Diana Munteanu a făcut show la Formula 1, în Monaco! Elicopter, iaht și un costum de baie minuscul

Ultima actualizare:

Diana Munteanu trăiește pe picioar mare în acest weekend, vedeta făcându-și apariția la Monaco. Prezentă la cea mai fermecătoare cursă din calendarul de Formula 1, îndrăgita prezentatoare TV și-a surprins fanii cu ipostaze extravagante.

Vedeta e prezentă la Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco. Foto: colaj/Instagram Diana Munteanu
Vedeta e prezentă la Marele Premiu de Formula 1 de la Monaco. Foto: colaj/Instagram Diana Munteanu

Ajunsă la vârsta de 43 de ani, vedeta continuă să strălucească de fiecare dată când are ocazia. Diana Munteanu a încins internetul cu ultimele sale postări. Mai întâi, frumoasa prezentatoare le-a arătat tututor cum a plecat spre Marelele Premiu de Formula 1, care se desfășoară în acest weekend (28-29 mai) pe străzile cochete din Monte Carlo.

Citește și Cursa de Formula 1 de la Monaco este atracția momentului! Clipe uluitoare petrecute pe legendarul circuit

Pentru că vorbim totuși de o etapă plină de stil, Diana nu a putut să dezamăgească și a plecat spre tărâmul bogaților ca un adevărat superstar. Ea a distribuit un clip în care se îndreaptă grațioasă și plină de zâmbete spre un elicopter.

Diana Munteanu a plecat cu elicopterul la cursa de Formula 1 de la Monaco

La finalul acestei săptămâni, lupta pentru supremație dintre Red Bull și Ferrari se anunță fascinantă. Dar și mai fascinantă va fi galaxia de vedete care își vor face apariția la standuri și în lojele din tribune.

Citește și Ce trebuie să faci ca să arăți ca Vandici, Diana Munteanu și Adina Halas

Diana Munteanu a furat startul și a venit încă de sâmbătă la grandiosul eveniment din Formula 1. Ea și-a pus pe jar fanii după ce s-a afișat într-un costum de baie minuscul, vedeta relaxâdu-se lângă piscină. Apoi, cunoscutul personaj monden a vrut să ne arate și celebrul port din Monaco de la bordul unui iaht luxos. 

Diana Munteanu, apariție incendiară la Monaco!

Au fost 24 de ore în care Diana Munteanu a făcut show total la Monaco și weekend-ul încă nu s-a terminat. Cu siguranță, diva a pregătit și alte surprize în cea mai așteptată zi din calendarul „Marelui Circ”.

Duminică, pe străzile fermecătoare din Monte Carlo se va desfașura cea de a 68-a ediție a Marelui Premiu de Formula 1 găzduit de Monaco. Duelul dintre LeClerc și Verstappen e așteptat cu sufletul la gură, dar vedetele prezente la eveniment vor monopoliza din nou toată atenția. 

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!   

image
image
image
image
image
image
banner irinel columbeanu png
Harra Carmen jpg
banner gabriela cristea png
jador jpg
john wick keanu reeves foto epa  jpg
veronika rajek jpg
cub adrian minune png
banner dinu maxer png
image
actualitate.net
image
actualitate.net