Ce trebuie să faci ca să arăți ca Vandici, Diana Munteanu și Adina Halas

Ultima actualizare:

Vandici, Diana Munteanu și Adina Halas sunt mămicile sexy care fac furori la toate evenimentele la care participă. Divele s-au reunit la o mondenitate, lansarea unei colecții de haine, astfel că Diana a venit cu abdomenul la vedere și este toată pătrățele. Vandici mănâncă sport pe pâine, iar Halas are grijă la alimentație.

Diana Munteanu, Ilinca Vandici și Adina Halas dezvăluie secretele unei siluete perfecte
Diana Munteanu, Ilinca Vandici și Adina Halas dezvăluie secretele unei siluete perfecte

Îmbrăcate elegant, coafate, acestea au socializat și au demonstrat, încă o dată, că și mămicile pot fi femei fatale, cum e cazul lor.

Ilinca Vandici, o femeie care știe ce vrea de la ea!

Vezi și: Ilinca Vandici, confesiuni dureroase: «Am fost părăsită de un iubit». Cine e acel bărbat și ce a putut să îi spună

Ilinca Vandici a purtat o rochie maron baby- doll cu cizme negre pe care a accesorizat-o cu bijuterii. A avut o coafură lejeră și un machiaj natural. A devenit mămică în urmă cu cinci ani și are 35 de ani, însă arată ca în adolescență. Face mult sport și ține dietă.

De interes: Ce nu i-ar putea ierta Ilinca Vandici niciodată soțului: «Nu-mi vine să cred că spun asta»!

Ține post intermitent, la micul dejun mănâncă ouă poșate cu avocado, ovăz, iaurt, pâine neagră. Merge la sală de trei ori pe zi și se antrenează constant, așa că nu este de mirare că arată atât de bine.

Citește și: Ilinca Vandici, după valul de critici: «Am greșit, mi-e greu să mă uit la mine!»

Diana Munteanu, un exemplu de femeie și mamă, la 43 de ani!

Un corp la fel de tonifiat "deține" și Diana Munteanu. Are 43 de ani, este mama unui băiat de 13 ani, dar, la fel ca și în cazul Ilincăi, nu ai spune că are acest statut. Blondina a venit îmbrăcată într-o ținută sport elegantă compusă din jeanși, bustieră, vestă și tocuri.

Nu rata: FOTO Cât de mult se dezbracă vedetele la plajă. Loredana e campioana, Inna și Corina vin tare din urmă

Are un abdomen bine lucrat, brațe tonifiate, iar tenul este ca de 20 de ani. Alimentația, sala și tratamentele faciale au ajutat-o să fie în formă. Are 1, 71 m înălțime și 52 de kg. Face pilates, doarme devreme, nu mănâncă fast food, dar are o slăbiciune pentru înghețată. 

Adina Halas are 41 de ani și are un băiat de 11 ani. Nu a fost niciodată slabă, ci o femeie cu forme armonioase. A slăbit 32 de kilograme după ce a născut, iar acum este într-o formă foarte bună. Merge la sală, mănâncă sănătos.

Citește și: Adina Halas a recunoscut că "Bravo, ai stil!" i-a afectat viața de familie

„Nimic nu se compară cu starea aceasta de după antrenament. Sunt anumite zile când sunt obosită, când trag de mine să fac antrenament, sau mă gândesc că lasă ca astăzi nu mă duc, dar mă duc. Îmi pun echipamentul și mă duc și de fiecare dată după, am o stare foarte bună. Deci, sportul pentru beneficiile fizice, și mai ales pentru minte.", a povestit Adina pe Instagram.

Vezi și: Secretul siluetei Adinei Halas: “Nu mă cântăresc decât o dată la 2-3 luni"

 „Un fizic armonios deschide multe uşi. Când te simţi bine în corpul tău, lucru ăsta se vede. Am ţinut post negru 10 zile, am dat jos 8 kilograme în zece zile.”, povestea Adina Halas, la un moment dat, la Antena Stars.

Ai un pont sau mai multe informații pe subiect, scrie-ne pe adresa pont@click.ro!  

Parteneri

image
www.fanatik.ro
image
observatornews.ro
image
iamsport.ro
image
as.ro
image
playtech.ro
image
www.fanatik.ro
image
www.cancan.ro
image
www.playsport.ro
sportpesurse.ro
image
www.antena3.ro
image
www.bugetul.ro
Mitsuko Tottori Japan Airlines FOTO EPA EFE jpg
image
image
image
image
image
image
Enzo chefi la cutite jpg
don pepe colaj captura video jpg
bia khalifa colaj instagram jpg
feli facebook jpg
freya allan jpg
banner Antonela Pătruț png
banner claudia patrascanu png
banner Antonio Pasarelli png
image
actualitate.net
image
actualitate.net