facebook și Instagram!

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
radiografie pulmonara shutter jpeg
image
image
image
image
image
image
horoscop jpeg
tocana ficat ceapa jpeg
horoscop pexels jpg
cub horoscop iertare png
5 RETETE de salate mega sanatoase pentru pachet Ce sa iei cu tine pentru pranzul de la munca (1) jpg
piure de cartofi freepik jpg
sarmale de post 520105 jpg
horoscop bani jpg
image
actualitate.net
image
actualitate.net