Adelina Pestriţu se destăinuie. Care este cea mai mare dorinţă a vedetei: «Aşa se întâmplă în fiecare meserie»

Ultima actualizare:

Adelina Pestrițu stă prost cu timpul, dar și cu somnul.  A ajuns un model pentru toate femeile din România și pentru asta muncește continuu. La cei 35 de ani ai săi, vedeta este un exemplu de ambiție, și-a construit un brand și o familie frumoasă, dar muncește foarte mult pentru asta.

Adelina Pestriţu este una dintre cele mai de succes femei din România
Adelina Pestriţu este una dintre cele mai de succes femei din România

Adelina a mărturisit că îi lipsește timpul, dar face tot ce poate pentru a mulțumi pe toată lumea!

"Trebuie să am timp pentru mine pentru că nu am încotro, dar timpul e dușmanul nostru, cum se întâmplă în fiecare meserie. Aș vrea să am mai mult timp și pentru familie, și pentru mine, și pentru comunitatea mea dar fac atât cât pot!", a declarat Adelina Pestrițu într-un interviu pentru emisiunea lui Cristi Brancu de la Prima TV, Exclusiv VIP!

Oriunde își face apariția, Adelina Pestrițu îi lasă pe toți cu gură căscată. Invitată acum câteva zile la Gala I Success, acolo unde a luat și premiul pentru ,,Best Influencer Activity”, frumoasa vedetă a afișat  o ținută demnă de orice eveniment cu ştaif de peste Ocean. Adelina a îmbrăcat o rochie lungă, neagră, cu o crăpătură îndrăzneață pe un picior, accesorizată cu mânuși, realizată special pentru ea, care a atras toate privirile. La o astfel de ținută, Pestrițu a avut o coafură lejeră, cu părul strâns în coc.

Adelina Pestriţu își dorește o vacanță exotică de Paște

Muncește foarte mult și uneori se simte epuizată, având mai tot timpul programul încărcat, așa că Adelina Pestrițu simte nevoia  să se relaxeze în familie,  în perioada sărbătorilor pascale. Are în plan o vacanță exotică și speră să ajungă acolo pentru că își dorește să petreacă mai mult timp alături de fetița ei.

"De Paște intenționăm să plecăm într-o vacanță, nu știu dacă ne va reuși acest plan pentru că avem foarte multe de făcut, dar dacă vom pleca nu știu dacă vom mânca și mâncare tradițională, pentru că visez la o destinație exotică. Simt nevoia să mă distrez cu cea mică, undeva pe plajă, să nu am prea multe trecute în agendă și să am timp pentru ea", a mai spus Adelina Pestrițu, în interviul pentru Cristi Brancu.

Adelina Pestriţu, nostalgică după Sărbătorile cu bunicii

Și tot cu privire la sărbătorile de Paște, întrebată ce își aduce aminte cel mai des din perioada copilăriei sale, Adelina a răspuns cu nostalgie!

"Îmi aduc foarte des aminte de bunicii mei, care nu mai sunt printre noi, dar văzând relația pe care  fiica mea o are cu bunicii, mă întorc puțin în copilărie și  duc dorul momentelor în care eram răsfățată de cei dragi mie... În momentul de față îmi lipsește somnul! Mi-e foarte somn tot timpul! Mă trezesc la 6.30 în fiecare dimineață, iar seara, de obicei, mă pun în pat pe la 22.30-23.00, ca să pot să fac față programului. Acum am depășit ora de somn, așa că o să fug la somn!", a mai completat Adelina Pestrițu, pentru Exclusiv VIP.

Pentru a se menține mereu în formă și a avea un corp fără cusur, Adelina Pestrițu îmbină sportul cu alimentația sănătoasă. Vedeta are un meniu echilibrat și își permite chiar și dulciuri, dar fără a face excese.

Adelina Pestriţu, două milioane de urmăritori pe Instagram

Adelina Pestrițu s-a transformat într-un adevărat etalon  de frumusețe pentru femeile din România. Vedeta a reușit să strângă o comunitate de aproape două milioane de oameni pe Instagram, având unul dintre cele mai populare conturi din România. Mereu sinceră față de publicul ei, Adelina se numără astăzi printre cele mai apreciate femei din țară. Tocmai pentru că vrea să își țină fanii aproape, vedeta postează constant pe pagina ei de Instagram. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
image
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
ogoranu luptator anticomunist
image
image
image
image
image
image
lavinia si banica jpg
Artista s-a aflat în pragul anorexiei
vedete la un pas de moarte jpg
monica tatoiu
Alexandru Ciucu jpg
tania popa colaj facebook jpg
„Singurul om cu care probabil voi ține legătura este Zmărăndescu",  a spus Ana Maria Pal
banner dana nălbaru png
image
actualitate.net
image
actualitate.net